SafeBox Hakkında Yardım Acil..

Başlatan Tamer of Arthas, 05 Haziran 2006, 14:55:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Maserati Catlakgil

Kıdemli Üye
İletiler: 3,139
Emekli Player
  1. akin-ozen@hotmail.com
Konumu: Yalnızlığın paylaşıldığı yerden
Alıntı yapılan: Grim Reaper
Alıntı yapılan: Chaos Twilight
Alıntı yapılan: KillBill FontanaBenim 5 tane +12 kryss , 3 tane +15 kryss , 10 bin kumaş , 4 bin deri ,  45 deri set ve 1 m para uçmuştu  :smt010

benimkiler yüzerek gitti.

Abi bide bana diyorsunuz herşeye kavga çıkarıyosun diye.Bu ne şimdi allah aşkına.Fiziksel yaşını bilemiycem ama akıl yaşın 7 8 i geçmez...

Adam itemlerim gitti diyor.Senin söylediğin lafa bak...
Dediği kişi çok yakın arkadaşı isterse azuhaha der.

Tamer of Arthas

Ziyaretçi
Artık Lütfen Bir Yetkili Yardım Etsin...

KillBill Fontana

Ziyaretçi
Arthas hiç bekleme.Giden item geri gelmez ya da loglara bakarlar kayboldu ise geri verirler ama bu da öss'den sonra olur.

2-Pac

Kıdemli Üye
İletiler: 1,812
vaov
Konumu: İstanbul
Alıntı yapılan: Tamer of ArthasNe Yapabilirim yani o kdr emek Boşamı Gitti. 21 m + 21 Binek Vardı..! Hepsi  Boşamıydı Şimdi Yani Buraya kdrmıydı ?
;

Onlar Senin Emeğin mi ?? 21m'e bişi Diyemem Ama O 21 Bineğin 15'i Bizimdi Bizi Hackledin Aldın :thief:
Schila - Replica - Afrojack

Grim Reaper

Kıdemli Üye
İletiler: 1,629
Konumu: Güneşin doğduğu yerden..
Alıntı yapılan: 2-Pac
Alıntı yapılan: Tamer of ArthasNe Yapabilirim yani o kdr emek Boşamı Gitti. 21 m + 21 Binek Vardı..! Hepsi  Boşamıydı Şimdi Yani Buraya kdrmıydı ?
;

Onlar Senin Emeğin mi ?? 21m'e bişi Diyemem Ama O 21 Bineğin 15'i Bizimdi Bizi Hackledin Aldın :thief:

Bende onunla ilgili hack duyumları almıştım.Ama ne derece doğru olduğunu bilmiyordum.Doğruymuş demekki.Sana müstahak o zaman arthas.Ne diyim.Haydan gelen huya gider..
b]Bilgi paylaştıkça çoğalır.

www.bilgi-paylasim.com[/b]

Bleck

Ziyaretçi
İlahi adalet :smt019  :ZEUS:  :smt013  :smt021  :smt012  :thief:  :smt016

Tamer of Arthas

Ziyaretçi
Sen kimsin lan ne hacki yalancı

sahin

Ziyaretçi
Hack olmasa bile, Spawn süreleri kısayken spawnların en kaşıntı adamı sendin.Itemin gitti diye sevinmiorum ama şunu da bil; ÜZÜLMÜYORUM.