Eski Başvurular

Başlatan Blackrainbow, 25 Aralık 2010, 22:21:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Black_Angel

Kıdemli Üye
İletiler: 1,955
Alıntı yapılan: Noctis - 07 Mart 2011, 21:32:17
Adım Yasin 1987 doğumluyum İstanbul da oturuyorum
Karakterimin adı Noctis skiller Fenc Sw Poi Warior
Daha önceki sunucular Nebulada oynadım.
Hiç guilde girmedim.
1 defa
Dostluk kardeşlik samimi sohbet vb.
Dostluk arkadaşlık
Sevdiğim dostlarımın loncanızda olması
Chocolate Ex'burn

Deneme Sürüşüne hoş geldin...
Hephaistos Ex'Burn

Black_Angel

Kıdemli Üye
İletiler: 1,955
Başlık temizlenmiştir. Başlık altında sadece ve sadece başvurular ve cevapları olacaktır. Buna dikkat ederseniz sevinirim...
Hephaistos Ex'Burn

Alexis

*
Yeni Üye
İletiler: 3
1- Adım Tugay 15 yaşındayım İzmirde oturuyorum lise  de okuyorum.
2- Homerun Pm Alexis fenc warlock.
3- Değişik pvp serverlarında oynadım.Bi ara pyramid uo da oynadım.Pyramidde Loncam Yoktu.
4- Çatlakgillerde bulundum soy isim tartısması vardı.Ti To War da bulundum oda yıkıldı.
5- Küfürden hiç almadım.Sadece atla heal kasarken bug abuseden almıştım 1 defa.
6- Size arkadaşlığımı katabilirim.Actionlarda yardımcı olabilirim birinin ihtiyacı varsa elimden geldiği kadar yardım ederim.
7- Gerek oyunda gerekse başka konularda sizden bişeyler öğrensem bana yeter.
8- Önceden beri bu guilde girmek istemişimdir.The Burn'Out guildi oyunu saygı çerçevesinde oynayan bir guild.Bu guildde oyunu edebiyle oynayan küfür etmeyen kişiler var.Ve eskiden beri actionlarda gördüğüm sağlam guildlerden birisi.Benimle aynı köyde oturan 4 arkadaşım o guildde 13 14 yıllık arkadaslarımla action yapmak aynı guildde olmak çok isterim.
9- Referansım yok.

Restricted

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Alexis - 12 Temmuz 2011, 23:28:41
1- Adım Tugay 15 yaşındayım İzmirde oturuyorum lise  de okuyorum.
2- Homerun Pm Alexis fenc warlock.
3- Değişik pvp serverlarında oynadım.Bi ara pyramid uo da oynadım.Pyramidde Loncam Yoktu.
4- Çatlakgillerde bulundum soy isim tartısması vardı.Ti To War da bulundum oda yıkıldı.
5- Küfürden hiç almadım.Sadece atla heal kasarken bug abuseden almıştım 1 defa.
6- Size arkadaşlığımı katabilirim.Actionlarda yardımcı olabilirim birinin ihtiyacı varsa elimden geldiği kadar yardım ederim.
7- Gerek oyunda gerekse başka konularda sizden bişeyler öğrensem bana yeter.
8- Önceden beri bu guilde girmek istemişimdir.The Burn'Out guildi oyunu saygı çerçevesinde oynayan bir guild.Bu guildde oyunu edebiyle oynayan küfür etmeyen kişiler var.Ve eskiden beri actionlarda gördüğüm sağlam guildlerden birisi.Benimle aynı köyde oturan 4 arkadaşım o guildde 13 14 yıllık arkadaslarımla action yapmak aynı guildde olmak çok isterim.
9- Referansım yok.

Benimle aynı köyde oturan 4 arkadaşım o guildde 13 14 yıllık arkadaslarımla action yapmak aynı guildde olmak çok isterim.

9- Referansım yok.

// kariştim ama dikkatimi çekti :(

Alexis

*
Yeni Üye
İletiler: 3
Dikkatini çeken ne sadece eski ve çok sevdiğim arkadaşlarımla oyun oynamak daha zevkli geliyor onları seçme sebebimin küçük bir kısmı da bu yüzden.

