Hacklendim yapılabilcek bişey varmı ?

Başlatan Xandre, 20 Kasım 2008, 21:41:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Xandre

**
Üye
İletiler: 978
Amy Lee Xandre
ya arkadaşım öyle aç biri değil istediği şeyide veriyorum zaten yani alıp başka chara saklama gereği olan bişey yok ortada onu diyorum. 

Bi biskrem versem ?

Ziyaretçi
Yakın zamanlarda birilerinden resim alıp veyahut attığı linklere falan tıkladın mı?

DoK

Ziyaretçi
Sphere serverlarda bu tarz gizemli olaylar zaman zaman olmakta. Sistemde doğabilecek aksaklıklar yüzünden, bazı itemler kaybolabiliyor. Ancak sonuç olarak yapılabilecek birşey yok maalesef. Bence ya yeniden kasmaya başla ya da bırak.

Cengiz İmren

Ziyaretçi
Geçmiş olsun ancak hack olaylarının çozumu yapilamamaktadir.
Umarım çok bir itemin gitmemiştir, ama istediğin yetkiliye ulaşsanda yapilacak birşey yok.
Biraz dikkat edilirse hack olayı yaşanmaz.
İyi kasmalar.

Xandre

**
Üye
Amy Lee Xandre
oyundan kimsenin msn adresi yok bende. kimseden dosya da almıyorum. baya bi binek ve item gitti. yazık oldu emeğime

DoK

Ziyaretçi
Geçmiş Olsun

Xandre

**
Üye
Amy Lee Xandre

*Rand*

**
Üye
İletiler: 728
#Revolution Member#
Konumu: İzmir
Bence online olduğu durumlar bulunup loglardan kontrol edilebilir belki.
Belki Robert bu duruma baksa birşeyler bulabilir. Geri getirilmez ama hiç olsa kimin yaptıgı veya nereye aktarıdıgı tespit edilebilir. Bulunduğu takdirde itemleri geri verilir yapan arkadasın accountu bloke edilebilir. Tabi benim tahmin ettiğim olaylar bunlar. Robert bir açıklama yaparsa daha makul olur bu şekilde bir yere varılmaz.
Alıntı yapılan: Robert - 15 Aralık 2008, 17:52:23
bir değişiklik düşünmüyoruz eşya yığılmasının şuanki donanımla performansı düşürmesi için 10 sene kadar oyuncuların iyi stok yapması gerek.

realkhan

Kıdemli Üye
İletiler: 3,702
Dying Wish
  1. realkhan_64@hotmail.com
Konumu: Uşak
Üzüldüm dostum ama serverda hecklenen charlar hakkında bir şey yapamıyorlar. Ondan dolayı çok üzüldüm çok iyi bilirim hecklemenin vermiş olduğu huzursuzluğu... Allahtran skiller duruyor, birede kayıt maili var kardes adam kayıt malini vermediyse sana zaten oraa istediği şifreyi ister kullanır ondan dolayı dikkat et kardeş...

İtem kasılır ama biraz zaman ister...
Dying Wish

Xandre

**
Üye
Amy Lee Xandre
ya ultimayı biliosan zaten her türlü item kasarsın o sorun değil. ama öss yüzünden fazla giremiyorum yani kasıcak vaktim yok. olanların gitmesi üzdü beni. ve bende rand gibi düşündüğüm için bu konuyu açma gereği duydum

AliG

Kıdemli Üye
İletiler: 1,495
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
  1. Sipikopat@hotmail.com
Konumu: Antalya-Manavgat

-ALBATROS-

Ziyaretçi
aslında kışın iyi gitmez ama böyle olayların üstüne iyi gider bir bardak soğk su  :)  :( geçmiş olsun

Xandre

**
Üye
Amy Lee Xandre
arkadaşlar aslında hacklenmemişim yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim konu kilitlenip silinebilir

Aragorn of Bia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,310
sanal azrail
Konumu: Gaziantep

DoK

Ziyaretçi