Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)

Başlatan Tufii Cuiviene., 04 Mart 2010, 11:23:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Uzun zamandır gormuyordum oyunda ve forumda.Forumdada mantıklı yazılar yazan ve oyundada iyi oynayan ender oyunculardan.Bu özellikleri kişiliğinede yansıyordur eminim.  :)

* Jinn Biohazard # bRk

Ziyaretçi
cok sevdıgım kardesm dusmanım olsada oyun tarzına saygı duyuyorum cok ıyı ve durust oyuncu :D severım keratayı yanı :D

realkhan

Kıdemli Üye
İletiler: 3,702
Dying Wish
  1. realkhan_64@hotmail.com
Konumu: Uşak
Tahminimce herkesin ortak noktası İyi bir player, pvpsi 4*4 lük bir oyuncu, biraz hırsızlarla başı dertte de olan bir Kardeşimiz :P Sasununda dedii gibi herkes fırıl fırıl adam ararken Selim 1 ya da 2 kişi ile kesin pvp yapıyordur ve yanına gittiğinde de kızar insanlara... Odtü ve guildimizin gülüdür... Anlatılmaz yaşanır denecek tarzda bir kardeşimiz...

Paylaşımcı ruhunu çok seviyorum, en güzel huylarından biriside budur... :) Selim Fenceleri ayır kanka :)
Dying Wish

Sexy

Ziyaretçi
Açtionda kapışmayı sevdim insanlardan biri eve kaçmadan dakkalarca kapıştığımız tek dw elemanı...

Jenas Cuiviene.

Kıdemli Üye
İletiler: 1,508
Dying W i s h
Konumu: Dying W i s h

Alıntı yapılan: Sasu - 19 Aralık 2010, 17:00:02
Allah yanımızdan eksik etmesin :=)
Alıntı yapılan: Tufii Cuiviene. - 27 Ocak 2011, 02:12:19
ölme de değil öldürmede frag birincisi  olursanız en iyi lonca heykelini alabilirsiniz.

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
10 numara ada***işiliği kadar oyunu da guzel.
Afrodisiak Cuiviene

Volvo Cuiviene

**
Üye
İletiler: 257
¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶
Allah yanımızdan eksik etmesin :=)
;D
Dostluğun Ötesinde  DW

¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶

* Dréad Biohazard

Ziyaretçi
Onu daha çok kendime benzetiyorum,oda benim gibi sessiz,sakin,her zaman tek kapışmayı seven :) , gerçekten kendisine saygım ve sevgim sonsuz, oyunda düşman olarak görmediğim biri,hoşgeldin kardeşim tekrardan..

JR. PisLick

Ziyaretçi
Serverdaki kutu olayının Baslatan adam, onun  ne zaman nereye kutu atacagını bilemezsin , Hatta kutularını bile ya yattıkdan sonra yada onu keserseniz Görebilirsiniz. Forumda ve oyunda saygı duydugum insanlardna bir tanesi.

Wassabi Twi

Üye
**
Üye
İletiler: 578
ufkabakan reyiz
Harbi çok saygı duyuyorum adama halberdle beni pure mageyken kesti o zaman tapmaya karar verdim inşallah Revo ' dan eksik olmaz :D
a.k.a Cortez Biohazard

Selehaddin

Ziyaretçi
İyi pwp cidir teketeki sever.Yanında adam istemez lot cekince cocuklar gibi mutlu olur kendisi ..=) Vs yide lot için sever

Mortred Ex.

Ziyaretçi
Candır kandır vsde vs yapmasa bile kaçmaz ölene kadar dolanır ev mi ev ne arar la aragorn'da bardıchla ağaçın üstünden mi atar artık napar bilmem öldürür geçer.

Exitus

*
Yeni Üye
İletiler: 47
Wunder kommen zu denen,die an S.i.e glauben..
Konumu: Österreich / Wien
Selim ya severim şu aralar bağlantıda sorunları olsada yanımdayken kendimi rahat hissettiğim adamlardan birisidir (:
Exitus & Srenia
The Burn'Out

Inception

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 323
Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam.
Konumu: Hell
Şu an paslarını atıyor en geç 1 hafta sonra tamamen sahalara dönecek kendisi eskidende pvpsini sevdiğim bir arkadaştı şimdi guildde yan yana çarpıştığım bir dostum (hoş pek bizle takılmıo genelde tek takılıyor ama :)  ) Başımızdan eksik olmasın  ;)
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Alıntı yapılan: Sasu
Babalar Cortlamaz.

Centaur Ex

Kıdemli Üye
İletiler: 1,346
Let's Burnnnn
adam gibi adamdır vesselam
The Burn'Out
Andries Ex'burn
Centaur Ex'burn