Time to War Eleştiri

Başlatan Lamlarce Untouchables, 21 Kasım 2010, 16:34:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Black_Angel

Kıdemli Üye
İletiler: 1,955
Alıntı yapılan: Inception - 09 Aralık 2010, 20:44:57
Adamlarnızın çoğu aç hatta isim vereyim rencide olur belki hani gurur denen kavram biraz olabilir bir ihtimal diye düşnüyorum  ;)

Anıl denen arkadaş acil lazım olduğu için 1m istemişti benden tanımadığım halde çıkardım verdim 2-3 gün içnde vereceğini söyledi msnden bile engellemiş korkudan oyunda da göremiyorum borçtan intahar fln etmiş olmamasını umuyorum.

hani bütün adamlarınız böyle 1m alıp kaybolacaksa guildiniz kaç kişi söyleyin vereyim o kadar guildi kapatın  8)

Kesinlikle bu arkadaşa katılıyorum, kendisinde bulunan kavramları çok iyi açıklamış GURUR RENCİDE OLMA olayları arkadaşta fazlasıyla mevcuttur. Çünkü zamanında kendisine en fazla güvenen insan masterını bile hackleyen birisidir :)

Guildinizle ilgili tek şikayetim ise kareşim ne işi var evinizin bizim kalenin orda :) craft charla girmeye tırsıyorum :)
Hephaistos Ex'Burn

Bathysmall

**
Üye
İletiler: 226
Konumu: Kocaeli
ahahaha :D:D. Belki guildinizin ekonomisini sarsarız diye koyduk onu oraya :D
-Bathysmall-

glaverohan

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 169
Montey
Benim Ailemden Kimseyi Kesemezsin Çünkü Aile Diye Bişi Yok Karalamak Diye Bir Şey Söz Konusu Değil Lady Ünvanlı Vede Taylora Sora Bilirsin Ya Sorması Ayıp Kendinizi King Mi Zannediyorsunuz ? 1vs1 2vs2 3vs3 4vs4 Pvp Yaparız Herkez Ortaya 1 M Koyar Bu Kadar İyi Biliyorsanız Oynamayı

Inception

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 323
Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam.
Konumu: Hell
Alıntı yapılan: Bathysmall - 10 Aralık 2010, 16:44:59
1-2 kişinin yaptıkları yüzünden bütün guildi suçlamayın ha?

Büyüklük falanda uğraşmayalım isterseniz. Guildi kapatın falan..

Kişinin yaptıkları kişiye aittir..

Farkındaysan arkadaşım 1 kişinin ismi verildi. Diğer üyelere birşey yazdığımı göremiyorum?
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Alıntı yapılan: Sasu
Babalar Cortlamaz.

Inception

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 323
Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam.
Konumu: Hell
Alıntı yapılan: Black_Angel - 10 Aralık 2010, 20:01:24
Kesinlikle bu arkadaşa katılıyorum, kendisinde bulunan kavramları çok iyi açıklamış GURUR RENCİDE OLMA olayları arkadaşta fazlasıyla mevcuttur. Çünkü zamanında kendisine en fazla güvenen insan masterını bile hackleyen birisidir :)

Guildinizle ilgili tek şikayetim ise kareşim ne işi var evinizin bizim kalenin orda :) craft charla girmeye tırsıyorum :)

Bende bu arkadaşa katılıyorum salça olma örneğini açıkça göstermiştir. Master sallamamak yerine 15 dk dinleseydi charları boşalmazdı. Hack felanda yoktur duygu sömürüsü yapıp ownerın yanında ''Bunları banlayın bunlar beni hackledi..'' diye ağlayan masterlarıda mevcuttur.. :)
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Alıntı yapılan: Sasu
Babalar Cortlamaz.

Bathysmall

**
Üye
İletiler: 226
Konumu: Kocaeli
1 yada 2 kişi. sadece sana demedim.
-Bathysmall-

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
İletiler: 81
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Konumu: İzmir-Yalova
Saçma şeyler sölüyorsunuz.

1) Kralız demedik öle bir iddaamız şimdilik yok sayımız az ama tamamen kendi düşüncem; DW BİO EXBURN 3lüsü arasında dönen actionlara ayrı bir tat getirdiğimize

inanıyorum zaman zaman bizimde oluşumuz dengelerle oynuyor bizimde asıl amacımız bu zevk almak ve vermek.King olmak değil.

2) 1v1 2v2 fln olaylarına gelince bu tür olaylara girmeyiz.Çünkü bu guildün misyonu olabildiğine action.Bunu söleyen .etkinlikten faydalansın.

3)Bu sölediğimi ise üstüne alınanlar zaten alınacak.Bazılarının konuşması sahibinin kapının önüne koyduğu köpeklerin ağlaması gibi.(ORTAYA)

Bu sayfanın tadını kaçırmayın artık yapıcı eleştiriler olsun.
Demenin suç olduğu bir ortamda ...
İnadına...
Ne Mutlu TÜRKüm Diyene!Ben TÜRK'üm.

Leusyana

**
Üye
İletiler: 779
yanıyorsun fuat abiii
  1. isgudar@hotmail.com
Konumu: Istanbul
Lamlerce, bana kalırsa senin biraz daha fazla online olup, gözlemlerde bulunmak gerekir. Pek göremiyorum oyunda -işin,gücün vardır tabi de..

