Acaba bu kullanıcılar ne???

Başlatan Bydur, 02 Eylül 2006, 02:40:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Bydur

Ziyaretçi
Sadece merak ettiğim için soruyorum bu kullanıcılar ne acaba http://forum.revolutionuo.net/memberlist.php?mode=joined&order=ASC&start=13080 forumdaki üye sayısının çok mu olması gerekiyor??

Aqualung

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 564
100 sayfaya baktım geriye doğru hepsi sallama nickler ve 18 haziran  :smt102
ultima bir oyundur.gerçek hayatta yapamadıklarımı,burada yapma amacında değilim.oyundan keyif almamı, lütfen ENGELLEMEYİNİZ.

Bydur

Ziyaretçi
Çok garip ya gerçekten çok merak ediyorum acaba forumun fazla kullanıcıya mı ihtiyacı war gösteriş olsun dıyemı acaba

Neundorf Do'urden

Ziyaretçi

Bydur

Ziyaretçi
Sağol Azrael Hayır insanlar farklı düşüne bilir açıkçası ben ilk önce bu şekilde düşünmemiştim ayrıca bişey daha söyliycem bunlar silinemezmi acaba tmm uzun  bir zaman alır ama bence silinmeli

Horizon Kharadun's

Ziyaretçi
Flood Programıyla Yapılan Bir Lamerlik Örneği İşte..Hala Kullanıcılar Duruyo Bu Arada

-WolCaNN-

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Horizon Kharadun'sFlood Programıyla Yapılan Bir Lamerlik Örneği İşte..Hala Kullanıcılar Duruyo Bu Arada

lorex

Ziyaretçi
ban yiyenler yapmıstırr..Forumları patlatmak için çok açmıştir... :ZEUS:

boney2

Ziyaretçi
sonra da binlerce kullancımız var diyorlar :D

Smart

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: boney2sonra da binlerce kullancımız var diyorlar :D
Bunu mu diyoruz ???

Horizon Kharadun's

Ziyaretçi
Bi Ara Olympustaykendi Galiba Serverda 24.000 Account Olduğu İçin Son 3 Ayda Girmeyen Accountları Silerek Yarıya Düşürmüşlerdi..Demeye de Hakları Varmış Demek ki.Bahsettiğim Yaklaşık 1 Yıl Öncesi..

Bydur

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: boney2sonra da binlerce kullancımız var diyorlar :D
Yazık zaten kimse boyle bırsey dememıstı kendi çpınızda eğlenin siz

Bydur

Ziyaretçi
Bu arada yeni fark ettim forumlardan uzaklaştırılan insanlar nasılda kendilerini belli ediyorlar  :smt005