2007'den beri KUZU

Başlatan Blackrainbow Ex., 11 Haziran 2010, 02:59:33

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

ffrht

Ziyaretçi
yapanlara söylüyorum adında guild başlığını kirletmeyin profilimde msn adresim yazıyor derdi olan eklesin konuşsun gerçi çoğunuzun derdi yoktur hazır bişi bulmuşsunuz kirletelim diyorsunuz.

ewer

**
Üye
İletiler: 129
Alıntı yapılan: Ljungberg Cuiviene - 30 Ocak 2011, 21:45:44
Anlamadığım " zamanında iyi .... " diyen arkadaşa bir şeyler söylemek isterim .
O ufacık beynin heralde anlamıyor he ? Ulan 2 tane Ex'burn soyisimli kişi bug yapmış  , 100'den fazla insan şuanda madur durumda . Derdimiz Ex'burn olmayacak da ne olacak ? Gidip Robert'a mı kızıcaz biz ? Size kızacağız tabiki de .

Zamanında Vasilli edit item kabul etti de , bütün Twi'lere mal olmadı mı " edit " damgası ?

Gerektiğinden fazla salakça olmuş tutumun . Ağzınızı kapatsanız , biraz belki saygı görürsünüz .

Not : Yazdıklarım guilde değildir . Kişisel algılayın .

ben bunu kisisel algiliyorum dedigin gibi, moddanda gerekenin yapilmasini istiyorum madem.

Kaldi ki, bugi bilsem bende yapardim, burdaki insanlarin %90ina yapardi. Sanal bi oyun icin kimse(gene %90 kaidesiyle) dusurtluk kovalamaz, "ay bug-abuse yapmak kaka" demez.

Bide guilde mal edilme olayi var;
Ben yeni forum accountu alip, gelsem "bu ne lan revonun hepsi bug-abuse'cu, allah belanizi vermesin" desem hepiniz herero yapmaya basliycaktiniz?

Blackrainbow

# Lonca Başkanı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Yaşanan olaylar bizim ders çıkarmamızı sağlar. Kimse sanmasınki Revolution'u bırakıyoruz hesaplarımız kapandı. Eskisi gibi aynışekilde hareket etmeye devam.
Bize yumruk atanlar kaşımızı patlattığını düşünüyor ama belden aşağılarından gelen tekmeyi göremeyeek kadar kör olan bir nesil, her zaman kaybetmeye mahkumdur. Bu saatten sonra hiç The Burn'Out dahada güçlenmiş, dahada birbirine bağlı olmuşturç
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

The Biohazard

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,274
Patron - Padişah
  1. Leon_Biohazard@Hotmail.com
Konumu: Ankara
noldu batu şimdi?

sizdemiymiş çürük elma ?
veya komplemi ban atıldı? eğer öyle bir şeyse geçmiş olsun.

yapcak bir şeyimiz varsa p.m atman yeterlidir.
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

-Mari Ex-

**
Üye
İletiler: 861
keep'out because we are the cursed Burn'Out
Konumu: Bornova-
daha giremedik herkez sabah kalktı işe geldi. akşama kokusu cıkar herhalde =)
darkrainbow ex'burn
syntaxerror ex'burn

#marijuana

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
Zaten bugu somurduklerını bizde sunucu gıdınce ogrendık bizim hesaplarımızda somurulen bugla ılgılı ıtemler yoktu ki.Hesaplarımızı da ılgılendıren bırsey yok.Herkesın charı acık.

Olması gerektıgı gıbı.Bugu somurenler banlandı.
Afrodisiak Cuiviene

-Mari Ex-

**
Üye
yanıp tutuşup sönücek herkez. yapılanlardan tabiki mutlu değiliz. ama yapılan kişisel bir sömürmedir. bu guilde yıkılımaz. bana giren cıkan yok bankam herzaman boştur bilen bilir. bu olay yüzünden bir item kaybı yaşayan guild arkadaşımız varsa onun telafisini yapmaya calısırız. bunları böyle kabul edemeyenlere günde 1 kere tok karınla The Burn'Out ULAN !

ayriyetten guildmasterımız bize yakışanı yapıp PVM yi belirli bir tarihe kadar yasaklamıştır.
darkrainbow ex'burn
syntaxerror ex'burn

#marijuana

simbelmyne

**
Üye
İletiler: 72
This is no place for a warrior to die( ! )
Konumu: Istanbul
Alıntı yapılan: -Mari Ex- - 31 Ocak 2011, 10:00:42
yanıp tutuşup sönücek herkez. yapılanlardan tabiki mutlu değiliz. ama yapılan kişisel bir sömürmedir. bu guilde yıkılımaz. bana giren cıkan yok bankam herzaman boştur bilen bilir. bu olay yüzünden bir item kaybı yaşayan guild arkadaşımız varsa onun telafisini yapmaya calısırız. bunları böyle kabul edemeyenlere günde 1 kere tok karınla The Burn'Out ULAN !

ayriyetten guildmasterımız bize yakışanı yapıp PVM yi belirli bir tarihe kadar yasaklamıştır.

Persia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,956
Alıntı yapılan: -Mari Ex- - 31 Ocak 2011, 10:00:42

Pampam black steed'im nerde ;D

I don't know who you are,but i will find you and i will kill you..

-Mari Ex-

**
Üye
yani mesela bende black steed tamelemiştim düşünün öyle bi zarardayım ama yapcak birşey yok öyle bi binekte yok zaten ;)
darkrainbow ex'burn
syntaxerror ex'burn

#marijuana

~just burnout

Üye
**
Üye
İletiler: 83
Selam pompişler.
Anneeeeeeeee banlanıyoz.

Persia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,956

Necronomicon

Ziyaretçi
Kuzu bize mi kaldı gene ? Tüh o kadarda alışmıştım göz yaşlarına.

thant

**
Üye
İletiler: 378
Fakir Burn
Fakirim lan  :-\
Ben en hakîr bir insanı kardeş sayan bir rûhum;
Bende esîr yaratmayan bir Tanrı'ya îman var;
Paçavralar altındaki yoksul beni yaralar;

https://www.facebook.com/turkculuk.ulkusu.10
The Burn'Out

-Mari Ex-