Yine safe box ooofof

Başlatan Raxor Twilight, 21 Eylül 2006, 20:39:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Maserati Catlakgil

Kıdemli Üye
İletiler: 3,139
Emekli Player
  1. akin-ozen@hotmail.com
Konumu: Yalnızlığın paylaşıldığı yerden
Kaybolma riski varsa ve 2 kere kaybolmuşsa hala neden koyuyorsun demek istedim. Accne sahipmi çıkamıyorsun onu anlamadım. Yada tavsiye minoctaki kutulara koy safebox'ını yani safebox'I taşımak gereği duymazsan kaybolmaz.

Amy Lynn Lee

Kıdemli Üye
İletiler: 4,021
  1. kskcem@hotmail.com
Konumu: Karşıyaka
Ya ikidr yanndaym olaylarn farkındaym hata oldugunu oluorm ama dinletemedm nese tekrar yazaym
Arkadaslar safe box yere dustukten-yere attıktan sonra 120 sny içinde silinecek yazısı cıkıor sanmayın kı safe box ı bankaya veya bi kutuya atınca o kutu silinmicek yine silinior yine silinior
Bu yazıyı gorr gormez içindekıleri bankanıza aktarn
Çok acı ve gereksiz bir tebrube oldu hata da bizimmş Safe boxa scriptlere guvenmekle .... :smt017
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

Raxor Twilight

Ziyaretçi
1 kere kaybolmuştu yine bi karambole geldi yine giden itemlerim oldu bakın yine söylüyorum Asla İtem İstemiyorum..[/b]
desemde kimse dinlemiyor ve hep item vermiyoruz item vermiyoruz deniliyor
neyse unutuuun gitsin  :thief:

Alex

**
Üye
İletiler: 369
Madem bu kadar şikayetcisin Safe box kulanmiyacaksin.

TOMMY

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Raxor Twilightbide üstüne üslük staff yok artık ölsem geri alamam ufak bi hesapla scribe charla 27 saatte kasarmışm aynı parayı
ben neden uraşıyımki kardeşim emeim gitçekse böle yani durup dururken sinir oldum yahu

yanlıs anlama scribelere karsı kıllım var benm....

amanda ne emek ne emek.... allaım hastamısınz 2 macroya bırakmayada emek diosan ne deyim yane o kadarda olsun artık gittiyse gitti.. 27 saatte yattın yerden 2 tıklamadan gidp televizyon izleyerek  falan  cıkarcan parayı iste buda emekse artık... azuahahahhahah

Jessy Luinloth

**
Üye
İletiler: 257
  1. ICQ - 174275795
  2. altaymsn@hotmail.com
Konumu: Şurdan,Burdan Mesaj Sayısı:18.12.2006
Alıntı yapılan: TOMMY
Alıntı yapılan: Raxor Twilightbide üstüne üslük staff yok artık ölsem geri alamam ufak bi hesapla scribe charla 27 saatte kasarmışm aynı parayı
ben neden uraşıyımki kardeşim emeim gitçekse böle yani durup dururken sinir oldum yahu

amanda ne emek ne emek.... allaım hastamısınz 2 macroya bırakmayada emek diosan ne deyim yane o kadarda olsun artık gittiyse gitti.. 27 saatte yattın yerden 2 tıklamadan gidp televizyon izleyerek  falan  cıkarcan parayı iste buda emekse artık... azuahahahhahah

Sana bir konuda katılıyorum evınden oynuyor bu nedenle sana emek harcmadıqı anlamın***elıyor. +11

Onun için ise emekten kastı macroya brırakıp qidecek olan elektrık vs. qibi nedenler olabilir mi acaba  :smt017
size=24]Paşam İzindeyiz[/size]

TOMMY

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Jessy Luinloth

Onun için ise emekten kastı macroya brırakıp qidecek olan elektrık vs. qibi nedenler olabilir mi acaba  :smt017
azuhahaha... amuhahaha...  belkide biemem... oyleyse durum vahim bu cocuk ne yapcak sonra.. okadar uras didin falan.... yarıldım gene ayak ustu

Jessy Luinloth

**
Üye
İletiler: 257
  1. ICQ - 174275795
  2. altaymsn@hotmail.com
Konumu: Şurdan,Burdan Mesaj Sayısı:18.12.2006

azuhahaha... amuhahaha...  belkide biemem... oyleyse durum vahim bu cocuk ne yapcak sonra.. okadar uras didin falan.... yarıldım gene ayak ustu
:deimos: :smt005  :smt005  :smt005  :smt005  :deimos:
size=24]Paşam İzindeyiz[/size]

Raxor Twilight

Ziyaretçi
gece pc açık deildr bende bukadar dalga geçmeye ne gerek war anlamadm scribe flan içinde itemde wardı onları actiondan kastım buna ne dicexin
a aaa actionda basit nolcak mı dicen asfdsfasfdasdf  :thief:

Mikael Twilight

Ziyaretçi
emeğe saygı duymayan arkadaşlar da türemiş
tiksindim lan sizden

Raxor Twilight

Ziyaretçi

NvrLKBack

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Raxor Twilightarkadaşlar sistem nası bilmiorm ama yine safe box yok oldu yaklaşık 40 tane 9 mf silahım katanalar falan filan kayboldu
hayırlı olsun yine  :thief:

Dmkki sende Problem var :D

sae_jox

Ziyaretçi
Benim 2 safe box um kayboldu.
İçinde önemli şeyler yoktu allah tan.
Sonunda öğrendim. Safe box taşınmamalı koycaksın bankana durcak
yoksa kayboluyor  :smt014

tinaa

**
Üye
İletiler: 442
Konumu: NaTuRaL ZoNe

Sana bir konuda katılıyorum evınden oynuyor bu nedenle sana emek harcmadıqı anlamın***elıyor. +11

size acıyorum !! benim için geçen her sn bir emektir
qqq

mercben

**
Üye
İletiler: 139
  1. safabaskan@hotmail.com
Konumu: Denizli
Alıntı yapılan: tinaa

size acıyorum !! benim için geçen her sn bir emektir

+1 ister makro olsun ister action....
Every Man Dies. But Not Every Man Really Lives...