Eşitsizlik mi var forumda?

Başlatan realkhan, 17 Şubat 2011, 23:50:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

deligibi

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 457
evliler de sever
burası özgür bi forum değil mi herkez müslüman olmak zorunda mı inananlar ve inanmıyanlar olucaktır elbette ama çıkıp kimsenin kimseye saygısızlık yapmaya hakkı yoktur geçen çıkıp bi arkadaş bana "kafir" dedi uyarı almasını istedim sadece yazısı editlenmiş.kurallar çok şaşırtıcı konu hakkında yazı yazmaz farklı bişi yazarsan uyarı alırsın ama konuda kafir denince mesaj editleniyor.arkadaşın dediği doğru şikayet ederken bütün modlara edicez bundan sonra (a) etsek mesaj editliyo (b) etsek uyarı veriyo hiç biri biribirinden haberdar değil bana kafir diyen adamın uyarı almasını istiyorm kimse benim tercihimi sorguliyamaz

Alıntı yapılan: ElenoraFrvr - 14 Şubat 2011, 19:03:50

Kardeşim bas git başkasıyla uğraş yalan konuşma kandil kandil. Bize kandilde sana değilmi? Kullandığınız kelimelere dikkat ediniz // JR. Pislick Bak işine hadi yalan söyleyenin burnu uzamıyor nasılsa.

gördüğünüz gibi sadece uyarı bunun tekrar gözden geçirilmesini istiyorum uyarı verildiği yerde " Kafirmisin Evladım" yazıyor du[/b]
Alıntı yapılan: Excuse me? - 06 Mart 2011, 12:07:47
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Excuse me?

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 203
Ya konu kandilden adete nasıl gelmiş. Mod nasıl uyarı verilecek durum yok demiş.
There is revo. Everything possible
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Mcmenemen

**
Üye
İletiler: 379
http://www.facebook.com/profile.php?id=10000066053
Konumu: Ogrimmah
aybaşından ne agladıgına baglı. ayrıca sevgililer günü mübarek olsunu ne anladıgına da baglı herşey bakış açısına baglı.

dalga geçmek amaçli yazsam aybaşın mübarek olsun yazardım dine mütabeten bişi yazmadım ben orda.

just a reminder.

Guildleriniz itina ile yıkanır

Elieen Numenor Clear Acc

Trollmü lan o ?

Excuse me?

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 203
Alıntı yapılan: Mcmenemen - 18 Şubat 2011, 18:09:51
aybaşından ne agladıgına baglı. ayrıca sevgililer günü mübarek olsunu ne anladıgına da baglı herşey bakış açısına baglı.

dalga geçmek amaçli yazsam aybaşın mübarek olsun yazardım dine mütabeten bişi yazmadım ben orda.

just a reminder.

Ben çok güzel anladım senin neden yazdığını. Benim anlatmak istediğim mod lar yerinde mudahale etseydi konu uzamazdı. Yoksa aybaşına geldiği dediğim modların sabahlar olmasın modunda dolaşması. Siddin seneyi anlıyorlar ama kandil konusunu dagıtınca anlamıyorlar. Nasıl mantıksa.
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Mcmenemen

**
Üye
bu arada inanan inansın orda adet anlamında yazmadım adam maaşını almıs para bol geliyo çatıcak adam arıyo anlamında yazdım  ;D saddfsa

Elieen Numenor Clear Acc

Trollmü lan o ?

Selehaddin

Ziyaretçi
sıvaya devam etmekte başarılısın.

Selehaddin

Ziyaretçi
- Revolution Uo forumlarında hiç bir şekilde din,dil,ırk,cinsiyet ayrımı yapılamaz. Yapılmasına müsade edilmez. 

Kurallarda bu yazıyo sanırım kafir demiş adam.?nie yazıyı editliyor ki?

realkhan

Kıdemli Üye
İletiler: 3,702
Dying Wish
  1. realkhan_64@hotmail.com
Konumu: Uşak
Arkadaşı olabilir mi acaba   ??? ??? ???
Dying Wish

Mcmenemen

**
Üye
Alıntı yapılan: Selehaddin - 18 Şubat 2011, 19:15:31
sıvaya devam etmekte başarılısın.

beni tanımadıgın yazından akıyor

bideede bu topice gelmem

Elieen Numenor Clear Acc

Trollmü lan o ?

belalim

Moderatör Yöneticisi
Kıdemli Üye
İletiler: 5,208
Konumu: istanbul
Bu sorun dahil diğer tüm sorunlarınızla hafta sonu ilgilenip bilgilendirme yapacağım.

Selehaddin

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: belalim - 18 Şubat 2011, 21:30:59
Bu sorun dahil diğer tüm sorunlarınızla hafta sonu ilgilenip bilgilendirme yapacağım.

Yarını ayda pazarı bekiyorum(z)

Blackrainbow

Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Geçen haftada aynısını duymuştuk belalım sanki. ..
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Elenora Forever

Üye
**
Üye
İletiler: 118
Forever Kingdom
Konumu: Karşıyaka
+1

-Selam bugla item kasıp kral olan panpalar.

- Elenora Forever.
- Forever Kingdom

Mifavorita

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,069
  1. furky_1907@w.cn
Konumu: Faith / İstanbul
Kara Ben Nemsi vardı bi aralar o modken de o bu sıkıntıları çekiyodu , modluk zor arkadaş ! :D

Uploaded with ImageShack.us

Adamlar çok masum üstteki ss' de.

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
İletiler: 3,369
Karl Friedrich May
Konumu: Frankfurt / Almanya
Moderatör olmak zor iş, her kuyruğuna bastığın gelir forumda çamur atar sana. Ne kadar haksız olduklarını bilselerde, sen Moderatör olarak ağzını açamadığın için mağdur kalırsın.  Açıpta paylarını dağıtınca, 'bu ne biçim moderatör, sen nasıl bana cevap verirsin?' tarzında cevap alırsın ve her zaman olduğu gibi haksız yine sen olursun. O yüzden en iyisi susup, oyunda konuşmak.  ;)