Since 1999 " DnD Online "

Başlatan azizz, 19 Haziran 2007, 17:39:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Alen

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 503
Antikush..
Konumu: İstanbul
Başarılar
Antikush Numenor
Lanet olsun içimdeki Chelsea sevgisine ..

Phonex Montesquieu

Ziyaretçi

azizz

Ziyaretçi
tesekkur ederiz . Guilde girmek icin arda9@hotmail.com adresinden yada burdan basvuruda bulunabilirsiniz .

Aficionado

Ziyaretçi

Twilight Zone

Ziyaretçi
yalnış anlaşılmasın güzel savaşlar yapmıştık. bi kaç fotoğraf koyuyorum isterseniz silebilirim. anı olarak kalsın istedim.

http://img162.imageshack.us/img162/8581/aajq9.jpg
http://img162.imageshack.us/img162/1715/aaaqn6.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/571/aaaatg0.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/360/aaaaaaary5.jpg

iyi oyunlar, başarılar.

siz coveyi basmaya hazırlanırkene.

azizz

Ziyaretçi
           Kesinlikle problem yok dostum cok güzel anıydı . Belkide server in " gerci server göremedi 2 guild arasindaydi " belki de twi lerin kazandigi en keyifli ve eylenceli basklindi. Aramizdaki hain i tahmin ediyordum ama her sey cok spontan gelişti 25 den fazla kişiydik sizde 20 ye yakindiniz biz baskina 5 snye kala basildik . Beklemiyorduk hersey muthisti . bekliyor olsaydik çikişiniz olmaz gibi geliyordu bana ama beklemiyorduk . Dedim helal olsun adamlara baskin basanindir. Zaten DnD den önce kurmadan önce bir sure twi de bulundum server i tanimak icin . Daha sonra zaten cove u aldik . O ara cove sizinde degildi :) Ama işimize güzel taş koydunuz tekrar tebrikler. SS ler bende de mevcut . Hatta öncesindeki diziliş resmi bile var güzel günlerdi. Hatirlattigin icin sagol .

#Katherina-BaradDur#

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,255
Kiyamét Olsada Kopsak ...!

Twilight Zone

Ziyaretçi
yalnış anlamadığınıza sevindim. teşekkür ederim, güzel günlerdi.

melik1989

**
Üye
İletiler: 495
Konumu: Eskişehir/Merkez/Ömerağa
Alıntı yapılan: Twilight Zone - 12 Nisan 2008, 18:10:30

Keşke hala olsanızda varsın olsun size ölsek en azından öldümü Twiler kesti öldürdümü Twileri kestik derdik.

booker

Kıdemli Üye
İletiler: 3,966
www.istanbul.edu.tr/isudak
Konumu: Samsun
Arkadaşlar 4.Bilgi Yarışması bu akşam saat 22:30'da Konu Dışı Bölümü'nde yapılacaktır.

Bu hafta yapılacak yarışmanın sonucunda 4 haftalık değerlendirme sonucu en yüksek puanı alan üyemiz , Title'ında 1 ay boyunca görünecek olan " Ayın Bilge Üyesi" ünvanı alacaktır.

Yarışmadan sonra puanlama sıfırlanacak olup,önümüzdeki hafta tekrar başlayacaktır.

Katılımlarınızı bekliyoruz..
The person you've called,is busy now..

Aficionado

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Twilight Zone - 12 Nisan 2008, 18:10:30

Ogun herhalde bu serverdakı en keyıflı gunumdu :) tek hatırladıgım sayamadıgım kadar twı etrafımda ve ekranın donması gırdıgımde ghost mode olusum, ama gercekten ıyı baskındı tebrıkler. hakkınızı vermek lazım :)

Aficionado

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: azizz - 12 Nisan 2008, 09:50:52
           Kesinlikle problem yok dostum cok güzel anıydı . Belkide server in " gerci server göremedi 2 guild arasindaydi " belki de twi lerin kazandigi en keyifli ve eylenceli basklindi. Aramizdaki hain i tahmin ediyordum ama her sey cok spontan gelişti 25 den fazla kişiydik sizde 20 ye yakindiniz biz baskina 5 snye kala basildik . Beklemiyorduk hersey muthisti . bekliyor olsaydik çikişiniz olmaz gibi geliyordu bana ama beklemiyorduk . Dedim helal olsun adamlara baskin basanindir. Zaten DnD den önce kurmadan önce bir sure twi de bulundum server i tanimak icin . Daha sonra zaten cove u aldik . O ara cove sizinde degildi :) Ama işimize güzel taş koydunuz tekrar tebrikler. SS ler bende de mevcut . Hatta öncesindeki diziliş resmi bile var güzel günlerdi. Hatirlattigin icin sagol .

Arda ben hala o hain kim bılmıyorum ıcımde kaldı :) Nezaman markladı orayı nasıl verdı rune u twilere sen hatırlıyormusun kım oldugunu?

melik1989

**
Üye
İletiler: 495
Konumu: Eskişehir/Merkez/Ömerağa
Alıntı yapılan: Aficionado - 16 Mayıs 2008, 12:33:19
Arda ben hala o hain kim bılmıyorum ıcımde kaldı :) Nezaman markladı orayı nasıl verdı rune u twilere sen hatırlıyormusun kım oldugunu?

Salla Fuat abiş kimse kim artık DnD adasına gelen sağ çıkamıyor şimdi kesin bir kaç şahıs atlar hemen ss koyar anca guildde en fazla 3 kişi varken yaparsınız bu işi akşam saat 7-8 den 12 e kadar her akşam bekleriz haberiniz olsun biz akşam actioncularıyız değilmi Arda abi ? Sayi bide utanmadan ss koyuyorlarmış orayı bastık burayı bastık Adanalıya sorsunlar bakalım ne çabuk unutmuş kendi guildinin önünde yerden kalkamadığı günleri..

Saygılarımla...

Lorenta.!

azizz

Ziyaretçi
DnD Her zaman en tepeye oynamıstır. Gerisi hikaye .. Zirvedekiler konuşulur. Karalanir çok normal. Mıcheal ın da " Jackson "  cocuk düsgünü oldugu hakkında bınlerce yazı yazıldı cızıldı ve dogruyduda ama o her zaman konusunda the best idi ..

DnD Master Lahesy
Since 1999