Tirasanagan Ex

**
Üye
İletiler: 535
~ korkun!
Evet referansı yok çünkü çok sevdiği arkadaşlarından birisine ben referans oldum (: New,Burn'ler daha.
burn baby burn.

urasha

**
Üye
İletiler: 170
ölesine...
Konumu: izmir
1- Adınız , Yaşınız, Bulunduğunuz şehir, mesleğiniz
2- Char isimleriniz ve skilleri
3- Daha önce bulunduğunuz sunucular. Ve bulunduğunuz sunuculardaki loncalar.
4- Revolution'da daha önce bulunduğunuz loncalar ve ayrılık sebebleriniz (Bu lonca sahiplerinden hakkınızda bilgi alınacaktır. Dürüst olmanızda fayda var)
5- Jail aldınız mı?
6- Bize ne gibi katkılarınız olabilir.
7- Bizim size ne gibi katkılarımız olabilir.
8- Bizi tercih sebebiniz.
9- Varsa The Burn'Out loncasında Ex'Burn ailesine mensup Referansınız.

1/ ilker 32 izmir reklam ajansı
2/ urasha master mage,master tinker,(inscription olmak üzere) • dmr master miner( üç tanede silmeye çalıştığım hala silemediğim karakterim var...)
3/ ilk sunucum (aslında bi iki sunucuyu denedim ama beğenmedim, herkes şikayet etsede oyunu öğrenme aşamasında sakin olması hoşuma gitti )
4/ star soldier's & the fame ( birilerinin ısrarıyla girdim, ikisindende atıldım nedenini bende bilmiyorum sordum öğrenemedim belki yeniyim diye belkide iki çarımın ayrı ayrı bu iki loncada olmasından olabilir ama alırkende biliyorlardı / ve bende bişiler öğrenme aşamasında olduğumdan iki guiltede girmiştim..)
5/ jail alabilecek kadar eski değilim, bir iki aydır oynuyorum vede çoğunlukla saygılıyım..
6/ (bu bölüm uzun olabilir kusura bakmayın) elimde olanın hepsini paylaşabilecek kadar bunun bir oyun olduğunun bilincinde olmama rağmen, yıllarını vermiş insanlarla kıyaslanmayacak kadarda acemiyim bu oyunda..
action'ım hiç yok diyebilirim ama girmediğim yerde kalmadı dolayısıyla günde ortalama iki üç kez kesilmekteyim yinede bi savaşçı karakterim yok demeliyim..önce oyundaki rp'yi kavramak ticareti çözmek / haritaları keşfetmek süreç içersinde belki actıon olabilir / örnek vermek gerekirse yanımda mustang eğitilmeyi bekelerken ben ordaki yaratıkları kesmeye çalışıyorum, spawn avcıları ise beni kesiveriyor..bazıları öğrenme sürecini unutalı çok olmuş, öğrenmeye çalışanlara çoğunun tahmülü yok, benim neden orada olduğuma anlam veremiyor britte iskelet kesmemi bekliyorlarda zaten oralara craft çarla geldiğimi düşünmüyorlar :) anlatmaya çalıştığım şey evet sanırım birşey katamam ama katabileceğim zaman gelecektir..
7/guild sistemini girdiğim diğer guildlerde gördüm, soru sorabileceğim birileri olacak...ve tabiki çalışırken kulübemde tepeme yağan şimşeklerle ölürken kale içersinde daha güvenli olacağımı düşünüyorum :)
oyunla ilgili bana katabileceğiniz birçok şey olduğunu düşünüyorum...
8/ oyunu incelerken, revolution'u incelerken dikkatimi çeken bir guild olmuştu..aslında atılma maceramdan sonra uzun bi süre herhangi bi guilde katılmayı düşünmüyordum, sanki oyundan kopmuşlardı daha çok actıon merkezli bir oyun anlayışı var gibi geldi / ama sizin guildin daha geniş bi vizyonu olduğunu daha ciddi ve sevyeli olduğunu düşünüyordum, rp nin daha ön planda olduğu bir oynayış şekli gibi (yanılıyor olabilirim)/ bide az önce forumda gezerken alım yapmaya başladığınızı farkettim, başvuruları ve cevaplarınızı gördüm.hoşuma gitti/ neden olmasın diyerek oyunda guildle birkez daha şansımı denemeye karar verdim..olursa burn'out ile birkez daha guildde yaşamı deniyecem olmazsada epey bi süre sorularımı,merak ettiklerimi forumda sorup öğrenmeye devam edicem...
9/sanırım hiç referansım yok :)
ölesine...

