Scoffer Biohazard

Başlatan Armada Biohazard, 18 Aralık 2009, 03:13:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Krocan

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 94
Alıntı yapılan: Armada Biohazard - 18 Aralık 2009, 03:27:01
senin algılama mekanizmanda gece 12 den sonra yavaşlama sezdim. uza nei anlamiosun? gel msn werim ordan konuş ne konuşcaksan. ciddan_fb@hotmail.com ekle sus burda yeterki

benim seninle kişisel bir problemim yok olamazda ancak sende farkındasınki yetkili kişiler seni uyarmış demişki tartışma yaratacak postlar atmayınzı sende son post atıyorum ayaklarına kışkırtıcı bir sürü laf söylemişsin.HAKSIZsın ve haklı durumunda gözükmeye çalışıyorsun ama bilmiyorsunki sen bu yolları giderken bazıları dönüyordu.

Armada Biohazard

*
Yeni Üye
İletiler: 38
# Far Far Away
Konumu: Ankara
ok uza
Sır verme dostuna, dostun söyler dostuna...

Blackrainbow Ex.

Ziyaretçi
Bence ban ağır olmuş.

MEROX

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 3,605
Sona Doğru
  1. merthavalak49@hotmail.com
Konumu: Antalya / Çallı Ulan !
Bu Tarz Başlıkları Şeye Benzetiyorum Ben; Hani Futbolcu Kırmızı Kart Yedikden Sonra Hakeme 2 Saat Birşeyler Anlatıyor Ama Hakem Kararını Değiştirmiyorya....

Armada Biohazard

*
Yeni Üye
# Far Far Away
malesef öyle oluyor.

Lord Of Darkness

Üye
**
Üye
İletiler: 828
Sağda Kral olsa, Bu meret Soldan döner...!
Konumu: İzmir
Alıntı yapılan: MEROX - 18 Aralık 2009, 04:13:19
Bu Tarz Başlıkları Şeye Benzetiyorum Ben; Hani Futbolcu Kırmızı Kart Yedikden Sonra Hakeme 2 Saat Birşeyler Anlatıyor Ama Hakem Kararını Değiştirmiyorya....

Her çıkan kart kırmızı olmadığı gibi Haklı da değildir. Ama bide hakem açısından bakarsan olayın içyüzü başkadır. Oda haklıdır.

T - W - İ - L - İ - G - H -T  - - -  Z - O - N - E

Gabito

**
Üye
İletiler: 714
Kırmızı kart alan oyuncu kırmızı karttan önce aldığı sarı kartı pek hatırlamaz genelde... Olay hep verilen kırmızı karta takılır ama sarı kart unutulur...

Tyalieva

Ziyaretçi
Saçma bir ban.Kim olursa olsun en banlanan kısı herhangı bırı veya ıgrendıgım herhangi birine olsa bu durum tepkım aynı olurdu.Bence ban saçma olmuş editlenebilirdi sonuçta o kadarda hakaret kufur yanı ban derecesıne varacak kadar bır şey yok ortada bence.

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
İletiler: 3,369
Karl Friedrich May
Konumu: Frankfurt / Almanya
Nedeni, fazla tartışma yaratan gereksiz mesajlar yazmanız.

Pavarotti

**
Üye
İletiler: 75
Fellowship
Bizzat bizi de servera ayak bastığımız gibi tartışmaya sürüklediniz açtığımız yardım başlıklarında.
Zaten 2. cümle sonrasında masterın yazdığına bak.

Alıntı yapılan: The Biohazard - 18 Aralık 2009, 03:18:49
Krocan defol topicden.

Adama sormazlar mı ama şimdi "FORUM'DA, SERVER'DA BABANIZIN MALI MI" diye?
Pavarotti Valorfall

Tyalieva

Ziyaretçi
Forum babasının malı felan degıl adam yazdıkdan sonra hesabı kapatılanlar başlıgına bak krocan adlı kısı banlandı dıye sırf bu yazılarından dolayı adama iyilik ediyoruz yazma yeter diye adam uzatınca ban yiyor.Ban yemesinin sebebide forumdaki kullanıcıları rahatsız etmesıdır yoksa banlanmazdı..

ivandivandelen

*
Yeni Üye
İletiler: 41
Gereksiz bir ban olmuş "bence". Bir örnek vermek istiyorum uygun olursa. Ülkemizde de aynı vatanı, aynı toprağı paylaşmamıza rağmen bir düşmanlık var. Bu tür hatalı yaptırımlarla da, Revolution'da yetkili ( mod, staff vb. ) ile oyuncu arasında uçurumlar oluşuyor.

acaba sebep Ego Up! olabilir mi? Umarım öyle değildir.

Armada Biohazard

*
Yeni Üye
# Far Far Away
Alıntı yapılan: Pavarotti - 19 Aralık 2009, 01:26:26
Bizzat bizi de servera ayak bastığımız gibi tartışmaya sürüklediniz açtığımız yardım başlıklarında.
Zaten 2. cümle sonrasında masterın yazdığına bak.

Adama sormazlar mı ama şimdi "FORUM'DA, SERVER'DA BABANIZIN MALI MI" diye?

TOPİC BABAMIN VAR MI?

Griphook

Kıdemli Üye
İletiler: 1,676
Chamberlain
Alıntı yapılan: Armada Biohazard - 18 Aralık 2009, 03:23:21
bu bölüme en son prometheus yada belalım kural koymuştu. konu sahibi dışında tartışma amaçlı yazan kişiler ban yer diye. 

Bu kuralı hatırlıyorsanız eğer hatırladığınız bir şeyin de verilen cezalar hakkında şikayetlerinizi öm'den aldığımızı da hatırlamalısınız. Gerekli cevabı size öm'den bildireceğim. Lütfen tekrar başlık açmayın.
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil, dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.
"i learned long ago, never to wrestle with a pig. you get dirty, and besides, the pig likes it"