pin

Başlatan LeMort, 09 Aralık 2006, 11:25:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

LeMort

Ziyaretçi
Arkadaslar oyna gırdım char actım adını yazdım sonra bpın sordu pınımı yazınca hıc bısey cıkmıyo  oka basınca dusuyorum ne oluyor problem nedır

Muslum

**
Üye
İletiler: 177
  1. ICQ - 289037728
Konumu: "Tekirdağ-Corlu-Avcılar-İstanbul Üni"
Pin Yazmadınmı Kayit Olurken ?
Muslum"Benim Doğdugum Koyleri Akşamları Eşkiyalar Basardi..

czz

Kıdemli Üye
İletiler: 1,029
  1. xxl_aq20@hotmail.com
Konumu: Çivril
İlk basta sole soleyim yardım bolumune açarsan hem daha kolay cwp alırısın hemde kuralllara uymus olursun.Pin bolumune hiç birşey yazmadan girmeye calıs.eğer pin kullandıysan bir kere deiştir sonra bida dene.
zz Catlakgil

LeMort

Ziyaretçi
yazdım ordakı pını yazdım oraya ısım deıstırdıkten sonra yazılmıyo gıbı gorunuyo  bos kalıyo orası oraya dokunamuyorum ok a basıncada dusuyorum

mercben

**
Üye
İletiler: 139
  1. safabaskan@hotmail.com
Konumu: Denizli
Alıntı yapılan: LeMortyazdım ordakı pını yazdım oraya ısım deıstırdıkten sonra yazılmıyo gıbı gorunuyo  bos kalıyo orası oraya dokunamuyorum ok a basıncada dusuyorum

sen yazsanda yazmasanda yazmasanda orası boş gibi görünür zaten.doğru yazdığna emin olur ve ok e basarsın...
Every Man Dies. But Not Every Man Really Lives...

Khanofer

Kıdemli Üye
İletiler: 1,297
Konumu: Arka kapıdan.
Kayıt olurken eğer oraya pin yazmadıysan bazen sakatlık çıkartıp boş yere tmm desen bile kopar siteye gir bi pin koy oyuna gir daha sonra pin'i silmek istiyosan gir boş bırak o zmn olur.

eğer pin koydum o olmuyor diyosan bilgilerini ilk mail' yollat ordan doğru pin numaranı al onu kullan.
[/b]
color=brown]Ramses Biohazard

Saygı görmek istiyorsan saygılı ol
[/color]

snoop dogg

**
Üye
İletiler: 156
pini ve şifreni ver ben hallederim :D
bunu yiyien app ler olur mu acaba ya :D
Safari Team* Gezi başlıyor! Büyük Final!