İyi bir lonca yaratırsın aslında ama biraz daha oyuna girmelisin.
Sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz..

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Leusyana - 11 Aralık 2010, 02:56:32
Lamlerce, bana kalırsa senin biraz daha fazla online olup, gözlemlerde bulunmak gerekir. Pek göremiyorum oyunda -işin,gücün vardır tabi de..

İyi bir lonca yaratırsın aslında ama biraz daha oyuna girmelisin.

Haklısın. İşim oynamama engel oluyor haftaiçleri ama 1 hafta sonra 15 gün iznim var o zaman daha iyi olucak inş.
İnadına...

Selehaddin

Ziyaretçi
pk olursanız cok iyi olur zira 5 dk kovalayıp gz ye kacmanz can sıkıcı sonra vennte dalmayın bunlara gz ugasılmaz..
Yada deluda kovalama tri gz cekiyo ..

2-Pac

Kıdemli Üye
İletiler: 1,812
vaov
Konumu: İstanbul
@ feronia,

ibo musun? atakan mı? :)
Schila - Replica - Afrojack

Lord Redd

**
Üye
İletiler: 143
Gamina Necro'fear
Alıntı yapılan: Inception - 09 Aralık 2010, 20:44:57
Adamlarnızın çoğu aç hatta isim vereyim rencide olur belki hani gurur denen kavram biraz olabilir bir ihtimal diye düşnüyorum  ;)

Anıl denen arkadaş acil lazım olduğu için 1m istemişti benden tanımadığım halde çıkardım verdim 2-3 gün içnde vereceğini söyledi msnden bile engellemiş korkudan oyunda da göremiyorum borçtan intahar fln etmiş olmamasını umuyorum.

hani bütün adamlarınız böyle 1m alıp kaybolacaksa guildiniz kaç kişi söyleyin vereyim o kadar guildi kapatın  8)

Sen ne diyorsun o Anıl denen şahsiyet(diyemiyorum bile) sırf kaleye dost etmedim diye üstümde hiçbirşey yokken kesti.Nerden baksan 3 aylık arkadaşdık.Ne zaman ihtiyacı olsa item verirdim.Özel birkaç olayımız olmuştu hatta ama bi kaleye dost etmedim diye kesti. :D Engelledi beni de hani erkek olsa laf atıp engellemez

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Selehaddin - 12 Aralık 2010, 17:06:05
pk olursanız cok iyi olur zira 5 dk kovalayıp gz ye kacmanz can sıkıcı sonra vennte dalmayın bunlara gz ugasılmaz..
Yada deluda kovalama tri gz cekiyo ..

Senin canın yanmış sanırım gzden.Banada oluyor gz ye o hırsla girip çokta kesildim ama senin gibi ingamede olan bir şey için forumda ağlamadım.
İnadına...

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Lord Redd - 12 Aralık 2010, 21:03:58
Sen ne diyorsun o Anıl denen şahsiyet(diyemiyorum bile) sırf kaleye dost etmedim diye üstümde hiçbirşey yokken kesti.Nerden baksan 3 aylık arkadaşdık.Ne zaman ihtiyacı olsa item verirdim.Özel birkaç olayımız olmuştu hatta ama bi kaleye dost etmedim diye kesti. :D Engelledi beni de hani erkek olsa laf atıp engellemez

Anıl dediğiniz arkadaşın yaklaşık 4-5 gün önce guildle ilişkisi kalmamıştır.Ayrıca olsaydı bile bu kişisel probleminiz olduğu için buraya yazılması saçma.

ARKADAŞLAR TEKRAR SÖYLÜYORUM;ELEŞTİRİLER GUİLD ADINA,SEVİYELİ VE YAPICI OLSUN.
İnadına...

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Bugatti Biohazard - 13 Aralık 2010, 03:09:23
Çakallıktan çok pvp yaparsanız karşınızdakilere daha çok oyun zevki yaşatmış olursunuz diye düşünüyorum.

Birde söylemeden edemiyeceğim; Frmatra mı ne öyle bi mavi oyuncunuz var. Kesinlikle guildden çıkartmalısınız, kill sayınızı inanılmaz düşürüyor. Sadece tavsiye tabi.

Şimdi baktım öle bir oyuncumuz yok. Çakallıktan kastın Pusu ise bu oyunda en zevk aldığım şeydir.Kendim zevk aldığım bi şeyide tabiki yapmalıyım yoksa bu bir oyun olmazdı=). Kill sayısı umrumda bile değil çünkü şu an actionlardan oldukça zevk alıyorum.Playerlarımızın sayısı çok fazla değil item olarakta çok iyi değiliz(Ben guildi kurduğumda oyuna başladım).Ama şölede bir gerçek var isteyen kabul eder dengeleri bozmuşuzki artık diğer guildler bize casus sokma hevesinde buna bire bir şahit olduğum için sölüyorum.Zaten güven duygusu guilde azalmasın diye bu kadar yavaş ilerliyoruz player sayısında nasılsa daha çok uzun buralardayız.=)
İnadına...