Müebbet Muhabbet

Başlatan Buffavento, 24 Mart 2008, 01:04:56

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

-Deuce

*
Yeni Üye
İletiler: 33
~NYC~
  1. birelf@hotmail.com
Gemide yapacağım yaz stajı yüzünden 50 gün görüşemeyeceğiz, staj sonrası görüşmek üzere hoşçakalın  :-*
Melanie Cuiviene

Harlem

Kıdemli Üye
İletiler: 1,142
Takarım .
  1. danilsauros@hotmail.com
50 gün staj mı oha  :P
Kolay gelsin.
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene
Gümrah gümrah akacak gözyaşların.

-Deuce

*
Yeni Üye
~NYC~
  1. birelf@hotmail.com
sağol anıl bu son girişim internete gelecek 50 gün içinde :'(
Melanie Cuiviene

Sasu

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 831
Babalar Cortlamaz
Yüzme biliyorsun demi :=)

-Deuce

*
Yeni Üye
~NYC~
  1. birelf@hotmail.com
Gayet iyi biliyorum  :)
Melanie Cuiviene

-Deuce

*
Yeni Üye
~NYC~
  1. birelf@hotmail.com
.. ama bizim gemi hayatta batmaz abi, dünyanın en profesyönel zabit leri bizim gemide. Büyük konuştum sonumuz titanik gibi olmasın valla  :o
Melanie Cuiviene

realkhan

Kıdemli Üye
İletiler: 3,702
Dying Wish
  1. realkhan_64@hotmail.com
Konumu: Uşak
Umut görüşürüz.. Kolay gele...
Dying Wish

Sasu

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 831
Babalar Cortlamaz
Kolay gelsin şimdiden..Özliyeceğiz.
Sonra bitiyor mu peki okul...Dönecekmisin Tr'ye

-Deuce

*
Yeni Üye
~NYC~
  1. birelf@hotmail.com
Sağol selçuk umarım istediğim gibi geçer şu 2 ay. Ondan sonra 2 ay türkiyede kalıcam sonra eğitim için geri dönücem buralara.  Galiba bu attığım son mesaj pek zamanım kalmadı. Görüşmek üzere, hoşçakalın.
Melanie Cuiviene

Brodequin Cuiviene

**
Üye
İletiler: 297
Zuzujukh Cuiviene.
Umutum allaha emanet ol, 50 gün sonra görüşceğimizden hiç süphem yok.

Bu tamer arkadaşlar kendi kulvarları dışında neden hep konuşurlar hiç bir zaman anlam veremedim. Binek mi tameliyorsun, senin işin bu mu, işini yap. Şimdi gelelim bu pinokyo cinsi arkadaşlarımıza, biz(DW tagı altında olan herkez) hiç bir zaman en iyiğiz, süperiz, kralız mantelitesi ile burda bulunmadık. Bizim yaptıklarımız zaten in-game'de mevcut. Şimdi şu savunduğun mantığı bak ve idrak et, ''hiç tek dolaşmıyorsunuz, ölmek üzereyken adam çağırıyorsunuz''. Siz süs olsun diye lonca kurdunuz? Nedir lonca kurmanın ve birçok kişinin aynı çatı altında toplanma mantığı. Şimdi sizler bana derseniz bizim guildimiz var ama biz tek takılıyoruz. Ben ne derim?  :-*. Binekleri kesmeyin, onlarda birer canlı. Ama rica ediyorum, birşeyler yapıyorsanız bizimle sidik yarıştırmaya çalışmayın. Çünkü; teğet bile geçemezsiniz, bizim rakibimiz olabilmeniz için şirin babanın çocukları olduğunuzu kanıtlmanız lazım. Lütfen yalan konuşmayalım, kötü örnek olmayalım.
Fimbrehriel Cuiviene , DW

Cnuwo S.

mac5

**
Üye
İletiler: 866
Kaybolsun Sesler
Konumu: Ankara
Mustangin dibindeydim çünkü kurtarmaya çalışıyordum, keseni de söyleyim Tyrca, aç sor istersen canını dipleyen o, dipten sonra bir başkası kesti o hayvanı gene sizden de, ismini gördüm ama hatırlamıyorum, muhtemelen ün yapamamıs sıradan bir oyuncunuzdu ondan hatırlamıyorum.

Halen bu durumun yalan olduğunu düşünüyorsun, buraya yazma bir sor guild arkadaşlarına.

Bu konuyu kapatabilir miyiz mümkünse ?

Bak umut ayrılıyormus 5 ay seyahate çıkıormus, adam bir kendine iyi bak, dikkatli ol oralarda diyeceğine halen bize laf atıyorsun, hangi tarafı daha çok önemsiyorsun ?

Umut iyi yolculuklar reis, gemi adamı mısın ?

Brodequin Cuiviene

**
Üye
İletiler: 297
Zuzujukh Cuiviene.
Sen düşünceli pinokyosun heralde , ben neler diyorum, sen hala mustang diyorsun. Dersen ben cevaplıyamıyorum, ben boşa kürek çekmiyim. Bak yukarıda sana o kadar açıklayacı bir yazı yazdım ama sen gene kendi anlayabildiğini cevaplayabilmişsin. Dikkat edersen anlayabildiğini, anlamak istedeğini değil.

Bu arada Umut kardeşimle msnde veya oyunda yeterince konuştum, sapa sağlim gidicek, gelicek inş. Bak beni hep arkadaşları aydınlatıcı konuşmalar yapmaya zorluyorsunuz yapmayın bunu lütfen.

Arkadaşlar, bizlerin yazdıklarını cevaplayamadıkları için konu kapanmıştır. Yeteri kadar bilgiyi verdiğimizi düşünüyorum.
Fimbrehriel Cuiviene , DW

Cnuwo S.

M.J

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 471
Faceless Void
i'm back sanırsam kızlar .  :-*
in massacre we trust .

Rikimaru Cui.
Ciara Cui.