Özel loglar

Başlatan Bloodlust, 09 Ağustos 2010, 21:18:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Bloodlust

**
Üye
İletiler: 279
Thief*
  1. Xutmes@mac.com
Konumu: İzmir
Günde en az 2 saat log kasıyorum ama şu ana kadar 8 kya yakın log çıkarmama rağmen elimde 20 tane choppa var. Bir problem mi var oranı mı düşürdüler nedir ? Tabiki hep ulrik***uakin çıkmıcak ama eskiden çıkıyodu gene bişeyler  ::)
Alıntı yapılan: Mifavorita - 04 Ocak 2011, 20:23:30
Bak abi senle sorunum yok birtek mali ve ozan abiyle sorunum var ama hepiniz düşman oldunuz . Serverde kimseyle kötü olmak istemiyorum biz yolumuza bakalım iyi çalmalar

Gildori

**
Üye
İletiler: 697
Yani ilk vurduğunda a log çıkan ağaca birdaha vurmayacaksın .. Tabii ki özel log istiyorsan ..

eğer böyle yapığın halde çıkmıyorsa düşmüştür ..

dün bende çünkü 1 saat falan yaptım . Bana hiç çıkmadı skillim 90 belki ondandır diye düşündüm ..

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Değişik yerlerde kes kımsenın ugramadıgı.Mesela vesper mezar çevresinde güzel çıkıyor.

Bloodlust

**
Üye
Thief*
  1. Xutmes@mac.com
Vesper mezan çevresi bankanın çevresi minoc çevresi brit çevresi baya gezdim 37 tane choppa logum var şu anda  >:(
Bak abi senle sorunum yok birtek mali ve ozan abiyle sorunum var ama hepiniz düşman oldunuz . Serverde kimseyle kötü olmak istemiyorum biz yolumuza bakalım iyi çalmalar

Bloodlust

**
Üye
Thief*
  1. Xutmes@mac.com
Alıntı yapılan: Gildori - 09 Ağustos 2010, 21:32:36
Yani ilk vurduğunda a log çıkan ağaca birdaha vurmayacaksın .. Tabii ki özel log istiyorsan ..

Valla yenilensinler diye hepsini toplıyorum agaçtakini ama 15 dk dolaşmıyorum ya 2 saat dolandım bikere hiç çıkmadı  :D

Delimaniacc

**
Üye
İletiler: 249
Bence artık böyle başlıklar boşuna açılıyor.

Şans işinden başka bir şey değil.
Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Hatası : Yunanlıları 15 günde def edeceğiz demiş. Fakat 14 günde halledilmiş

UO oynamama, forumlar da sürünme.

Bloodlust

**
Üye
Thief*
  1. Xutmes@mac.com
Tamamda 1 haftadır 37 choppa çıkması pek şans gibi gelmedi bana  >:(

Delimaniacc

**
Üye
Sana bir kasıtları mı olduğunu düşünüyorsun staffların,robert'ın falan :)

Yani şans değilse ne ki :)

Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Bloodlust

**
Üye
Thief*
  1. Xutmes@mac.com
İnsanlara çıkıyor mu merak ettiğim için açtım kime sorduysam çıkmıyor diyor. Sistemde bir hata olabilir belki o yüzden açtım? Gereksiz msjlar atmazsan sevinirim.

Delimaniacc

**
Üye
Alıntı yapılan: Tyalieva Biohazard - 09 Ağustos 2010, 21:33:58
Değişik yerlerde kes kımsenın ugramadıgı.Mesela vesper mezar çevresinde güzel çıkıyor.

Gereksiz olabilir, tabi ben sadece sana şans faktörünün önemli olduğunu söyledim. Yoksa bak burda çıktığını söylüyor. Sana çıkmamış. Anlamadın galiba ama neyse. Kolay gelsin ;)
Atam izindeyiz!!!

StretfordEnd

Üye
**
Üye
İletiler: 343
  1. Stretfordend@windowslive.com
Oranını düşürmüşler!
Godric
Roxanne

Breaker

Kıdemli Üye
İletiler: 2,492
::)
  1. br3ak3r@hotmail.com
Konumu: Anywhere
Bende choopa dışında log düşüremedim bir kaç saatlik kesme sonunda  ::)

Sasu

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 831
Babalar Cortlamaz
Düşürülmüş...
Mage robe kesip krıstallerın dusmesıde dusmus...
Herhangı bowu parcalayıp loglarını almak da dusmus..
Bir hafta önce kadar farketmiştim bende

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Yahu zaten mıllet zor cıkıyor dıye kıvranıyor nıye dusurulsun kı artı olarak bu baslık agustosta acılmıs hortlatılmış gibi olmuş biraz.

Ne bileyim playerlar biraz uzun sure maden kazdımı ya da log kastımı hıc ıyı sey dusmedımı hemen dusurulmus oran psıkolojısıne gırıyor.Halbukı şans işi.

Breaker

Kıdemli Üye
İletiler: 2,492
::)
  1. br3ak3r@hotmail.com
Konumu: Anywhere
Yok bu şans işi değil bayağı bir değişmiş.Eskiden bu kadar maden veya ağaçta illa ki düzgün birşeyler düşerdi ama tık yok.Sıfır yeni diktiğim ice robe'u kestim sadece hardening yine sıfır fire robe kestim sadece fire crystal.Var bir işler ama çözemedim :/