Time to War Eleştiri

Başlatan Lamlarce Untouchables, 21 Kasım 2010, 16:34:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
İletiler: 81
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Konumu: İzmir-Yalova
Guildimiz hakkında eleştirilerinizi veya problemlerinizi burdan yazabilirsiniz.Seviyeli ve yapıcı olduğu sürece cevaplamaya çalışırım.
Demenin suç olduğu bir ortamda ...
İnadına...
Ne Mutlu TÜRKüm Diyene!Ben TÜRK'üm.

Ted Bundy

**
Üye
İletiler: 118
Teodor Robert Bundy

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Ted Bundy - 23 Kasım 2010, 00:33:49
Blood :) olmuş time to war

Bu bir eleştiri değil bana göre bi iltifat olur=). 3 sene Blood soy adıyla o guilde bulundum.Bursa tayfasının olduğu dönemdi sanırım.Ve diyebilirim oyunu onlardan

öğrendim.Onların içinden geldiğimizi inkar etmeyiz.Eyvallah.
İnadına...

Mifavorita

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,069
  1. furky_1907@w.cn
Konumu: Faith / İstanbul
Çok kişi değilsiz ama iyisiniz.Biraz geç oldu herkes kendini sabitledi aile ve bazı guildlere biras daha online olsa güzel olurdunuz .

Tebrikler..

Uploaded with ImageShack.us

Adamlar çok masum üstteki ss' de.

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Mifavorita - 24 Kasım 2010, 20:03:13
Çok kişi değilsiz ama iyisiniz.Biraz geç oldu herkes kendini sabitledi aile ve bazı guildlere biras daha online olsa güzel olurdunuz .

Tebrikler..

Öncellikle teşekürler.Ben açıkçası 15 20 onlinelık bi guild beklemiyordum kurarkende.Geçmişteki playerlarımız ya oyunu bıraktı ya şu an başka guildlerde haklısın. :-\

Umarım sayımız biraz daha artar ve kendi adımıza daha zevkli server adınada daha bol playerlı actionlar yaparız.
İnadına...

Ted Bundy

**
Üye
İletiler: 118
Teodor Robert Bundy
Alıntı yapılan: Lamlarce Untouchables - 23 Kasım 2010, 15:57:40
Bu bir eleştiri değil bana göre bi iltifat olur=). 3 sene Blood soy adıyla o guilde bulundum.Bursa tayfasının olduğu dönemdi sanırım.Ve diyebilirim oyunu onlardan

öğrendim.Onların içinden geldiğimizi inkar etmeyiz.Eyvallah.

:) Bende eleştiri yapmak için yazmadım aksine geldiğinize sevindim ama sansarların tayfayıda toparlasaydınız baya iyi olurmuş.

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Ted Bundy - 26 Kasım 2010, 08:02:05

:) Bende eleştiri yapmak için yazmadım aksine geldiğinize sevindim ama sansarların tayfayıda toparlasaydınız baya iyi olurmuş.

Dediklerini tanımıyorum ama teşekürler.
İnadına...

2-Pac

Kıdemli Üye
İletiler: 1,812
vaov
Konumu: İstanbul
Blybaly ;)
Schila - Replica - Afrojack

Feronia Untouchables

**
Üye
İletiler: 580
The Untouchable's
Konumu: izmir
Alıntı yapılan: 2-Pac - 07 Aralık 2010, 05:50:00
Blybaly ;)

Hadi bee :))) Nerelerdesin sen be :D
Biz Biz Olduğumuz İçin Sevildik
Bizi Satanları Bir Bir Sildik
Geride 3-5 Kişi Kalsakta İçimiz Rahat
Mutluyuz
Kral Olmayanlara Taç Taktırdık
İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptık
izmir web tasarım

