Kritik Hata

Başlatan darqer, 19 Mart 2010, 12:48:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

darqer

*
Yeni Üye
İletiler: 20
Oyun dosyalarında eksiklik tespit edildi lütfen bağlantı programını tekrar yükleyin diyor. Daha dün sorunsuz giriyordum birşeyde silmedim nedir bu problem ?

M.J

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 471
Faceless Void
setup.exe gibi eksik şeyler var . onların güncellenmesini yapmasını gerekiyor . problemden dolayı da yapmıyor . yardım bölümünde bu tarz başlıklar var son 2 gündür . düzeltilir heralde .
in massacre we trust .

Rikimaru Cui.
Ciara Cui.

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
İletiler: 3,369
Karl Friedrich May
Konumu: Frankfurt / Almanya
Aynı sorun bendede var. Dün girebiliyordum, şimdi ''Oyun dosyaları eksik, lütfen bağlantı programını tekrar yükleyin!'' diyor.

Garip olan oyunu girmek için ilk açtığımda AVG Anti-Virus sistemim trojan tespit etti.?

darqer

*
Yeni Üye
aynen bende de trojan tespit ediyor avg. Ama dün gece gayet normal çalışıyordu. ekstra bişeyde yapmadım pcyle ilgili.

Flora

*
Yeni Üye
İletiler: 16
ya arkadaşlar bendede aynı sorun var anlayamadım oyuna giremiyorum dün hiç birşey yoktu bugün ne oldu anlamadımki virüs falan diyor. :( şuan oyun acıkmı.

Shaklaban

**
Üye
İletiler: 425
Anti virus programlarına connectoru tanıtmanız gerekebilir. Aksi halde oyun dosyalarını virus olarak görüp karantinaya alma ihtimali var.

darqer

*
Yeni Üye
bu programı yeni yüklemedim ama. daha öncede vardı ve herhangi bir problem yoktu.

yardım edebilecek yokmu? muhtelemen serverla ilgili bir problem var. kimsede açıklama yapmıyor.

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
Karl Friedrich May

darqer

*
Yeni Üye
aynen bendede öyle trojan olarak görüyor. avgyi kapatıp öyle deniyorum gene olmuyor.

Flora

*
Yeni Üye
işte benim sorunumda bu neler denedim ama olmuyor bir çaresi yokmu :(

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
Karl Friedrich May
Anasayfada, Dosyalar bölümünden tekrar indirdim Bağlantı programını, kurdum da gördüklerime şaşırdım.

Eski Connector'un linki.

Sayın Yetkililer, Yeni Connector'ü indirebileceğimiz bir link koyabilirseniz sorun çözülecek gibi.

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
Karl Friedrich May
Normalde kendisi otomatik güncelliyordu. Şimdi nedense oda olmuyor.

Flora

*
Yeni Üye
güncelleme sorunu bendede var güncelleme yapmıyor. yetkililerde cevap yazmıyor. ne yapmamız gerek biri cevap verse iyi olacak.

darqer

*
Yeni Üye
evt otomatik update varsa yapıyordu. hiçbir şekilde açılmıyor. daha dün akşam giriyordum ya hiçbirşey değiştirmedim yüklemedim silmedim pcde ne sorun olmuş olabilirki. hiçbir yetkilide ilgilenmio :(

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
Karl Friedrich May
Keşke silmeseydim Clienti. Eksik dosyaları alırdım arkadaştan. Sildim, komple yeniden kurdum. Bu seferde versiyon 09. Başlarken EA Games reklamı geliyor.  :) 20 saniye bekliyorsun sağ alttaki R logosuna tıklayınca. Revolution 09 klasöründe setup.exe dosyası yok. Eski problemler.  :)

Yeni Clientin linki lazım bize. Yoksa işimiz zor.