Blackrainbow

# Lonca Başkanı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Değerlendirilmeye alınmıştır. Afrodisiak Ex. ilgilenelim lütfen.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
Deneme surecine hoşgeldiniz urasha.

//2.bir jared mı gelıyor yoksa:)
Afrodisiak Cuiviene

Flood2

**
Üye
İletiler: 198
Alıntı yapılan: urasha - 28 Ocak 2012, 01:24:08
1- Adınız , Yaşınız, Bulunduğunuz şehir, mesleğiniz
2- Char isimleriniz ve skilleri
3- Daha önce bulunduğunuz sunucular. Ve bulunduğunuz sunuculardaki loncalar.
4- Revolution'da daha önce bulunduğunuz loncalar ve ayrılık sebebleriniz (Bu lonca sahiplerinden hakkınızda bilgi alınacaktır. Dürüst olmanızda fayda var)
5- Jail aldınız mı?
6- Bize ne gibi katkılarınız olabilir.
7- Bizim size ne gibi katkılarımız olabilir.
8- Bizi tercih sebebiniz.
9- Varsa The Burn'Out loncasında Ex'Burn ailesine mensup Referansınız.

1/ ilker 32 izmir reklam ajansı
2/ urasha master mage,master tinker,(inscription olmak üzere) • dmr master miner( üç tanede silmeye çalıştığım hala silemediğim karakterim var...)
3/ ilk sunucum (aslında bi iki sunucuyu denedim ama beğenmedim, herkes şikayet etsede oyunu öğrenme aşamasında sakin olması hoşuma gitti )
4/ star soldier's & the fame ( birilerinin ısrarıyla girdim, ikisindende atıldım nedenini bende bilmiyorum sordum öğrenemedim belki yeniyim diye belkide iki çarımın ayrı ayrı bu iki loncada olmasından olabilir ama alırkende biliyorlardı / ve bende bişiler öğrenme aşamasında olduğumdan iki guiltede girmiştim..)
5/ jail alabilecek kadar eski değilim, bir iki aydır oynuyorum vede çoğunlukla saygılıyım..
6/ (bu bölüm uzun olabilir kusura bakmayın) elimde olanın hepsini paylaşabilecek kadar bunun bir oyun olduğunun bilincinde olmama rağmen, yıllarını vermiş insanlarla kıyaslanmayacak kadarda acemiyim bu oyunda..
action'ım hiç yok diyebilirim ama girmediğim yerde kalmadı dolayısıyla günde ortalama iki üç kez kesilmekteyim yinede bi savaşçı karakterim yok demeliyim..önce oyundaki rp'yi kavramak ticareti çözmek / haritaları keşfetmek süreç içersinde belki actıon olabilir / örnek vermek gerekirse yanımda mustang eğitilmeyi bekelerken ben ordaki yaratıkları kesmeye çalışıyorum, spawn avcıları ise beni kesiveriyor..bazıları öğrenme sürecini unutalı çok olmuş, öğrenmeye çalışanlara çoğunun tahmülü yok, benim neden orada olduğuma anlam veremiyor britte iskelet kesmemi bekliyorlarda zaten oralara craft çarla geldiğimi düşünmüyorlar :) anlatmaya çalıştığım şey evet sanırım birşey katamam ama katabileceğim zaman gelecektir..
7/guild sistemini girdiğim diğer guildlerde gördüm, soru sorabileceğim birileri olacak...ve tabiki çalışırken kulübemde tepeme yağan şimşeklerle ölürken kale içersinde daha güvenli olacağımı düşünüyorum :)
oyunla ilgili bana katabileceğiniz birçok şey olduğunu düşünüyorum...
8/ oyunu incelerken, revolution'u incelerken dikkatimi çeken bir guild olmuştu..aslında atılma maceramdan sonra uzun bi süre herhangi bi guilde katılmayı düşünmüyordum, sanki oyundan kopmuşlardı daha çok actıon merkezli bir oyun anlayışı var gibi geldi / ama sizin guildin daha geniş bi vizyonu olduğunu daha ciddi ve sevyeli olduğunu düşünüyordum, rp nin daha ön planda olduğu bir oynayış şekli gibi (yanılıyor olabilirim)/ bide az önce forumda gezerken alım yapmaya başladığınızı farkettim, başvuruları ve cevaplarınızı gördüm.hoşuma gitti/ neden olmasın diyerek oyunda guildle birkez daha şansımı denemeye karar verdim..olursa burn'out ile birkez daha guildde yaşamı deniyecem olmazsada epey bi süre sorularımı,merak ettiklerimi forumda sorup öğrenmeye devam edicem...
9/sanırım hiç referansım yok :)

