Müebbet Muhabbet

Başlatan Buffavento, 24 Mart 2008, 01:04:56

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
İletiler: 3,369
Karl Friedrich May
Konumu: Frankfurt / Almanya
Açık konuşayım, o kural olayların %90'ı için uygulanmıyor. Sadece birisinin elini bağlamak gerekince, bu kuralı öne sürerek en basitinden bir neden çıkarabiliyorsun. Bende istemiştim bu kuralın çok daha sık uygulanması ama bu forumda kullanıcı kalmaz. Çoğu boş muhabbet peşinde, torba dolsun manasında. Bu forum böyle, kolay kolay değişmezde. Şimdi bence suçu Jr.PisLick'e yükleyerek hata yapıyorsun. Adamın hakkını yiyorsun. Benide bıktırdılar böyle, biz aynı yanlışı başkasına yapmayalım.

Selehaddin

Ziyaretçi
jona sen hala bunu yazarken adamlar azda olsa sizi kayırıyodu yazabilen tipler  war 1 2 ay öncesini unutup laf atanlar Sana yaptılarsa bende baskasına yaparım benim lonca arkadasım masterına uyarı veriyosa.oda vericek arada bu fark var

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
Karl Friedrich May
Bilmedikleri şeyler hakkında yazdıkları için, yanlış olmaları doğal. Hor görme sen.

realkhan

Kıdemli Üye
İletiler: 3,702
Dying Wish
  1. realkhan_64@hotmail.com
Konumu: Uşak
Alıntı yapılan: Selehaddin - 18 Şubat 2011, 21:10:14
jona sen hala bunu yazarken adamlar azda olsa sizi kayırıyodu yazabilen tipler  war 1 2 ay öncesini unutup laf atanlar Sana yaptılarsa bende baskasına yaparım benim lonca arkadasım masterına uyarı veriyosa.oda vericek arada bu fark var

+1905
Dying Wish

_Sasu_

**
Üye
İletiler: 248
Beni forumdan hep guildimde ki adamlar banladı :P

realkhan

Kıdemli Üye
İletiler: 3,702
Dying Wish
  1. realkhan_64@hotmail.com
Konumu: Uşak
Alıntı yapılan: _Sasu_ - 18 Şubat 2011, 21:16:01
Beni forumdan hep guildimde ki adamlar banladı :P

:D :D :D
Dying Wish

Merhamethles

**
Üye
İletiler: 185
You're scaring me , not your hands !
Mare satılır  >:D
Zalim & Tektonik

~RETİRED ~

Liseli Var dediler Geldik Oysaki adam İlköğretimliymiş >:D

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
Karl Friedrich May
Dediğim gibi, o uyarı veremez. Uyarı talebini iletir. İsterse 10 kere uyarı almasını istesin, yetkili biri aynı şekilde düşünmediği sürece, o uyarı verilmez. Biz forum üyeleri genel olarak moderatörlere çok yükleniyoruz, moderatör dediğin forumun en zayıf halkası. Rahat rahat çalışamıyorlar, her yazdıklarını 3 kere gözden geçiriyolar. Ne yapsa yanlış. Böyle suçlamalarla başlarını birde biz sıkmayalım.

Tufii Cuiviene.

Üye
**
Kıdemli Üye
İletiler: 1,227
Dostluğun ötesinde DW.
ulan ben "puremagler sitip atıo" dedim diye uyarı aldım. varmı ötesi ? asgasdjhas ne bu lan resmi yazışmalara bile bu kadar özen göstermiom ben ajkdasd

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

~BrotherHood~

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 107
oda birşeymi tufan dungeon girişine kutu koyduk diye jail aldık :) üstleri öyle söylüyormuş.

-Enyalios-*

**
Üye
İletiler: 181
Neandertaler
sa agalar ben geldim 8)
[Neandertaler]
Aguha-Tajen

Sexy

Ziyaretçi
Nerdesin lan liseli girmionmu hafta içi

-Enyalios-*

**
Üye
Neandertaler
giremiyorum haftaiçi haftasonları girecem artık yaza kadar böyle :D
[Neandertaler]
Aguha-Tajen

Aragorn of Bia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,310
sanal azrail
Konumu: Gaziantep
en iyisi o akın. h.g aradı gözler seni valla. engin gibi 2.cil 3.cül pmlerle idare etmek zorunda kaldık sen yoksun die  ;D

-Enyalios-*

**
Üye
Neandertaler
h.b selim abi okul zamanı böyle oluyor ya şimdilik rahatım sınavlar başlıyacak 1 ay sonra o zaman daha zor girebilirim şimdi dişimi sıkarsam yazın meyvesini toplıyacagım babamın verdiği sözlerle inş :D listede hala 1. miyim bu arada  ;D ;D
[Neandertaler]
Aguha-Tajen