bandaj!!!

Başlatan fmevol, 11 Şubat 2008, 06:39:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

fmevol

**
Üye
İletiler: 88
insanlığı öğrendiğimiz zaman insanız...
  1. ICQ - 150872573
uo nun güncellenmiş halinde bulunan siyah bölgeleri giderebilmek için tam 2 gün boyunca süren ızdırabın ve uğaşmanın  sonunda patch yapmadan oynamaya karar verdim.

Bu defa da 6.0.5 versiyonda oynarken ayarlarda bulunan ve bandageself (veya bunun gibi birşey) şu anda yok.tek tuşla bandajı halledebiliyodum.Formda arama yaptım ama bu konu ile ilgili bir şey bulamadım (doğru aramamış olabilirim). şu anda oyun patch siz bu durumda tek tuşla bandaj yapabiliyormuyuz??? bilgisi olan var mı???

Battalgazi (Aybars)

Kıdemli Üye
İletiler: 1,141
Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
  1. Aybars_44@linuxmail.org
Konumu: İstanbul - TÜRKİYE
Last object + waitfortrag + target self  ;)   Ben bildim bileli bunu kullanıyorum.  (:

HÜRMETLER.
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

Lisa DRN

Kıdemli Üye
İletiler: 2,485
  1. ICQ - 1597534565
  2. suatcn1925@hotmail.com
Konumu: im Seni £ti puff...
Tek tuşla bandaj basabilmen için ; "http://www.revolutionuo.net/hakkimizda/dosyalar.php" sitemizden "Revolution Reloaded 0.1c" clientini kurman gerekmektedir .Bu clienti kurduğunda options menüsünde Bandajself makrosunu görmen mümkün .İyi oyunlar ...

fmevol

**
Üye
  1. ICQ - 150872573
Alıntı yapılan: Lisa DRN - 11 Şubat 2008, 15:13:09
Tek tuşla bandaj basabilmen için ; "http://www.revolutionuo.net/hakkimizda/dosyalar.php" sitemizden "Revolution Reloaded 0.1c" clientini kurman gerekmektedir .Bu clienti kurduğunda options menüsünde Bandajself makrosunu görmen mümkün .İyi oyunlar ...
ama bu dediğin client patch tam yaptığın zaman kullanılıyor. ben sorunlardan dolayı patch yapmadım ( mecburen ) bu nedenle 5.0.3a yı kullanıyorum.

Lisa DRN

Kıdemli Üye
İletiler: 2,485
  1. ICQ - 1597534565
  2. suatcn1925@hotmail.com
Konumu: im Seni £ti puff...
Alıntı yapılan: fmevol - 11 Şubat 2008, 20:05:59
ama bu dediğin client patch tam yaptığın zaman kullanılıyor. ben sorunlardan dolayı patch yapmadım ( mecburen ) bu nedenle 5.0.3a yı kullanıyorum.
İyi de 0.1c de patch  yapmana gerek yok ztn  :-\ anlamadım nasıl yapıyosun ama  :) neyse inşallah çözersin sorununu ..

fmevol

**
Üye
  1. ICQ - 150872573
patch tam yaptım siyah bölgelerin kenarlarından geçiyorum :)
başka çare yok