Aramıza tekrar hoşgeldiniz.Benim size bir sorum olacaktı:32 yaşında biri nasıl olur da ilk defa bu oyuna başlar.Bizim server olarak yaş ortalamamız 15-20 arası sanırım.Hani önünüzde ultima'dan daha güzel mmorpg oyunları varken burayı neden seçtiniz? Teşekkürler.
Ayrıca bana veya Afrodisiak'a özel mesaj ile msn adresinizi gönderirseniz memnun olurum.
Habkey Ex'burn,Jared Ex'burn
''Yükseldikçe;uçma bilmeyenlere,daha k-ü-ç-ü-k görünmemiz kaçınılmazdır''
Frederich Wilhelm Nietsche

urasha

**
Üye
İletiler: 170
ölesine...
Konumu: izmir
hoşbulduk..rp adına tahmin etttiğinden daha mükemmel bir oyun aslında/ grafiklere gelince bugün diablo bizim kuşağın kült oynudur, grafik ikinci planda kalabilir..gündüzleri oynamam / akşamlarıda saat 9 dan sonra girer gece 2 ye kadar takıırım..benim için bu sadece günün yorgunluğunu attığım bir oyun/ gün gelir tam gün maden kazarım, yada haritada gezer dururum..oyunda acelem yok,yavaş yavaş gelişiyor ve öğreniyorum..şimdiye kadar oynamamamın sebebi ise bu kalitedeki oyunlar unutulduğu dönemlerde, çok daha kaliteli ve zevkli olurlar, online oyunların kaderi sanırım..senelerdir niyetim vardı, bu döneme denk geldi, başladım..hala oyundakilerin alşveriş yaptıkları bir craftı kesmesine anlam verememekteyim oda ayrı bi konu :)
diğer oyunlara gelince Wow'un kal,itesinden kimsenin şüphesi yoktur tahminimce, ama Wow oynayan tanıdıklarımın hemen hepsi ortamın sevyesinden (sevyesizliğinden) şikayetçi o yüzden sakin bi server, sakin bir oyun / ve bence tam bi rp oyun.. ben olduğum yerden memnunum flood2,bu sorunn yanıtını özeldende atabilirdim ama sanırım senin merak ettiğin cavabı merak eden başka lonca üyeleride olabilir diyerek,affınıza sığınarak konuyu fazla dağıtmadan yanıtlamaya çalıştım..herkese iyi oyunlar...afrodisiak'a özel msj attım..dönüş yapmazsa sanada özel msj atarım..
ölesine...

Tirasanagan Ex

**
Üye
İletiler: 535
~ korkun!

Boşa yazmak istemem ama sanırım İlker Abi'yle bayağı gece muhabbetleri yapacağız (:
burn baby burn.

Phoenix ExBurn

Kıdemli Üye
İletiler: 1,014
Esta Noche Fénix
Konumu: Gr@v£¥@rd Øf N£¢RøpØli§
-Wow, Gerek Oyuncu, Gerek Staff Olarak Kendisini İspat Etmiş,Seviye Açısından Rakip Tanımamış Bir MMORPG'dir.Seviyesini Tartışmak Bile Ayıp.Bedava Server'lar Seviyesiz Diyorsanız Onu Bilemiyeceğim.
Vyhorenia

Breaker

Kıdemli Üye
İletiler: 2,492
::)
  1. br3ak3r@hotmail.com
Konumu: Anywhere
Alıntı yapılan: Phoenix ExBurn - 31 Ocak 2012, 22:06:22
-Wow, Gerek Oyuncu, Gerek Staff Olarak Kendisini İspat Etmiş,Seviye Açısından Rakip Tanımamış Bir MMORPG'dir.Seviyesini Tartışmak Bile Ayıp.Bedava Server'lar Seviyesiz Diyorsanız Onu Bilemiyeceğim.

Yanlışın var dostum :) Dunemaul'da hiç oynamamışsın çok belli  >:D

Phoenix ExBurn

Kıdemli Üye
İletiler: 1,014
Esta Noche Fénix
Konumu: Gr@v£¥@rd Øf N£¢RøpØli§
-50 Realm Var Ve 1 Tanesi İle Geliyorsun Bana,Tekrar Düşün. ;)
Vyhorenia