Oyuna bağlanırken,Connecting hatası :S:S!

Başlatan mithatt, 25 Eylül 2009, 10:57:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

mithatt

*
Yeni Üye
İletiler: 38
Oyuna normal şifremi ismimi yazıyorum.Ama connecting yazısı çıkınca takılıyor.Birazdaha bekledikten sonra couldnt connect to ultima online.please try again a few minutes.(ultimaya bağlanılamıyor.lütfen bi kaç dakka sonra tekrar deneyiniz.)5 dk sonra yine deniyorum.yine aynı hikaye.son 2 gündür böyle.Çözümünü arz ederim.

Not:.Yazmış olmak için yorum yapmayınız.Yardımı olucakl bir fikriniz varsa yorum yazabilirsiniz.

MEROX

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 3,605
Sona Doğru
  1. merthavalak49@hotmail.com
Konumu: Antalya / Çallı Ulan !

mithatt

*
Yeni Üye
ama dün server vardı.ve yinede aynı hatayı veriodu.100 player varken.Ve şuanda 52 player var :D:D.

javier Hcytmz

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 573
Zb
mithatt aynisi banada oldu www.revolutionuo.net gir dosyalarda en altta guncelleme dosyasi var onu indir sonra yukle revolution 09 klasorune gir setup.ex tikla oyuna baglan ok
Stizz Bana satasip durma dun gemiyi sildin zaten patlayacam

Bazokaa

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 217
Zerdust Kaya'BiLir
Konumu: Kars/Sarıkamış [Karlar Diyarı]
cons verince bazı oyuncular oyunda kalabiliyor yani düşmüyor oyundan ondan 52 player var canım benm :)
uuuuu   Ne ka güzeL...       <<BrotherHood >>

Ananas

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 229

emsuda1453

**
Üye
İletiler: 364
+1
hızlı yaşa genç öl ki cesedin yakışıklı olsun

mithatt

*
Yeni Üye
yanıtlar için çok saolun :d.bekliycez bakalım ne zaman açılır server.

mithatt

*
Yeni Üye
abi dakka başı servermı kapanıyor ya.5 dakka once oyuna girdim.relog oludm.yine connecting de takılıyor.sonra couldnt.. yazısı çıkıyor.Bu olay çok sinir bozucu bir olay........

yani artık relog olmıyalımmı.bir kere oyuna girdikten sonra hiç çıkmayalımmı ?.Anasayfadada serverın bakıma alınması ile ilgili bir yazı da yok.