Screen Shot (Arşiv)

Başlatan Blackrainbow Ex., 17 Aralık 2009, 00:59:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

MedCezir ExBurn

# Yörünge Dışı
*
Yeni Üye
İletiler: 28
Alıntı yapılan: Selehaddin - 27 Ocak 2011, 03:46:45
wastenin işte böle yerlerinde kesersin zatn tebrk ettim sakin ol sanpiyon
k.bakma panpa senmıssın yenı ögrendım yarası olan konusyor demmkı bence bu kadar hırs yapma ;)
son mesjmdır baslıgı kırletmek ıstemem Ss lerle devam

Aragorn of Bia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,310
sanal azrail
Konumu: Gaziantep
appcandan farkın yok. kessek +9 damageli silah + maksimum silver set çıkıyor. 3-5 saçma yer ezberleyip adamları buraya çekerek kesmek oyunu rasti gibi oynamaktır. Varsa oyun bilgin çık dışarıda göster. Poili dandik silahla tek karelik alanda warlock-pm keserek deil.
Hadi kestin diyelim lootladığın itemları kullan öyle brit apaçisi gibi dolaşma

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
Tartışmayı bırakalım lutfen.Burda sslerimizi paylaşıyoruz.Bence arkadaşımın yaptıgı herkesın yapabılecegı bırsey degıl.Ki zaten bızım tuzak yapmayı hıc sevmedıgımızı cok ıyı bılıyorsunuz.Bizi her daım tuzakla kesmeye calısanında sız oldugunuzu cok ıyı bılıyorsunuz.Rolleri değiştirip tartışmaya gerek yok.

SSlerle devam.
Afrodisiak Cuiviene

caleb

Kıdemli Üye
İletiler: 5,939
Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
Alıntı yapılan: Aragorn of Bia - 27 Ocak 2011, 04:13:16
appcandan farkın yok. kessek +9 damageli silah + maksimum silver set çıkıyor. 3-5 saçma yer ezberleyip adamları buraya çekerek kesmek oyunu rasti gibi oynamaktır. Varsa oyun bilgin çık dışarıda göster. Poili dandik silahla tek karelik alanda warlock-pm keserek deil.

Appcan veya rasti , sanane bu adamların oynayış tarzından? Ben gayette haz alıyorum o adamın zekasını kullanarak yaptığı pusuya düşünce falan. Adam istediğini yapar istediği şekilde keser, sizin gibi guilde alioz diyip adamı giydirip onu kesip üstündekileri giymiyor millet. Hadi ctrl + w yap kapı o tarafta.
Prostartic
Frumpshkin

Luis Avalanche

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 229
Alıntı yapılan: Aragorn of Bia - 27 Ocak 2011, 04:13:16

:D:D:D  4kişi siz olun 20kişi biz olalım kafa kafaya kesde göreyim. Appcan dediğin kişi seni suya götürür susuz getirir.
içlerine atıyolar sandık ; patladılar ahewahehheah

Afrodizyak istemez doğuştan hazır füzyon

The Biohazard

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,274
Patron - Padişah
  1. Leon_Biohazard@Hotmail.com
Konumu: Ankara
bırakın su diwi leri ya (:

adamlar kraldan cok kralcı.
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Excalibur

Kıdemli Üye
İletiler: 1,476
/Fişek

-Mari Ex-

**
Üye
İletiler: 861
keep'out because we are the cursed Burn'Out
Konumu: Bornova-
şimdi zamanında britte evler kuruluyken aynı tuzakları kendı tarzlarıyla yapan arkadaslara soyluyorum bu tarz hosunuza gıtmediyse ,  beceremedıysenız ağlamayın becersenız sızden iyisi yok baskası tuzak yapıp sızı oldurunce ancak hırs yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ağlama duvarımız yok. başka bır başlıkta ağırlayalım. :)
darkrainbow ex'burn
syntaxerror ex'burn

#marijuana

Rebellious Altaylee

*
Yeni Üye
İletiler: 3
İsanında kulakları çınlatıyorlar biz bu oyunu böle oynuyoruz ben medcezir appcan 10vs2 lere varsa çözümü olan buyrun başka çözümler yaratsın otur kafa yor map da bilmedgm yerler bul sende beni götür gittigin yere  ;)Bu arada adam warior yahu nasıl sote yapıcak en fazla bi atı var :S

Selehaddin

Ziyaretçi
Zaten sizle konusurken bitane biocuk cıkmıs gene aradan nese o ilgilenmiyo hiç kimse ile laf atmaz ..

Pusu yapmasında deigliz ki kesiyo tamam guzelde o itemleri giymiyo sadece =9 dua'da black set dısarda silver bu persian dalgası cıktı .Pm bilmeyen ölmuyo warior bilmeyen korkan adam silver setle black set gibi dolasıyo bak batuya mareyi aldı altına kosturuyo butun gun bizi :D

Aragorn of Bia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,310
sanal azrail
Konumu: Gaziantep
Beni orada kesen yok, arkadaşlar acti için size yüz veriyorlar; orada yapılan acti deil onu anlatmak istedim. Sizin şahsınızda aslında size yüz verip oralara bir fire robe bir silver set giyen elemanı takip için giren kendi arkadaşlarıma kızıyorum. Oyunda işe yarar olduğunuzu düşündüğünüz bir konu olması ne kadar güzel. Ortada bir fanatiklik varsa mesaj da ulaşmıyor sanırım. Herkesten özür.
Zaten bir loncada birinin yaptığı birşeyi eleştirdikten sonra, "he doğru aslında bi nebze haklısınız- arkadaşlarımız bundan sonra brit apaçisi gibi dolaşmayacak ama gene de bu tek karede adam kesmeye devam edecez ona karışamazsınız, adam olun-topiğimizi kirletmeyin artık" gibi en azından yarı ılımlı bir yorum duyma beklentisine girmem çok saçma ki bunlardan bazıları hakkaten daha çocuk :)

Blackrainbow

# Lonca Başkanı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Aragorn bilirsin ben pek pusu yada böyle şeylerden anlamam ama. Arkadaşın yaptığında bir sakınca göremedim. Siz mesela dün Trinsic passage'ı atlarla kapatmışsınız. Alan ihlali değilse bile kötü bir durum bunu her lonca yapıyor. Haa siz yapmayın biz yapalım diyorsanız olmaz hocam, önce kendi içinizdekileri uyarın sonra gelin bize uyarıda veya eleştiride bulunun. Çünkü ben sizin başlığa bunu yazsam aranızdan bazıları liseli moduna girip, ağladı diyecek.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Necronomicon

Ziyaretçi

Necronomicon

Ziyaretçi