bow craft kasmak ölüm oldu

Başlatan kuadropol, 03 Aralık 2010, 00:20:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

kuadropol

*
Yeni Üye
İletiler: 3
1000 log topluyorum bowcraft kasmak için 0,3 geliyor cok şanslı isem bunu bir süresi mi var neyi var anlamadım 64,2 de böle 80-100 arasını düşenemiyorum artık 2000 log 0,1 mi gelir acaba.

Başlığı büyük harflerle açmak yasaktır. / Kara Ben Nemsi

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
İletiler: 7,050
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
Konumu: İstanbul
nasıl kasıyosun  gerçi şüphem yok  bi ara skill gainleri zorlaştırıldı  craft için

başlığı küçük harf e çevir !
Çevrimdışı.

Ferocious

Kıdemli Üye
İletiler: 1,529
Yanlış anlamanı istemem ama kasılmaya değmeyecek bir skill. Neden diye sorar isen ;

Craft olarak takılıyorum genelde, zanaatimi kullanıp satarım para kazanırım dersen inan işin çok zor. Zira renkli odunlardan yapılmayan bow'lar genelde pek ticari anlam ifade etmez. Oyuncu talepleri genelde (en iyiden kötüye dogru) Ulrika, Quakin ve Ekroan geri kalan odunları at çöpe gitsin. Ulrikayı gören cennetlik diğerleri ise pek fazla sabır ister.
Aksiyon karakterim için kasıyorum dersen, gerçekten o kadar zahmete değmez. Çünkü üstte belirttiğim ulrika, quakin, ekroan gibi bowlar sana en fazla faydayı sağlayacaktır. Gerekli ise odunu temin ettiğin halde senin için seve seve yaparım.
" Abi makam için herşeyi yaparım, sırf çıkar için bile arkadaşımı, dostumu satarım."  diyebilenlerden uzak durun.

- Twi -
Ajan of Twi

borucu

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 83
  1. manushcz@hotmail.com
ßnde Kasmayı bıraktım. 2k lık Elven bow için 2m lik odun harcayamam artık.
her eve lazım.

Breaker

Kıdemli Üye
İletiler: 2,492
::)
  1. br3ak3r@hotmail.com
Konumu: Anywhere
Hazır kasılı charım mevcuttur isteyene bow yapabilirim  >:D

Nuri Alço

**
Üye
İletiler: 715
Goayana
Konumu: Ankara/Eskişehir
Valla 3 adet quakin öyle duruyo haftalardır elimde.Bow için piyasa çok ölü :)

Feronia Untouchables

**
Üye
İletiler: 580
The Untouchable's
Konumu: izmir
Alıntı yapılan: Ferocious - 03 Aralık 2010, 00:54:13
Yanlış anlamanı istemem ama kasılmaya değmeyecek bir skill. Neden diye sorar isen ;

Craft olarak takılıyorum genelde, zanaatimi kullanıp satarım para kazanırım dersen inan işin çok zor. Zira renkli odunlardan yapılmayan bow'lar genelde pek ticari anlam ifade etmez. Oyuncu talepleri genelde (en iyiden kötüye dogru) Ulrika, Quakin ve Ekroan geri kalan odunları at çöpe gitsin. Ulrikayı gören cennetlik diğerleri ise pek fazla sabır ister.
Aksiyon karakterim için kasıyorum dersen, gerçekten o kadar zahmete değmez. Çünkü üstte belirttiğim ulrika, quakin, ekroan gibi bowlar sana en fazla faydayı sağlayacaktır. Gerekli ise odunu temin ettiğin halde senin için seve seve yaparım.

Aynen.
Biz Biz Olduğumuz İçin Sevildik
Bizi Satanları Bir Bir Sildik
Geride 3-5 Kişi Kalsakta İçimiz Rahat
Mutluyuz
Kral Olmayanlara Taç Taktırdık
İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptık
izmir web tasarım

Bloodlust

**
Üye
İletiler: 279
Thief*
  1. Xutmes@mac.com
Konumu: İzmir
Odunları Shaft, Shaftları arrow yaparsan rahatlıkla kasarsın. 1,5 k odunla gmlemiştim sanırım ben.

Shaftları toplu yapmaması içinde şöyle yapıcaksın;
Logları cantanıza alın ve bir adet log cantanızda ayrı bir yere koyun dagger ile o tek logdan shaft yapın sonra .tekraryap macrosunu ayarlayın bundan sonra yapacagınız shaftlar teker teker olacaktır.
Alıntı yapılan: Mifavorita - 04 Ocak 2011, 20:23:30
Bak abi senle sorunum yok birtek mali ve ozan abiyle sorunum var ama hepiniz düşman oldunuz . Serverde kimseyle kötü olmak istemiyorum biz yolumuza bakalım iyi çalmalar