2007'den beri KUZU

Başlatan Blackrainbow Ex., 11 Haziran 2010, 02:59:33

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

* Dréad Biohazard

Ziyaretçi
Batu sende biliyorsun ki stafflığında sevilmeyen adamdın, her zaman sana karşı stafflığında ve sonrasında çoğu kişi tarafından kin duyuldu, speed idaalarıda bunun eşiğinde gelen olaylar, Revolutionda artık bırak dostuna,düşmanına bile saygı duyan adam çok az.

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Mehmetinde dediği gibi bencede hayatında daha onemlı ıslerın varsa tabıkı oyunu her zaman arka plana koymak gerek hatta dusunmek bıle saçma olur ama staffmış playerlar speed demiş ne onemı var kim ne derse desin forumda 100 tane baslık açsın ağlasın acılarıyla yaşasınlar..

Birazınızı az çok tanırım hepside senin donmenı cok ama cok ısteyorlardır bence.Hayatını yoluna soktuktan sonra umarım donersın cunku staffların yaptıkları ya da playerların sana yaptıkları eğer birkaç tane aıle gıbı olan guıldden bırısınız ve guıldındekı kısılerın senın gelmenı ısteyıpte onları kırmıcagını dusunuyorum.

Yani kokten bırakmak degılde hayatını yoluna sokunca oyun ıcındekı kısılerın sana besledıgı kin vs ile buradakı dostlarının soyledıklerını karşılaştırmanı ve ondan sonra tekrar düşünmeni beklerım.Mesela bizim selim banlanmıştı şubat aylarında ama yınede bızım ıcın donmustu banlandı dıye bızde banlatmaya kalkıstıgımızdan  :P

Özet geçecek olursam tabi senın kararın batu sevılen kişisin gerek guıldınde gerek guıldınde olmasada reelden tanıstıgın kısıler olsun vs :)

Mortred Ex.

Ziyaretçi
Kısaca seviliyorsun, özleniyorsun, 4 gözle bekleniyorsun..

Herşeyi geçtim benim o geceleri uykulu ve sexy sesimidemi özlemedin be abi (: Özgür abi korkmuştu bee !

-god ex-

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 92
white cat

thant

**
Üye
İletiler: 378
Fakir Burn
Ne oluyor yav,guild yıkılmış?
Ben en hakîr bir insanı kardeş sayan bir rûhum;
Bende esîr yaratmayan bir Tanrı'ya îman var;
Paçavralar altındaki yoksul beni yaralar;

https://www.facebook.com/turkculuk.ulkusu.10
The Burn'Out

-Mari Ex-

**
Üye
İletiler: 861
keep'out because we are the cursed Burn'Out
Konumu: Bornova-
harbimi lam :s
darkrainbow ex'burn
syntaxerror ex'burn

#marijuana

Mortred Ex.

Ziyaretçi

Persia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,956
Haydeeee.... :(

I don't know who you are,but i will find you and i will kill you..

thant

**
Üye
İletiler: 378
Fakir Burn
Layn parayı yatırmadınız demi?  :D
Ben en hakîr bir insanı kardeş sayan bir rûhum;
Bende esîr yaratmayan bir Tanrı'ya îman var;
Paçavralar altındaki yoksul beni yaralar;

https://www.facebook.com/turkculuk.ulkusu.10
The Burn'Out

-Mari Ex-

**
Üye
İletiler: 861
keep'out because we are the cursed Burn'Out
Konumu: Bornova-
yatırmadık wallaha :d
darkrainbow ex'burn
syntaxerror ex'burn

#marijuana

Mortred Ex.

Ziyaretçi
N'olacak ÅŸimdi lan?

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
Stone u ıcınde playerlarla gerı vermelerı lazım,yoksa bu yaptıgı cok buyuk bı saygısızlık.Ki ben dun roberte msn den yazmıs olmama ragmen.Azcık zaman ayırıp konussaydı madem.
Afrodisiak Cuiviene

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
Sorun olmuş arkadaslar guıld stonelerde bızımle bırlıkte 3 4 guıld de sılınmıs.Sorun yok yanı
Afrodisiak Cuiviene

Mortred Ex.

Ziyaretçi
Foça'dan geldim 55 saattir uyumadım zaten yaklaşık 10 saatim yolda geçti geberiyorum..

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Kendin geberme çağın gelsin tatar ramazan gebertsin seni :D Vurulacak adam arıyor zaten ;D