Azrael, Ares... Yetkili Biri Yardım Etsin Lütfen

Başlatan mercben, 31 Ocak 2007, 17:32:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

mercben

**
Üye
İletiler: 139
  1. safabaskan@hotmail.com
Konumu: Denizli
Oyuna giriyorum fakat pin numarası yazınca düşüyorum direkt. Bu olay pin i yanlış yazınca oluyor biliyorum ama ben doğru yazdığıma eminim yine de giremiyorum biri baksın lütfen...
Every Man Dies. But Not Every Man Really Lives...

Carnage Ex

Ziyaretçi

Napalm

**
Üye
İletiler: 205
  1. hh_napalm@hotmail.com
Alıntı yapılan: mercbenOyuna giriyorum fakat pin numarası yazınca düşüyorum direkt. Bu olay pin i yanlış yazınca oluyor biliyorum ama ben doğru yazdığıma eminim yine de giremiyorum biri baksın lütfen...

Pini değiştirdiysen save yi beklemen gerekiyor.
Birde boş pin dene birşey yazma.
Sorununa çare olabildiysem ne mutlu olamadıysam kusura bakma...
saygilarla...
color=red]Napalm [/color] Bomb

mercben

**
Üye
İkisini de denedim :(

of darkness

Ziyaretçi
caps? Bırde bende su sorun olusmustu klavye duzenı degısmıstı kendı kendıne. Nedenını bılmıyorum harflerın yerı degısmıstı. Kucuk bı ıhtımal ama bı bak ıstersen

berkk

Ziyaretçi
güvenlik sifresiyle pin i ayni yapma ondanda oluyor

mercben

**
Üye
Maalesef yaa. Caps, Num, Klavye Düzeni, Dilin ENG yada TR olması vs. vs. vs. Akla gelebilecek her yolu denedim ama yine yok. Hatta acaba yanlışmı yazıyorum diye tüm karakterleri tek tek dikkat ederek yazdım ama yine yok :(

mercben

**
Üye
http://forum.revolutionuo.net/viewtopic.php?t=10740

Şikayetçi sayısı artıyor :) Sanırım sitede de sorun var...
En kısa zamanda yetkililerin ilgilenmesi dileğiyle...

Ares 4 <Revolution>

Ziyaretçi
Sıte de herhangı bır sorun yok.Ilk once kayıp sıfre bolumune gır.Oraya e-maıl adresını yaz.Daha sonra maıl adresını kontrol et.Oraya gelen pın no ve sıfreyı kullanarak tekrar ana sayfaya gırıs yap.Daha sonra bılgılerını degıstır.Oyun ıcınde save geldıgı zaman aktıf olacaktır.

Napalm

**
Üye
İletiler: 205
  1. hh_napalm@hotmail.com
Alıntı yapılan: AresSıte de herhangı bır sorun yok.Ilk once kayıp sıfre bolumune gır.Oraya e-maıl adresını yaz.Daha sonra maıl adresını kontrol et.Oraya gelen pın no ve sıfreyı kullanarak tekrar ana sayfaya gırıs yap.Daha sonra bılgılerını degıstır.Oyun ıcınde save geldıgı zaman aktıf olacaktır.
sitede sorun olmadıgına emin misiniz?
İsterseniz yeni bir acc almayı deneyin alabiliyor musunuz?
saygılarla...
color=red]Napalm [/color] Bomb

mercben

**
Üye
Alıntı yapılan: AresSıte de herhangı bır sorun yok.Ilk once kayıp sıfre bolumune gır.Oraya e-maıl adresını yaz.Daha sonra maıl adresını kontrol et.Oraya gelen pın no ve sıfreyı kullanarak tekrar ana sayfaya gırıs yap.Daha sonra bılgılerını degıstır.Oyun ıcınde save geldıgı zaman aktıf olacaktır.

Tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz. Dediklerini aynen yapıyorum ve :

Warning: mail(): Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in c:\www\index.php on line 511

diye bir hata veriyo altında "Bilgi hatırlatma mailinız adresinize gönderildi." yazıyor ama mail falan gelmiyor...

Ares 4 <Revolution>

Ziyaretçi
Yenı accountunu yahoo yada hotmaıl dan alırsan bazen ulasmıyor.yada junkmaıl kısmına gelıyor.Account alınıyor.Saveden sonra acılıyor.

- Lorien Blood -

Ziyaretçi

Ben dün azrael e sordum sitede sorun war dedi  :D