Gönderen Konu: Reyiz - Halk kahramanı-  (Okunma sayısı 717 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Reyiz- fisherman-

• Yeni Üye
  • *
Reyiz - Halk kahramanı-
« : Ocak 31, 2012, 11:44:24 ÖS »
Ekşınlarda ortalığı kasıp kavuran Fisherman Reyiz'e yönelik suçlama yapan köftehorlara birinci ağızdan cevap vermek için üyelik aldım. Skillerimin ekşın ortasında resmini çektimki hırsızmıyım değilmiyim anlayın diyerekten.

Ekşın resimlerinide daha sonra burdan atarım gençlik, öpüldünüz.

not: tek amacım zenginden lootlayıp fakire dağıtmaktır.
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2012, 11:45:35 ÖS Gönderen: Reyiz- fisherman- »

Çevrimdışı Mayk Spirit

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
Ynt: Reyiz - Halk kahramanı-
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2012, 11:55:20 ÖS »
YOk hayir inanmiyorum, gordugum heryerde kesmeye devam..))
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2012, 11:55:33 ÖS Gönderen: Mayk Spirit »

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2012, 12:02:37 ÖÖ »
Kaç kere kestin ki köftehor  ;) Burda halk kahramanından bahsediyoruz guardslarla yaşadığım problem dışında 2-3 kez ya öldüm ya ölmedim sevenlerimi asılsız iddaalarla yanıltmayın.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Şubat 01, 2012, 12:09:35 ÖÖ »
Stealing skill'i görünen bir resim koysan birde.  :)

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #4 : Şubat 01, 2012, 12:20:24 ÖÖ »

burda daha açık.

Resim bende gözükmüyor ama link bu http://img8.resimup.net/di/73X9.jpg
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2012, 12:28:41 ÖÖ Gönderen: Reyiz- fisherman- »

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #5 : Şubat 01, 2012, 10:36:58 ÖS »
Sevgili the Fame loncası sakinleri kestiniz britania tarlada fakat neden küfür ediyorsunuz çözemedim. Laga girdim 10 saniyede öldüm fakat küfür neyin nesi cidden ?

Çevrimdışı Walygar

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Şubat 02, 2012, 01:06:22 ÖÖ »
İlk küfürlerini öğrendiğin yılları hatırla. İlkokula giderken daha... Küfür ederken utandırdın değil mi? Bu arkadaşlar o durumda işte. Sanal ortamda özgürce edebiliyorlar küfürlerini mazur gör gerçekte küfür ederken yanakları kızarıyo çocukların heves işte sanalda etsinler de rahatlasınlar elleme bişey deme :)
The Burn'Out
Walygar Ex'burn

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #7 : Şubat 02, 2012, 01:18:45 ÖÖ »
Yahu ben bir tek onlara salça olmuyorum bütün guildlere karışık takılıyorum ama bir bunlar böyle reaksiyon veriyor. Napıcan işte insan var insan var yeri geliyor bizde ediyoruz ama böyle şeylere değil.

Çevrimdışı darkskyy

• Üye
  • **
« Yanıtla #8 : Şubat 02, 2012, 07:44:41 ÖS »
İlk küfürlerini öğrendiğin yılları hatırla. İlkokula giderken daha... Küfür ederken utandırdın değil mi? Bu arkadaşlar o durumda işte. Sanal ortamda özgürce edebiliyorlar küfürlerini mazur gör gerçekte küfür ederken yanakları kızarıyo çocukların heves işte sanalda etsinler de rahatlasınlar elleme bişey deme :)

aynştayn detected.
In Lor ile mage , bisiklet kilidiyle de LockSmith kasan adam....

Çevrimdışı Mayk Spirit

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Şubat 04, 2012, 01:53:48 ÖS »
sesli güldüm:)

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #10 : Şubat 04, 2012, 02:27:43 ÖS »
Bu küfürbaz ve seviyesiz guildin memberı olduğun için bu tarz şeylerin sana komik gelmesi normal. Siz küfür ettikçe bende sizin ekşınınızın içine etmeye devam edicem. Gunner, Gii ve bu tarz seviyesiz konuşmalar yapan adamlara büyü attırmıcam gerekirse sırf inporlamak için her ekşına katılıcam bakalım onlar küfür ederek benim eğlencemin içine ediyorlarsa bende sizin ekşınınızın içine edicem.

Çevrimdışı Mayk Spirit

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : Şubat 04, 2012, 06:15:07 ÖS »
Koca guildi bir/iki kisinin kufurunden dolayi bu sekilde ifade eden birine cevap vermek ne kadar dogrudur tartisilir ama, guldugum konu "darkskyy" nickli arkadasimin yaptigi espriydi.Bak burda senin uzerinden biseyler yapmaya calisan insanlar var bence kendini kullandirtma:)

Kufur konusundada küfür ettiler diye guildden aticak halim yok mlsf, bireysel olarak halledersiniz meselelerinizi..

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #12 : Şubat 04, 2012, 07:14:31 ÖS »
Koca guild buna göz yumuyorsa uyarmıyorsa etmiyorsa evet benim için koca guild seviyesizdir. Sövdükten sonra uyarıyorum onuda geçtim üstteki mesajları okursan ordada söyledim sadece daha da arttı. Sizin kalitenizi belli eden hareketleri böyle devam ettirin istediğiniz kadar. Sizin masterınızında diğer playerlar tarafından neden bu kadar küfür yediği anlaşılıyor zaten tarzınızdan. Bugün bana yarın sana.

Zaten guilddekileri atmanı filan beklemiyorum uyarıldılar demen yeterli. Ha eskiden olsa çoğu guild atardı ama sizin bol adama ihtiyacınız var gerçekten atmasanız iyi olur sizin adınıza.

Çevrimdışı Walygar

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Şubat 04, 2012, 07:44:16 ÖS »
küfür ettiler diye guildden aticak halim yok

Sen bu guildin masterıysan ve bunu söylüyorsan guildinin kalitesi ortada. Senin guildin kocaman bir küfür. Küfürden ibaretsiniz. Kendin küfür ediyorsan başkasını küfür ediyo diye atamazsın o da doğru...
The Burn'Out
Walygar Ex'burn

Çevrimdışı Mayk Spirit

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Şubat 04, 2012, 08:00:26 ÖS »
@reyiz Arkadasimin yaptigi espriye guldum diyorum, pardon yanlis anlamisim dicegine ne anlatiyorsun. .kufur var diye bi olay var bilmiyorum farkindamisin, bosuna kodlanmamis o sistem, kullan gec cezasini sistem versin, hey allahim ugrastigim tiplere bak

@walgar forumda hirsizmidir balikcimidir ne nane oldugu belli olmayan birisi gelmis guildden bir member bana kufur etti dedi diye simdi gidip guildde adam aticam yada bunun sorusturmasina vakit ayiricam oylemi? sen kaliteli guildlerde takilmaya devam et o zaman titreyerek güldüm,,