" Made in Turkey " Loncası Basvuru Formu

Başlatan Catlakgil Moriantes, 19 Ağustos 2010, 10:50:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

infamous

**
Üye
İletiler: 524
We're all We've got
1.Ural Aydost 17 İzmir
2.Warrior-Prototype Pure-Skyller
3.Ciassa Dsc Resten önce olanlar sonra twilere gircektim vaz gectim
Günde en az 4 saat online oluyorum.4 senedir uo oynuyorum.
4.Dedigim gibi actide birbirinize desteginizi her zaman goruyorum.Guildinizi beyeniyorum. 
5.Massaperra cok yakın bi arkımdır aynı zamanda micheal ve lilith (Real Ark)
6.Referans olarak sormadım ama lejyoner ve ricardo beni cok ii tanırlar 2 sinide resten oncede tanıdrım

All great things are simple and many can be expressed in single words:freedom , justice , honor , duty , mercy , hope .

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
İletiler: 98
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: infamous - 29 Ağustos 2010, 01:28:37
1.Ural Aydost 17 İzmir
2.Warrior-Prototype Pure-Skyller
3.Ciassa Dsc Resten önce olanlar sonra twilere gircektim vaz gectim
Günde en az 4 saat online oluyorum.4 senedir uo oynuyorum.
4.Dedigim gibi actide birbirinize desteginizi her zaman goruyorum.Guildinizi beyeniyorum. 
5.Massaperra cok yakın bi arkımdır aynı zamanda micheal ve lilith (Real Ark)
6.Referans olarak sormadım ama lejyoner ve ricardo beni cok ii tanırlar 2 sinide resten oncede tanıdrım

Başvurun kabul edilmiştir  1. Micheal loncadan uzaklaştırılmıştır   2.       İlk maddeyi biraz daha detaylandırırsan sevinirim. Hobilerin neler yaparsın okuyormusun falan filan...
Alkolik Hareket Engellenemez ...

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: Lenux - 29 Ağustos 2010, 00:49:45
Hobilerim basket oynarım kitap okurum bol bol gezmeyi severim :) sosyal aktivitelerin hepsine katılmaya çalsırm :)

Başvurun Kabul Edilmiştir. Herhangi bir Lonca uyesi bulup , başvurunun kabul edildiğini söylersen yardımcı olurlar..

infamous

**
Üye
İletiler: 524
We're all We've got
Okuyorum basketbol oynuyorum aynı zamanda tum sporları ii yaparım.

İlginiz icin Tşkler
All great things are simple and many can be expressed in single words:freedom , justice , honor , duty , mercy , hope .

Phoenix Kenks

*
Yeni Üye
İletiler: 9
zzZ

LoCaL

**
Üye
İletiler: 75
  1. local_07@hotmail.com
1- Burak Aygün 17 Yaşındayım

2- Magery Nick: Proffly

3- Eskiden  Nebula Oynardık Baydığı İçin Revoluotion Uo ya Geçtik . Daha Önce Bir Guildde Yer Almadım

4- Loncaya Girmek İstememin Sebebi Arkadaşlık Ortamı , Herkezin Online Olması , Birazda Action un Fazla Olması Ve Guildi Çok Beğeniorm.

5- Referans Vericeğim Kimse Yok

Teşekkürler.
> Guther Heartbreakers <
Bir süre yokum.

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: LoCaL - 29 Ağustos 2010, 09:03:00
1- Burak Aygün 17 Yaşındayım

2- Magery Nick: Proffly

3- Eskiden  Nebula Oynardık Baydığı İçin Revoluotion Uo ya Geçtik . Daha Önce Bir Guildde Yer Almadım

4- Loncaya Girmek İstememin Sebebi Arkadaşlık Ortamı , Herkezin Online Olması , Birazda Action un Fazla Olması Ve Guildi Çok Beğeniorm.

5- Referans Vericeğim Kimse Yok

Teşekkürler.

Burak kardeş  , BAŞVURUN KABUL EDİLMİŞTİR.    Senden bi isteğim şu 1. maddeyi braz daha açman ; nasıl mı ? Nelerle ugrasıyorsun , okuyormusun , hangi takımlısın nebilim renkli kişiliğinden ve kendinden bahset.

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: Phoenix Kenks - 29 Ağustos 2010, 04:57:54
1. ilhan Kalcay , 17 yasindayim
2. Pure Mage ve Animal tamer isimleri Phoenix Kenk's ve Alucard
3. 3 senedir UO oynuyorum 2 ay ara wermistim yazin baslamasi nedeniyle ..2 ay once Yaklasik gunde 15 saat online oldugumu hatirliyorum.Daha once dedigim gibi Silmarillion da bulundum.
4.Loncaya girmek istememin sebebi guildi action da cok begendim , action i sevmemden dolayi ve guild ici arkadasligi dostlugu takilmalari sevdigim icin girmek istiyorum.
5.Referans olarak Cheetoscu dier adiyla Yogi kendisi sizden bahsetti ve benim icin guzel bir guild olacagini temin etmistir.

BAŞVURUN KABUL EDİLMİŞTİR. Sanada diyorum , 1. maddeye biraz renkli kişiğinden , kendinden bahset neler yaparsın hobilerin nerdensin okuyormusun gibi....   " Yogi " yada  " Cheetoscu " tanıdık gelmedi.   Online lonca uyesi gördüğünde başvurum kabul edildi dersen yardımcı olurlar..

