2007'den beri KUZU

Başlatan Blackrainbow Ex., 11 Haziran 2010, 02:59:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

SpyKer

# Yörünge Dışı
*
Yeni Üye
İletiler: 15
“I love a happy ending. They are so rare.”
   Phoenix Ex'Burn'e...
Çok uzun olmayan bir geçmişim var Burn'Out Ailesinde.Lonca yerine Aile kelimesini seçmiş olmamın sebebi, ruhunu ucundan da olsa yakalamış olmamdır.Belki de kısa sürede Ex olabilmemin sebebi de budur...
Tanışamadık Sizinle hiç ya da hiç birlikte action yapamadık ama emin olun ki yeterince tanıyorum Sizi ve sırt sırta aciton yapmışız gibi hissediyorum.Çünkü;
Bu Ailede bulunan herkes Sizin bıraktıgınız yapıyı bozmamak için elinden geleni yapıyor.Hala Sizin kurallarınıza, Siz varmışçasına sadık kalıyor....
Sözüme ne kadar İtimadınız olur bilemem ama; Bizler, Sizi ve Batuyu tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız...
Saygılar...

SpyKer

# Yörünge Dışı
*
Yeni Üye
İletiler: 15
“I love a happy ending. They are so rare.”
 Ayrıca Bu mesajı yazmak bana düşer miydi bilmiyorum
Haddimi aştı isem affola...

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
Alıntı yapılan: SpyKer - 29 Eylül 2010, 01:25:04
  Phoenix Ex'Burn'e...
Çok uzun olmayan bir geçmişim var Burn'Out Ailesinde.Lonca yerine Aile kelimesini seçmiş olmamın sebebi, ruhunu ucundan da olsa yakalamış olmamdır.Belki de kısa sürede Ex olabilmemin sebebi de budur...
Tanışamadık Sizinle hiç ya da hiç birlikte action yapamadık ama emin olun ki yeterince tanıyorum Sizi ve sırt sırta aciton yapmışız gibi hissediyorum.Çünkü;
Bu Ailede bulunan herkes Sizin bıraktıgınız yapıyı bozmamak için elinden geleni yapıyor.Hala Sizin kurallarınıza, Siz varmışçasına sadık kalıyor....
Sözüme ne kadar İtimadınız olur bilemem ama; Bizler, Sizi ve Batuyu tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız...
Saygılar...

Altına imzamı atarım.

Saygılar...
Afrodisiak Cuiviene

* Dréad Biohazard

Ziyaretçi
Sizler sadece sizin guildinizde tanımadığınız bir adamla action atmışçasına gibisiniz, biz senelerdir, Anka abinin efsaneleriyle yaşıyoruz Batu sayesinde ;)

Kendisi ile hiç tanışamadık ama gerçekten nedense hep bir sempati duymuşumdur kendisine dair.

Bu arada Anka abi hatırlarmısın bilmem ama Mateos Ex'Burn'ün sana selamı var.

Selametle..

thant

**
Üye
İletiler: 378
Fakir Burn
Selam,yaşıyorum.
Ben en hakîr bir insanı kardeş sayan bir rûhum;
Bende esîr yaratmayan bir Tanrı'ya îman var;
Paçavralar altındaki yoksul beni yaralar;

https://www.facebook.com/turkculuk.ulkusu.10
The Burn'Out

Afrodisiak

Kıdemli Üye
Afrodisiak
Ohh yunus rahatladık valla nerelerdeydn oglm sen=)
Afrodisiak Cuiviene

-Mari Ex-

**
Üye
İletiler: 861
keep'out because we are the cursed Burn'Out
Konumu: Bornova-
Alıntı yapılan: thant - 29 Eylül 2010, 16:43:55
Selam,yaşıyorum.

bebeğim nerdesin yaa :)
darkrainbow ex'burn
syntaxerror ex'burn

#marijuana

Mortred Ex.

