Karakter sorun.!

Başlatan Bleck, 08 Haziran 2006, 20:38:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Bleck

Ziyaretçi
Olympus zamanından kalma bir accontum var,accountun ismi counter,eski şifresi 123456 ancak şuan password yanlış diyor.(banlamadı yani.!) ve uzun zamandır,girmediğimden mailimi hatırlamıorum.VE charımın ismi Tyrannical Jacque Rose idir.Yardım ederseniz yetkililer ne mutlu.Yemin ederim karakter benim :ifestos2:

Bleck

Ziyaretçi

Bleck

Ziyaretçi

Julius

Ziyaretçi
Boşuna yirtiniyorsun belki br umut bir yetkili gorur ve belki bir umut sana inanıp yardim eder senin işin mucizelre kalmiş :ifestos2:

Foracc

Ziyaretçi
bkz. sesimi duyan varmıı... :smt095

Ryujin_Ex'Burn

Ziyaretçi
Senin şifrenin değişmesi olayı , eski databesenin folluk misali internet ortamında yayılmasından kaynaklanıyor .

Bleck

Ziyaretçi

Grim Reaper

Kıdemli Üye
İletiler: 1,629
Konumu: Güneşin doğduğu yerden..
Alıntı yapılan: BleckForacc yardm etmiyeceksen topiçten defol

:smt005
b]Bilgi paylaştıkça çoğalır.

www.bilgi-paylasim.com[/b]

Bleck

Ziyaretçi
NE gülüon la :thief:  :smt010

Bleck

Ziyaretçi
Yapılacak birşey yokmu :ifestos2:

KillBill Fontana

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: BleckNE gülüon la :thief:  :smt010
:D

KillBill Fontana

Ziyaretçi
Ayrıca buraya yansıtmasaydın da Robert'e msnden ulaşsaydın biraz yardım ederdi sana.

Kibrit

Ziyaretçi
Msn de Birazsa Burda hiç Şansın Yok   :ifestos2:

Foracc

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: BleckForacc yardm etmiyeceksen topiçten defol.Ben burda üzülüyorum.Senin dediğin lafa bak.Allahım ya ne iştir.!

Ryujin

Krdeş hiç bilmiyorum,pin olayında gitti.Bi arada 3ay bırakmıştım.Tamamen unuttum o dönemdede.Bırakrım diye düşünmüştüm o 3ay içinde şimdi çok pişmanım :smt010  Eğer bir yetkili gözatıp yardım ederse çok sevincem.Belki karakterin benim olmadığını inanmayabilirsiniz fakat ben oyun için yemin etme***arakter benim olduğu için ant içtim. :ifestos2:

Anlayan benim lafımdan çok şey anlar... Sen de azıcık düşünsen manayı çıkarabilirsin.
   Bu sözünü bir anlık sinirinden söylediğini düşündüğümden başka bir şey söylemiyorum. Umarım charına kavuşursun. :smt028

Bleck

Ziyaretçi
Umut çıkıcakmı acaba :( :thief: