" Made in Turkey " Loncası Basvuru Formu

Başlatan Catlakgil Moriantes, 19 Ağustos 2010, 10:50:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

SERDENGECTi

*
Yeni Üye
İletiler: 2
adım İslam ibrahimov  yaşım 30  istanbul dayım,   bodyguardım  bolca kitap okurum

mage - Mualla

Eskiden Asiler  ve undead lords loncası vardı orda bulunmuştum

Uzun zaman sonra  oyuna yeniden başladım,  2 aydır  oyundayım gördüğüm sen kaliteli loca,  kaliteli insanlarla  kaliteli eğlence olur

Burak var 
teşekkürler

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
İletiler: 98
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: SERDENGECTi - 30 Ağustos 2010, 09:48:54
adım İslam ibrahimov  yaşım 30  istanbul dayım,   bodyguardım  bolca kitap okurum

mage - Mualla

Eskiden Asiler  ve undead lords loncası vardı orda bulunmuştum

Uzun zaman sonra  oyuna yeniden başladım,  2 aydır  oyundayım gördüğüm sen kaliteli loca,  kaliteli insanlarla  kaliteli eğlence olur

Burak var 
teşekkürler

2 aydır oyundasınız fakat  foruma üyeliğiniz  7 günlük; ; başvurunuz kabul edilmemiştir. Ayrıca burak kim? nicki ne hiçbirşey belli değil
Alkolik Hareket Engellenemez ...

delici

*
Yeni Üye
İletiler: 22
1-Merhaba ben deniz 17 yaşındayım.Antalyada öğrenciyim genellikle bilgisyarla uğraşırım boş zamanlarımda az çok kitap okurum.arkadşlarımla takılırım ve çoğunlukla sinemaya giderim filmlerin ilk çıktığı gün gitmek adetim olmuştur. :)
2-karakterimin adı delici wariorum
3-daha önce ultima online sunucularında bulunmadım ilk kez revoda oynuyorum.ultimada daha önce abimle olypmpius ta az çok oynadım ama onu oynamaktan saymadığım için belitmiyorum.günde yaklaşık7 saat online bulunuyorum.
4-her zaman bir loncaya girmemenin dezavantajını hisstemişimdir tek başına pvp ye gidince üzerine loncaca çullanıyorlar. Bu açığı kapatmak istiyorum
5-loncada referans göstereceğim waste var referans istediğimi bilmiyor ama ona sorarsanız kesinlikle bana referans olur.

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: delici - 03 Eylül 2010, 04:01:55
1-Merhaba ben deniz 17 yaşındayım.Antalyada öğrenciyim genellikle bilgisyarla uğraşırım boş zamanlarımda az çok kitap okurum.arkadşlarımla takılırım ve çoğunlukla sinemaya giderim filmlerin ilk çıktığı gün gitmek adetim olmuştur. :)
3-daha önce ultima online sunucularında bulunmadım ilk kez revoda oynuyorum.ultimada daha önce abimle olypmpius ta az çok oynadım ama onu oynamaktan saymadığım için belitmiyorum.günde yaklaşık7 saat online bulunuyorum.
4-her zaman bir loncaya girmemenin dezavantajını hisstemişimdir tek başına pvp ye gidince üzerine loncaca çullanıyorlar. Bu açığı kapatmak istiyorum
5-loncada referans göstereceğim waste var referans istediğimi bilmiyor ama ona sorarsanız kesinlikle bana referans olur.

Başvurunuz kabul edilmiştir.

Jay00uk

*
Yeni Üye
İletiler: 1
1- İsmim Cem Bursada otuyorum...Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesinde öğrenciyim.20 yaşındayım. Genellikle zamanımı kitap okuyarak film izleyerek ve gezerek geçiriyorum.

2- Çarımın ismi Jacquleen pmdir.

3- Revoda hiçbir loncaya üye olmadım...Yaklaşık 10 seneden beri ultima oynuorum.Günlük 5-6 saat civarı online sürem var.Yaklaşık 110 saat online sürem var.9 aylık bi aradan sonra haziran başında revoya tekrar başladım.

4-Öncelikle iyi bir dostumdur bunu loncaya dahil oldugum andan itibaren hertürlü şekilde görüceksiniz. Guildinizdeki dayanışmayı yardımlaşmayı bir üst seviyeye taşıcagımı düşünüyorum. Aksiyonlarda toplu haraket etmeyi severim bu yüzden loncada ben online oldugum sürece kimseyi yanlız bırakmayacıgımı görüceksiniz.

5- Referansım yok fakat referansın guild alımındaki güven açısından önemli bir nokta oldugunu biliyorum. Bu güveni kazanmak için dilerseniz msnden yüzyüze konusabilriz.

Not: Forum hesabımı loncanıza girebilmek için açtım o yüzden oyundaki online süremle örtüşmeyebilir.Fakat loncaya alımım durumumda oyunda oldugum sürece forumdada online olmaya özen göstericegım.

İlginiz için teşekkürler.

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: delici - 03 Eylül 2010, 04:01:55

kabul edildiniz

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: Jay00uk - 03 Eylül 2010, 23:06:46
1- İsmim Cem Bursada otuyorum...Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesinde öğrenciyim.20 yaşındayım. Genellikle zamanımı kitap okuyarak film izleyerek ve gezerek geçiriyorum.

2- Çarımın ismi Jacquleen pmdir.

3- Revoda hiçbir loncaya üye olmadım...Yaklaşık 10 seneden beri ultima oynuorum.Günlük 5-6 saat civarı online sürem var.Yaklaşık 110 saat online sürem var.9 aylık bi aradan sonra haziran başında revoya tekrar başladım.

4-Öncelikle iyi bir dostumdur bunu loncaya dahil oldugum andan itibaren hertürlü şekilde görüceksiniz. Guildinizdeki dayanışmayı yardımlaşmayı bir üst seviyeye taşıcagımı düşünüyorum. Aksiyonlarda toplu haraket etmeyi severim bu yüzden loncada ben online oldugum sürece kimseyi yanlız bırakmayacıgımı görüceksiniz.

5- Referansım yok fakat referansın guild alımındaki güven açısından önemli bir nokta oldugunu biliyorum. Bu güveni kazanmak için dilerseniz msnden yüzyüze konusabilriz.

Not: Forum hesabımı loncanıza girebilmek için açtım o yüzden oyundaki online süremle örtüşmeyebilir.Fakat loncaya alımım durumumda oyunda oldugum sürece forumdada online olmaya özen göstericegım.

İlginiz için teşekkürler.

kabul edildiniz

crysis

*
Yeni Üye
İletiler: 4
  1. cagri@hotmail.com
Konumu: Adana
1-16 yaşındayım ismim Çağrı ve öğrenciyim.Adanada oturuyorum ve genellikle evde bilgisayar başında olurum.Ara sıra arkadaşlarla ps 3 ye giderim.
2-Karakterimin nicki Crysis Soulforge Mage.
3-Daha önce hiçbir loncada bulunmadım.Fazla bir ultima geçmişim yok 3-4 aydır ultima oynuyorum.
4-Çünkü Loncasız bir savaş yapacağımda beni destekleyen hiç kimse olmuyor hatta güvendiğim maviler bile üstümde güzel item görürse saldırdıkları oluyor.Bu yüzden beni desteklyen ve koruyan Lonca arkadaşlarım olsun istiyorum.
5-Referans olarak made in turkeyden kişilerle görüştüm ama bazıları loncaya alım tamamlandı seni almazlar bazılarıda referansa gerek yok dediler.Bu yüzden referansım yok.
SOUL FORGE

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: crysis - 04 Eylül 2010, 19:47:41
1-16 yaşındayım ismim Çağrı ve öğrenciyim.Adanada oturuyorum ve genellikle evde bilgisayar başında olurum.Ara sıra arkadaşlarla ps 3 ye giderim.
2-Karakterimin nicki Crysis Soulforge Mage.
3-Daha önce hiçbir loncada bulunmadım.Fazla bir ultima geçmişim yok 3-4 aydır ultima oynuyorum.
4-Çünkü Loncasız bir savaş yapacağımda beni destekleyen hiç kimse olmuyor hatta güvendiğim maviler bile üstümde güzel item görürse saldırdıkları oluyor.Bu yüzden beni desteklyen ve koruyan Lonca arkadaşlarım olsun istiyorum.
5-Referans olarak made in turkeyden kişilerle görüştüm ama bazıları loncaya alım tamamlandı seni almazlar bazılarıda referansa gerek yok dediler.Bu yüzden referansım yok.

Alındınız

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: Abberline - 04 Eylül 2010, 14:40:50
slm adım ahmet yaşım 13
abberline sklller par;poi;arc;hea;anotom;;sw
hayır birtek burada bulundum ve loncam yoktu
hayır hiç bir lonacaya girmedim
hyr jail almadım
hertülü katkım olabilirsizinde bana
hertülü katıkınız olabilir
dostsunuz ve en güzel lloncasınız
var delici refaransım
sagılarımla

kuraları okudum

özel mesaj gönderdim bakınız

kneel

*
Yeni Üye
İletiler: 7
omer yaş 17

char ismi: carlino(warior), incimaden, cccfisherccc .....

3 yıl önce rivendell adlı bir serverda oynuyordum o kapanınca bırakmıştım şimdi systec gibi bazı pwp serverlarında oynamıştım ama tekrar adam akıllı bir serverda oynamanın zamanı geldi deyip revolutiona başladım

asıl action charım wariordur genelde kullandıgım craft charlarımı da yazdım yukarı

sizi seçme sebebim britin çok stratejik yerlerinde evleriniz olması ve her daim online olan üyelerinizle asla yalnız kalmayacağımı düşünmem birazda muhabbetiniz iyiyse değmeyin keyfime :)

referans olarak kimseyi gösteremem yeni başladım oyuna ancak beni tanıdıkça sevceğinizden adım gibi eminim

Eky

**
Üye
İletiler: 324
  1. ICQ - 34534535
Konumu: Usa
ömer birinci maddeyele ikinci maddeyi biraz daha acarsan iy olur  

kneel

*
Yeni Üye
İletiler: 7

adamqral01