Ziyaretçi
Abi ben charını kasayım itemini kasayım pk yapayım herşeyini ayarlıyayım sen sadece bizimle haftada 1-2 saat oyna.

Mortred Ex.

Ziyaretçi
Birisi bana The Burn'Out ve Ex'Burn'ün ne anlama geldiğini gerçekten açıklarsa çok memnum olurum araştırdım aradım taradım bulamadım.

Afrodisiak

Kıdemli Üye
Afrodisiak
Valla burnout bitmek yokolmak yada dısavurum falan olabılır

exburn se eski burn

ıyı salladım ama tuttu bence ;D
Afrodisiak Cuiviene

Mortred Ex.

Ziyaretçi
Gerçekten açıklama istiyorum Anka abi veya Batu abi veya Uğur abi.

Blackrainbow

# Lonca Başkanı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Alıntı yapılan: Mortred Ex. - 29 Eylül 2010, 17:43:45
Birisi bana The Burn'Out ve Ex'Burn'ün ne anlama geldiğini gerçekten açıklarsa çok memnum olurum araştırdım aradım taradım bulamadım.

Bu soruyu Phoenix'in açıklaması daha doğru olur.

Phoenix Ex'Burn'e...
Saygılar...

Gelelim bu yazıya;
Açıkçası çok duygulandım hoşuma gitti. Zaten bırakmadan öncede sadece sırf sizler için giriyordum. Ama artık o kadar sıkıldım ki. Ultimaya nokta koymanın iyi olacağını düşündüm.
Hem bu oyunun monotonluğu hemde hakkımdaki speed iddaaları içimdeki oyun oynama arzusunu iyice bitirdi.
Bu oyun bu dar kafalı staff kadrosu ile bir gıdım ilerlemez.
Saçma sapan ekonomik dengelerle. Pazarlık yapan staff anlayışı ile yürümez.
Stizz'in blackrainbow'u açayım ama içindeki itemlerini alırım pazarlığı zaten hala gülmekdeyim. Zaten onun için o kadar emek harcamıştım.
Player zihniyetine gelirsek; Oyuna döneceğimi söylediğimde oyun bağımlısı oldum. Oyun oynadığım sürece bugcı speedci oldum. Çoluk çocuk avutacak vaktim olsa evlenir çocuğumla uğraşırdım.

Şuan çok yoğun bir iş temposunda çalışıyor ve 6 basamaklı borcumu bitirmeye çalışıyorum. Belki sorunlarım bittiği gün girer bi stres atarım ama şuan hiç bişeyden keyif almıyorum ki oyundan hiç alamam.

Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Persia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,956
Zaten iyice bozuldu oyun batu.Adamlar bslerle üstümüze uçuorlr bide dalga geçiyorlar at page diye tabi cvp gelirse ;) Çok ykında owner'a sövüp bırakma niyetim var ;D

I don't know who you are,but i will find you and i will kill you..

Blackrainbow

# Lonca Başkanı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Ben sorun yaşıyorum dediğim zaman. Laf eden ezikler bunlara bişey demiyor mu?
Staffın tek gayesin beni banlamak veya oynamamı istememesi ise arayıp söylemeleri yeterdi. Ama karakter meselesi tabiki. Bana staff toplantısında gel diyen adamlar ownera onu istemiyoruz diyebilecek kadar kişilikliler
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

thant

**
Üye
İletiler: 378
Fakir Burn
Buralardayım,erkenden uyuyorum artık actionlara katılamıyorum o yüzden en kısa zamanda atarız bi action.Bu arada ne oldu da herkeşler duygusallaştı yav?
Ben en hakîr bir insanı kardeş sayan bir rûhum;
Bende esîr yaratmayan bir Tanrı'ya îman var;
Paçavralar altındaki yoksul beni yaralar;

https://www.facebook.com/turkculuk.ulkusu.10
The Burn'Out