Öncelikli olarak tüm yazılanları cızılenlerı okudum eyvallah bazı konularda haklısınız.
Ama herşeye kötü yanından bakmanız anlamsız.Tamam bu bugun zaten savunulcak tarafı yok hataydı,olmasaydı keske diyoruz emin olun.Ama bundan oncede bundan kat kat onemlı olan buglarıda üyelerimiz -- ozellıkle Enes(Tina) -- bildirmeseydı bu resten sonrada o tür buglar bır başkası tarafından bulunup yıne aynı husran yaşanıp Revolutıonun sonu gelebilirdi.
Ve şu konuda hala anlaşamıyacagız sanırım.Eger siz şunları serverdan yasaklayın gıtsın gıbı baslıklar ve sozler sarf edersenız bızımde tepkımız haklısınız dogrusunuz olmaz.Tamam ortada bır bug var ama bu ilk değil.Bundan oncede bunun kadar onemlı buglar bulundu ve somuruldu.Bundan sonrada somurulmeyecegının garantisini robert bile veremez.O yüzden bu konuda ozellıkle tum guıld ve aıle yapmıs gıbı hepsını yasaklayın derseniz ve üstelik önceden kendı yaptıklarınızı unutupta bunu dersenız tepkı sert olabılır
Uzun lafın kısası olmasaydı ama olan oldu.Mert'in şu dedıgınıde anlamamakta ısrar ediyorsunuz; "
Yapılan bug item res sebebiydi,ama asla char resetlik bir durum yoktu.Char reset kararı tamamen Robertin şahsi fikridir"
Ha birde hiç biriniz cıkıp ozur dılemedı dıyenler olmusta daha sız ılk gunden sunları banlayın yasaklayın dersenız ustelık 2-3 kendını bılmez cıkıp ana avrat duz giderse ozur dılememızı zaten hiç beklemeyin.
Özür dilencek birileri varsa o da bu zamana kadar bug yapmayın alnı ak olan adam olan kişiler ve Tum revolutıon yetkılı ailesi.Ha ben oyunla ılgılenmedıgımden bır 4-5 aydır bu buguda forumdan ogrendım bugla alakam yok ama yınede benım yaptıgım bır yalnıs varsa ben kendı adıma ozur dılerım problem degıl ama Bıohazard aile ve guıldınden kımse ana avrat sovenlerden ve daha ılk reset kararından sonra abuk subuk konusanlardan ozur dılemesını beklemesin.