ban..

Başlatan VasiyeT, 03 Haziran 2007, 20:51:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

VasiyeT

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 431
Konumu: Unknown Zone
forumdan banlandığım belirtiliyor girmek istediğimde..ama ne ban ile alakalı bir yazı veyahut topic göremedim..
attığım mesajlarda ise , ilk uyarsını aldı yazıyor..
biri bi açıklama yapabilir mi ?

kullanıcı : Chaos Twilight.
Her duğünde yanınıza gelip sizi mıncıklayarak "Artık sıra sende diyen yaşlı akrabalara cenazelerde aynısını yaparsanız bir daha evlilik lafını ağızlarına almazlar :p

Silver_Bermuda

**
Üye
İletiler: 347
  1. ICQ - 146787654212211
  2. silver_bermuda@hotmail.com
Konumu: Bursa
yetkililer hakkında şikayet bölümü olsa gerek!

O
    R
       A
Silver_Bermuda
Houston
East_slide

Portakall

Ziyaretçi

VasiyeT

# Yörünge Dışı
**
Üye
hmms , ben burda kimseyi şikayet etmiyorum..
sadece banın nedenini öğrenmek istiyorum , anlatabildim mi ?
Her duğünde yanınıza gelip sizi mıncıklayarak "Artık sıra sende diyen yaşlı akrabalara cenazelerde aynısını yaparsanız bir daha evlilik lafını ağızlarına almazlar :p

-Massacre Exburn-

Kıdemli Üye
İletiler: 1,435
Ciara Sex'Pub - The Burn'Out
Konumu: New Orleans
O zaman dilek ve öneriler. :smt006

bkz : istemek.
bkz : istemek - dilemek.
Kadınlar tarafından yetiştirilen bir erkek nesliyiz. İhtiyacımızın bir başka kadın olduğunu zannetmiyorum.

-Ciara Ex'Burn-
hakaN.exe

Realm

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 206
Konumu: Nebula
yardım istemek, ya niye bu kadar kafaya taktınız anlamıyorum ki bence doğru bölümde, birinin ona yardım etmesi gerekiyor bu konuda o da yardım istiyor stafflardan o yüzden de Yardım bölümünde açmış başlığı.
Nebula - Albert Berku

VasiyeT

# Yörünge Dışı
**
Üye
tamam beyler , rica edin modlardan neresi doğruysa topicimi oraya taşısınlar..
ama şunu bilin ki , dilek ve öneriler bölümü ;
dilemek - istemek anlamına geliyorsa..
yardım bölümüde ;
yardım istemek içindir ki ben yardım istedim..ne şikayet ettim , ne öneride bulundum..
sorunu olan kişilere herhangi bir konu üzerinde yardım etmek için topic açılır..yardıma ihtiyacı olanlar buraya yazarlar..
dilek ve öneriler bölümünün forumda işlevi ise , oyun ile ilgili hoşumuza gitmeyen şeyleri paylaşmak ve ortak çözüm bulmaktır..

benim açtığım yerde pek bir yalnışlık göremiyorum , neden bu kadar ilginizi çekti onuda bilemiyorum..
gidipde lonca başlığına açmadık , yardım istedik ama bakıyorum ki bazıları biyerlerde yalnış aramaya çalışıyor , neyse çabalarınızla baş başa bırakıyorum sizleri.

VasiyeT

# Yörünge Dışı
**
Üye
şuna biri çözüm bulabilir mi acep??

Chaos Twilight

Kıdemli Üye
İletiler: 1,265
Konumu: İstanbul / Kadiköy
oke sağolun..
datdiriditdit datdiriditdit datdiriditdit diiiiiidii   şağğbaan..nieeeeğ ?
Kayos Tivilayt