Sasu

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 831
Babalar Cortlamaz
Seçici davranmayı bırakmadan player sayınızı artırırsanız sizin için iyi olacağını düşünmekteyim.
Az kişiyle  bunları yapıyorsanız biraz daha fazla playerla kaliteli actionların döneceğini düşünüyorum.

glaverohan

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 169
Montey
Guilde Almak İçin Özel Msn Den Çağırıyorsunuz Arkadaşı( Forum Hesabı Olmadığı İçin Yazmamı İstedi) Yew Moongateye Cagırıyorsunuz Sizin Guildden Lady Ünvanlı Vede Bi Fenc Warlock Adamı Kesiyor Bunu Çözememiş Siz Mi İtem Acısınız Yoksa Gözü Dönmüş Ultima Online Oyuncusumusunuz Bunları Yazmamı İstedi Bana Kızmayın Yazmazsan Konusmam Dedi  ;D

Inception

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 323
Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam.
Konumu: Hell
Adamlarnızın çoğu aç hatta isim vereyim rencide olur belki hani gurur denen kavram biraz olabilir bir ihtimal diye düşnüyorum  ;)

Anıl denen arkadaş acil lazım olduğu için 1m istemişti benden tanımadığım halde çıkardım verdim 2-3 gün içnde vereceğini söyledi msnden bile engellemiş korkudan oyunda da göremiyorum borçtan intahar fln etmiş olmamasını umuyorum.

hani bütün adamlarınız böyle 1m alıp kaybolacaksa guildiniz kaç kişi söyleyin vereyim o kadar guildi kapatın  8)
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Alıntı yapılan: Sasu
Babalar Cortlamaz.

Bathysmall

**
Üye
İletiler: 226
Konumu: Kocaeli
1-2 kişinin yaptıkları yüzünden bütün guildi suçlamayın ha?

Büyüklük falanda uğraşmayalım isterseniz. Guildi kapatın falan..

Kişinin yaptıkları kişiye aittir..
-Bathysmall-

Feronia Untouchables

**
Üye
The Untouchable's
Alıntı yapılan: Sasu - 08 Aralık 2010, 20:22:46
Seçici davranmayı bırakmadan player sayınızı artırırsanız sizin için iyi olacağını düşünmekteyim.
Az kişiyle  bunları yapıyorsanız biraz daha fazla playerla kaliteli actionların döneceğini düşünüyorum.

Teşekkür ederim sasu öyle yapmaya çalışıyoruz zaten şu son günlerde girmeyenleri oynamayı daha yeni öğrenenleri guilden ihraç ettik tavsiyen için teşekkürler yinede...
Mutluyuz
izmir web tasarım

Feronia Untouchables

**
Üye
The Untouchable's
Alıntı yapılan: glaverohan - 08 Aralık 2010, 20:43:48
Guilde Almak İçin Özel Msn Den Çağırıyorsunuz Arkadaşı( Forum Hesabı Olmadığı İçin Yazmamı İstedi) Yew Moongateye Cagırıyorsunuz Sizin Guildden Lady Ünvanlı Vede Bi Fenc Warlock Adamı Kesiyor Bunu Çözememiş Siz Mi İtem Acısınız Yoksa Gözü Dönmüş Ultima Online Oyuncusumusunuz Bunları Yazmamı İstedi Bana Kızmayın Yazmazsan Konusmam Dedi  ;D

Msn den özel çağırdığım kişi kestirmem bunu önce arkadaşına söyle.Gate açmadan herhangi bir moongateye çağırmam guilde alacağım bir adamı.Sizin aileden çok kişiyi kestik hatırlayamıyorum bile veya arkadaşlarınızdan trinsicte britte o yüzden böyle şeylerle biz karalanmayız boşuna uğraşmayın.Dediğim gibi ben bir adamı çağırdıysam guilde alıcam diye kestirme***estirdiysemde bi sebebi vardır arkadaşının nickini verirsen daha iyi bir yorum yazabilirim.
Mutluyuz
izmir web tasarım