Tebrikler

Başlatan Bugatti Biohazard, 19 Haziran 2010, 10:20:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

M.J

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 471
Faceless Void
Ananas direk İnci sözlük muhabbetinde . Gitsin , orda yazsın bence . Eğer alımlar kapalı ise , bir hesabım var ; kullanabilir .
in massacre we trust .

Rikimaru Cui.
Ciara Cui.

GrumTor

Kıdemli Üye
İletiler: 3,389
inci sözlük kink'tir adamım.

oraya laf yok :)

hele o sabahın 7sinde ekşiye yaptıkları inci  öper -inci öperr - inci öperrr (anladınız) şeklindeki sol framedeki piramit süperdi :)

p.s. : bursadayım ama sadece bu geceliğine, görüşemicez :/ hüzünlüyüm.
Bunu siz istediniz.

Alıntı yapılan: Jinn Biohazard. - 27 Mart 2011, 15:33:31
Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

M.J

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 471
Faceless Void
okandede'deyim ben de , anarşist'im . Sürekli anket patlatıyoruz . Laf söyletmem zaten .
Sadece yapması gerekeni söyledim ben .
in massacre we trust .

Rikimaru Cui.
Ciara Cui.

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
aynen katılıyorum.
Afrodisiak Cuiviene

realkhan

Kıdemli Üye
İletiler: 3,702
Dying Wish
  1. realkhan_64@hotmail.com
Konumu: Uşak

booker

Kıdemli Üye
İletiler: 3,966
www.istanbul.edu.tr/isudak
Konumu: Samsun
Konuyu açan arkadaşım,

Seni daha önce uyarmıştım, her konuyu loncanıza denk getirme diye ama bakıyorum ki hala aynı eyyama devam ediyorsun. Senin hala anlayamadığın, ben/biz birilerine yaptırım uygularken ne loncasına bakarız ne de soyadına. Benim/bizim için herkesin değeri aynıdır. Kaldı ki hiçbirinizi tanımam etmem.

Ama sen sürekli ,bozulmuş plak misali,tutturmuşsun bir "hekres bizim loncamıza düşman" geyiği,yaygara üstüne yaygara.

Ananas nikini kullanan arkadaşa neden ceza verdiğimi yazdım,hala bakıyorum yaygara yapıyorsun.

Boşa kürek çekme,beni değiştiremezsin, bu durumda yapabileceğin/iz tek şey forum kurallarına uymak.

Hiç de o niye ceza almıyor geyiğine girmeyin,herkes ceza alıyor... Konuyu kilitliyorum.

Son not : Eğer, sonunu loncanıza haksızlığa getirdiğin 1 tek mesajını daha görürsem  , daha önce bahsettiğim yaptırımı uygulayacağım sana ,emin ol.
The person you've called,is busy now..