TheDarky

*
Yeni Üye
İletiler: 5
Alıntı yapılan: tugi87 - 27 Ağustos 2010, 18:25:35
1: hasan öztürk 20 yaşındayım izmirden oynuyorum diş protez teknisyeniyim
2:
3:daha önce hiç bi loncada olmadım basvuruda yapmadım bu ilk bu servera yeni başladım 2 3 senedir oynamıyordum bilmiyorum duydunuzmu ama daha önce fatal war die bi serverda 3 4 sene oynadım günde 3 4 saat online olabiliorum bazı zamanlar dahada fazla
4:ya size bos vaatlerde bulunmak yanlış olur nie seni alalım derseniz kimseyi saygısızlık yapmam zaten basvuru yapmamın amacı kaliteli insanlarla kaliteli zaman geçirmek çoluk çocukla ugrasıcak yaşı geçtik yeni başladığım için yeni arkadaşlarla tanışmak birbirimize yardımcı olmak amacıyla başvuru yapıyorum
5:referansım pamuq

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $

Bloodbath

*
Yeni Üye
İletiler: 4
1. Alper Demir, Akdeniz Üniversitesinde mimarlık okuyorum, Antalyada yaşıyorum 22 yaşındayım
2.Bloodbath - Mage
3.Revoda daha önce o kadar bulunmadım ama 10 yıldır uo oynuyorum 4 5 yıldır oynamıyordum sanane.com da başladım nebulad***uannda oynadım hardgamerda oynadım olympusda oynadım 7 8 saat online sürem var günlük.
4.Oyundan aldıgım izlenim sonucunda loncanızın bana ve benimde loncanıza katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum bunun yanınsıra güçlü bir lonca buda en büyük etkenlerden bitanesi
5.Referansım yok oyun esnasında lonca üyelerinizden bazılarıyla ufak tefek muhabbetlerimiz yardımlaşmalarımız oldu ama bana referans ol diyecek kadar yakın değil.

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: Bloodbath - 29 Ağustos 2010, 11:25:52
1. Alper Demir, Akdeniz Üniversitesinde mimarlık okuyorum, Antalyada yaşıyorum 22 yaşındayım
2.Bloodbath - Mage
3.Revoda daha önce o kadar bulunmadım ama 10 yıldır uo oynuyorum 4 5 yıldır oynamıyordum sanane.com da başladım nebulad***uannda oynadım hardgamerda oynadım olympusda oynadım 7 8 saat online sürem var günlük.
4.Oyundan aldıgım izlenim sonucunda loncanızın bana ve benimde loncanıza katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum bunun yanınsıra güçlü bir lonca buda en büyük etkenlerden bitanesi
5.Referansım yok oyun esnasında lonca üyelerinizden bazılarıyla ufak tefek muhabbetlerimiz yardımlaşmalarımız oldu ama bana referans ol diyecek kadar yakın değil.

Örnek bir başvuru bence :) KABUL EDİLMİŞTİR.

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: Catlakgil Moriantes - 29 Ağustos 2010, 10:16:32
BAŞVURUN KABUL EDİLMİŞTİR. Sanada diyorum , 1. maddeye biraz renkli kişiğinden , kendinden bahset neler yaparsın hobilerin nerdensin okuyormusun gibi....   " Yogi " yada  " Cheetoscu " tanıdık gelmedi.   Online lonca uyesi gördüğünde başvurum kabul edildi dersen yardımcı olurlar..

Necro'fear Ailesinden Olduğunuz Tespit Edilmiştir , Başvuru İPTAL

Trahom

*
Yeni Üye
İletiler: 1
Merhabalar,

1. İsmim Emre Bayrak, Yaşım 21, Jeoloji Müh. öğrencisiyim, İzmit, Isparta, Ankara karışık bir yaşantım var bende nereliyim bilmiyorum :D
2. Adelaide - Warlock
3. Revolutionuo'da daha önce oynamışlığım yok 1 ay oldu başlayalı fakat, uo'ya yaklaşık 10 yıl önce başladım, nebula ve olympus'ta oynamışlığım var, günlük online sürem 7 - 8 saattir.
4. Loncanızı bir süredir takip ediyorum ve oyuncularının üzerimde etkisi gerçekten hoşuma gitti gerçekten iyi insanlar ayrıca klana yararlı olabilceğimi düşünüyorum.
5. Referans Alper isimli arkadaşımız Bloodbath'tir. 10 yıl önce birlikte oynardık uo'yu.

Teşekkürler.

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: Trahom - 29 Ağustos 2010, 15:32:46
Merhabalar,

1. İsmim Emre Bayrak, Yaşım 21, Jeoloji Müh. öğrencisiyim, İzmit, Isparta, Ankara karışık bir yaşantım var bende nereliyim bilmiyorum :D
2. Adelaide - Warlock
3. Revolutionuo'da daha önce oynamışlığım yok 1 ay oldu başlayalı fakat, uo'ya yaklaşık 10 yıl önce başladım, nebula ve olympus'ta oynamışlığım var, günlük online sürem 7 - 8 saattir.
4. Loncanızı bir süredir takip ediyorum ve oyuncularının üzerimde etkisi gerçekten hoşuma gitti gerçekten iyi insanlar ayrıca klana yararlı olabilceğimi düşünüyorum.
5. Referans Alper isimli arkadaşımız Bloodbath'tir. 10 yıl önce birlikte oynardık uo'yu.

Teşekkürler.

Örnek bir Başvuru teşekkür ederim. KABUL EDİLMİŞTİR.