Gönderen Konu: Silah Birleştirme  (Okunma sayısı 300 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lionel

• Ziyaretçi
Silah Birleştirme
« : Şubat 04, 2012, 10:24:42 ÖS »
Silah birleştirme olayı tekrar aktif edilse iyi olmaz mı ? niçin pasif edildi ki...

Çevrimdışı Blackrainbow

• Kıdemli Üye
  • Guild Master Of The Burn'Out
    • E-Posta
Ynt: Silah Birleştirme
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2012, 10:49:02 ÖS »
Pek iyi olmaz açıkçası, sunucuda +12 ve +15 çok silah mevcut. Eskisi gibi sadece +9'a kadar yükseltilmesininde açıkçası pek bir espirisi yoktu.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn

Çevrimdışı Curtis

• Üye
  • **
  • The Sosaria İs Yours
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Şubat 05, 2012, 01:14:43 ÖÖ »
Ayrıca pure mage olarak daha fazla +15 bs gormek istemiyorum sahsen stam bitirme olayı zaten pure mageden soguttu
The Burn'Out

Tony Ex'Burn-Elemriel Ex'Burn

Messi insan değil ,kıyaslamak yanlış..

Çevrimdışı Lenore

• Üye
  • **
« Yanıtla #3 : Şubat 05, 2012, 01:08:41 ÖS »
Ayrıca pure mage olarak daha fazla +15 bs gormek istemiyorum sahsen stam bitirme olayı zaten pure mageden soguttu

Oynama Ozaman Pure Mage
Bende Pure Mage oynayan biriyim ama cok fazla stam sorunu yaşamıyorum.
ser el maestro.

Çevrimdışı User

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
« Yanıtla #4 : Şubat 05, 2012, 11:01:15 ÖS »
ben yaşıyorum. eskiden us jux yemeyelim blessli dolasalım diye energy robe giyerdik, şimdi bir mage geliyor usjux atıyor stam iniyor 13 e, dex 45 se 20 civarina iniyor, mf 2 kere vuruyor stam shot, peşinde 2 mf varsa direk alt f4 çek zaten.

Çevrimdışı Kumwaga..

• Üye
  • **
« Yanıtla #5 : Şubat 05, 2012, 11:21:57 ÖS »
Gerek yok bence böyle gayet güzel

Çevrimdışı Biberon

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • no offense
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Şubat 06, 2012, 10:37:56 ÖÖ »
pm çar 100 str 50 dex 75 int. daha stam shot yemedim. oynaşmayı bilen mf eş arıorum.
Düşmesini bilmiyorsan uçmasını öğren.

Çevrimdışı Curtis

• Üye
  • **
  • The Sosaria İs Yours
    • E-Posta
Ynt: Silah BirleÅŸtirme
« Yanıtla #7 : Şubat 06, 2012, 07:54:49 ÖS »
Ben oynamayi bilmiyorum demekki beyler dex 45 oynuyorum gayet 2 tane olsun pesinizde 15 bs'li yetiyor.Aman cure icmiyim stam shot vururlar diye an nox fln basmaya calisiyorum. Artik bende oynamiyorum pure zaten cektim bende bs kovaliyorum milleti
The Burn'Out

Tony Ex'Burn-Elemriel Ex'Burn

Messi insan değil ,kıyaslamak yanlış..

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Şubat 06, 2012, 08:21:51 ÖS »
Bs iyi vuruyor hakikaten silah fiyatlarıda ucuz ve pure mage oynamak zor oluyor teke tek oynarken değil ama arkandan kovalayan kalabalık toplulukta işi bilen 1-2 mf oldumu yandın. Silah birleştirme açılsın diyordum bende - 12 ye kadar - ama açılmasa daha iyi olcak gibi.
Şerefsiz Şeref tabiri ne kadar ironik değil mi ?

Çevrimdışı Bilemem

• Üye
  • **
  • AkrepKral Paşazade
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Şubat 06, 2012, 08:27:30 ÖS »
Silah birleştirmeden ziyade silahları tekrar vendora satabilsek güzel olcak.
Farkımız Yok Çünkü Bizde İnsanıZ.

Bu Alem Geçmiş Kendinden Ne Gelir Elden!

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/board,143.0.html

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : Şubat 07, 2012, 09:44:31 ÖS »
burdakı sorun yasamayan mageler hayal alemınde heralde.bu yenı duzenleme ıle bırlıkte ozel mage robelar ozellıgını kaybetmıs.bır duzenleme şart.ya ozel mage robe gıyenlere mana acısından bır guzelleştırme yapılıcak ki dexi yukseltebılelım yada başka zorunluluklar getirilecek.
[ The Burn'Out ]
Afrodisiak Ex'Burn

Show your respect for afrodisiak

check out my sets@
http://soundcloud.com/ediz-ciloglu1

Çevrimdışı Npc

• Yeni Üye
  • *
  • sanal azrail
« Yanıtla #11 : Şubat 08, 2012, 05:01:00 ÖS »
oynamayı bilen pmyi toplu aksiyonda bile olsa kesmek zulümdü. şimdi olması gereken seviyede diye düşünüyorum.

çıkış argümanı güya pmlerin kendi arasında kapışmasının saatler almasını önlemek gibi saçma bir şey ama hali hazırda dengeler açısından iyi oldu.

bu arada arkada 2 bsli varken kesin ölmek nedir bilmiyorum ama arkama 5 tane bsli bile koysanız sosariayı dolanırım gene de ölmem kanaatindeyim. ee tabi karamuratlık da yapmıcan şimdi pata küte dalmayacan hacı.

silah birleştirme ki esas konumuz o; her ne kadar owner sıcak bakmasa da bence gayet gerekli bir yenilik olurdu. 3-4-5 tane +9 karşılığında 1 tane +12 elde edebilmek. çünkü 9lar cidden işe yaramıyor(poi süren warriorlarda bi nebze yarıor). item dropları nasıldır, uzun zamandır pvm yapmıyorum ama bir 12 15 silah için 3-5 saat uğraşılıyorsa hala bu işte bir problem var demektir. 1 saat bile uğraşılıyorsa bu silah birleştirme işi net bir şekilde gelmelidir; en azından kasamayan insanlar da 12 15 silah kullanıp lan aslında oyunda adam kesilebiliyormuş diyebilsin. artık yaşını başını almış kemikleşmiş revo kadrosuna, zevk alabilmek için item kasmak nisbeten daha az zull gelsin.
Non player character