There Is Some Problem Communicating with Origin.Help.

Başlatan -Blybaly Carnetus-, 28 Ocak 2007, 11:32:06

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

danseden

Ziyaretçi
lan dallama sen oyunda benım adımı nerede bılıyorsuz ezbere ezbere konusuyorsun oyle ekendını havalara sokma kafanı keserim adam ol

danseden

Ziyaretçi
ancak sende yag cek charım hacklandı yardım edersenız sevınırm senın gıbılerden korkulur aslında   adama baklan sankı bana ne vermıste salak para bende hergu n myretuılden bloddan asagı gıymıyorum sankı sana bırsey batmıs sana gıren cıkanın adı ne anlamadım?

danseden

Ziyaretçi
Herhalde beni kendinlen karısştırıyorsun demekki  ölüpte yalvaran sensın aynı sekılde forumda yazıyor yardımcı olursanız beyinsize baklan nasıl adam olmus cıkmıs basıma  allahın eziki

' Marvel Izahul '

**
Üye
İletiler: 341
Konumu: Antalya - Kale Kapısı Hemide Doğma Büyüme :)
Alıntı yapılan: dansedenlan dallama sen oyunda benım adımı nerede bılıyorsuz ezbere ezbere konusuyorsun oyle ekendını havalara sokma kafanı keserim adam ol

burda sahsıma hakaret edılmıs+tehdıt var forumlardan uzaklastırlmasını ıstıyorum
color=white]Izahul Family[/color]

' Marvel Izahul '

**
Üye
Alıntı yapılan: dansedenancak sende yag cek charım hacklandı yardım edersenız sevınırm senın gıbılerden korkulur aslında   adama baklan sankı bana ne vermıste salak para bende hergu n myretuılden bloddan asagı gıymıyorum sankı sana bırsey batmıs sana gıren cıkanın adı ne anlamadım?

bu forum hesabını 2 kısı kullanıyor ben gercek sahıbı degılım myttherıl bloodan asagı gıymıormus karsda oynıyan hıc  bı warıorun myt-blood gıydıgını gormedım agapıtelerle dolasıtgınızı cok gordum ama

Dirty Sanchez

danseden

Ziyaretçi
zuahuahua sahsına edeyım lan senınlamer forumdan uzaklassam ne olur ki senin  ne mal oldugun ortadadır  kaşınma kaşırım seni edebszebak

danseden

Ziyaretçi
doğrudur ama ben giyiniyorum hatta ogunu pwwp adam dıyorkı abı gel bır kere senı keseyım gıt olm  diyorum lag var bana dıyorkı abı cok zengınsın myretılden asagı gıyınmıyorsun bırtanede bana versen ne olurr aslanım doruları soyluyorum neysem oyum

Minton

**
Üye
İletiler: 106
  1. grey-winter@hotmail.com
Alıntı yapılan: Hcker_YquaiArkadaşlar o sabah yazıdı taa yaa ben oyundaydım salak gibi arkadaşla camdan konuşma yapcam die çıktım harbi tam bir amlım ben yaw

sinan sen msin len Kızlamı konuşuyon gene  :D
lt;!-- imza atmak yasaktır ! -->

' Marvel Izahul '

**
Üye
Alıntı yapılan: dansedendoğrudur ama ben giyiniyorum hatta ogunu pwwp adam dıyorkı abı gel bır kere senı keseyım gıt olm  diyorum lag var bana dıyorkı abı cok zengınsın myretılden asagı gıyınmıyorsun bırtanede bana versen ne olurr aslanım doruları soyluyorum neysem oyum

cokmu zengınsın madem zengınsın forumlarda nıye aglayıp zırlıyorsun

Somnus

**
Üye
İletiler: 329
Alıntı yapılan: dansedenedebszebak

"edepsize bak". yaklaşık 3 dk.mı aldı decrypt etmem.
i]Witness the fall..[/i]

Lenore Carnetus.
Classe, <Depiecer>

Minton

**
Üye
İletiler: 106
  1. grey-winter@hotmail.com
Alıntı yapılan: Somnus
Alıntı yapılan: dansedenedebszebak

"edepsize bak". yaklaşık 3 dk.mı aldı decrypt etmem.
:smt005
lt;!-- imza atmak yasaktır ! -->

Hcker_Yquai

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Minton
Alıntı yapılan: Hcker_YquaiArkadaşlar o sabah yazıdı taa yaa ben oyundaydım salak gibi arkadaşla camdan konuşma yapcam die çıktım harbi tam bir amlım ben yaw

sinan sen msin len Kızlamı konuşuyon gene  :D
Hee benim olm kız gelcek onla konuşuodum gelio şimdi ankarada arkadaşı ameliyat oluo ondan sora wer elini istanbul wer elini SİNAN yapıcak :D AŞKım gelio Aşkım Gelio Aşkım Gelio

' Marvel Izahul '

**
Üye
Alıntı yapılan: ' Marvel Izahul '
Alıntı yapılan: dansedenlan dallama sen oyunda benım adımı nerede bılıyorsuz ezbere ezbere konusuyorsun oyle ekendını havalara sokma kafanı keserim adam ol

burda sahsıma hakaret edılmıs+tehdıt var forumlardan uzaklastırlmasını ıstıyorum

' Marvel Izahul '

**
Üye

bu adama hıc kımse ceza vermıcekmı adam hakaret ve tehdıt ettı

Evilshadow

Ziyaretçi
sserver yine mi gitti yoksa benim makinadamı bi sorun var