< Tüm player kardeşlrim ve gmler >

Başlatan Declassified Forzabornova, 07 Şubat 2007, 23:08:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Raxor Twilight

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Declassified Forzabornovabnm arkadaş evinde 3d ile oynuyo rewoyu :)

görüntü nasıl, güzelmi :)

birde rewo clientteki şeyleri ilk önce masaüstüne çıkart, "kopyala" ve ultimaya at. muhtemelen sorun giderilcektr :)

Raining Blood

**
Üye
İletiler: 263
  1. mymurat@kayyo.com
Konumu: Nereye
Alıntı yapılan: Raxor Twilight
Alıntı yapılan: Declassified Forzabornovabnm arkadaş evinde 3d ile oynuyo rewoyu :)

görüntü nasıl, güzelmi :)

birde rewo clientteki şeyleri ilk önce masaüstüne çıkart, "kopyala" ve ultimaya at. muhtemelen sorun giderilcektr :)
Sornda o ya rar dosyasna hata veriyor anladığım kadarı ile.
color=yellow]Tozlu raflar,ardı mazilerde boş zamanlar! Ellerimde prangalar,içimde sancılar.[/color]

Raxor Twilight

Ziyaretçi
banada oluyodu ultimayı c: yerine d: ye kurdum oldu :) ama sen başka yolları dene bence. bana yaptıın şey çok saçma demişlerdi çnkü :)

Declassified Forzabornova

**
Üye
İletiler: 60
  1. ICQ - 123
  2. osman.tomas@hotmail.com
Konumu: İzmir - Bornova
size bişi deyimmi :D ben onu yapsam başka sorun cıkıyo :D valla pc kafayı yedi yada yakında ben yicem yıh yıh şimdide client aamıyom hata veriyo yetrli Win 32 uyğulaması degildiyo...
şüdüysen Buraları Komple yakarımmm..

Pakize A.Nazik Kalayci O.

Kıdemli Üye
İletiler: 2,911
  1. pkz_nzk@hotmail.com
Konumu: Kazan
Başka Bir Oturum Aç..
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Declassified Forzabornova

**
Üye
İletiler: 60
  1. ICQ - 123
  2. osman.tomas@hotmail.com
Konumu: İzmir - Bornova
denedim :D:D olmuyo bişi ondada aynı hatayı veriyo Xp cd si bulurssam format atcam
şüdüysen Buraları Komple yakarımmm..