Tame Hakkında

Başlatan Rare, 27 Eylül 2008, 20:18:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Rare

Ziyaretçi
Shirelar nightmarelar ... vb. pk olarak cıktıklarında nasıl tamelenir? yardımcı olabilicek birisi varmı bana bu konuda ? önce mavi mi yapmak lazim onu yoksa in ex atıpta mı tamelenir? bilgi verirseniz sevinirim

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
İletiler: 7,050
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
Konumu: İstanbul
an ex por atıcaksın shire kii rin vs oldumu tamelemene önce an ex i geçer  vurur sana ama olduremes seni 

marede ise söyle yapabilrisin an ex atıp bir duvar cekersin tame basıp hemen duvar arkasına geçip bekleyebilrisin
Çevrimdışı.

Dirty Sanchez

Kıdemli Üye
İletiler: 1,889
Alıntı yapılan: II-T.i.n.a-II - 27 Eylül 2008, 20:36:15
an ex por atıcaksın shire kii rin vs oldumu tamelemene önce an ex i geçer  vurur sana ama olduremes seni 

marede ise söyle yapabilrisin an ex atıp bir duvar cekersin tame basıp hemen duvar arkasına geçip bekleyebilrisin

Neyi ölduremıyor olm Kıırını bodoslama tamelersen keser ben genelde pk bıneklerde yanıma fazladan contrat halınde 2-3at alırım tameyı basınca atları cıkartırım cevremdekı npcler onlara daldıgı ıcın rahat rahat bınegı ceker ordan kacarım.
http://www.erepublik.com/tr/referrer/Osmangul (kayıt olana Revoda suprız ıtemler)

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
İletiler: 7,050
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
Konumu: İstanbul
biliyorum osman
Çevrimdışı.

Ciddan Omnipotent

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 6,220
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
  1. ICQ - 347031331
  2. ciddan_fb@hotmail.com
Konumu: Ummadığınız her yerdeyiz.
kii rin beni hiç öldürmedi öyle.. pot içip in mani basıyorum sonuçta en aşşa 80 mana oluyor...
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-