PH olsunmu olmasınmı?

Başlatan orfe, 22 Mart 2011, 19:14:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

orfe

*
Yeni Üye
İletiler: 37
Beyler burda herkes oy versin vede sebebini kendi görüsünü sölesin tartısmadan lütfen. sahsen benim görüsüm ph olmasın cünkü ph ne kdr zor olursa okdr ticaret artar.Robert tende ricam bu konuyu değerlendirsin oylamaya göre.

Leusyana

**
Üye
İletiler: 779
yanıyorsun fuat abiii
  1. isgudar@hotmail.com
Konumu: Istanbul
craft skillerinde açık olmasın. combat skillerinde açık olsun.
Sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz..

Darkcloud Twi

Kıdemli Üye
İletiler: 2,353
Muhtemelen geçen hafta skill kasımı nasılsa haftaya da aynı şekilde kalır. Zaten bence olması gereken de o.

Yani tame-craft-thief skillerinde ph yok. Diğerleri ise orta karar. 1-2 günde 7x action charı kasılacak cinsten.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Riki Martin

**
Üye
İletiler: 549
A Dying Wish .
Toplam 5.5 saatte poison ve heal gm oluyordu . 2.5 saatte de yaratık keserek 1 kombat skill ve taktik kasılabiliyor . Aralıksız olarak 22 saatte falan bir warlock char kasabiliyoruz ya da warrior . Bence şuanki durum yeterli ph için . Oranlarla oynanmamalı .
in Zsasz we trust.

bowfinger

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 484
Alıntı yapılan: Riki Martin - 22 Mart 2011, 19:26:32
Toplam 5.5 saatte poison ve heal gm oluyordu . 2.5 saatte de yaratık keserek 1 kombat skill ve taktik kasılabiliyor . Aralıksız olarak 22 saatte falan bir warlock char kasabiliyoruz ya da warrior . Bence şuanki durum yeterli ph için . Oranlarla oynanmamalı .

Tabi senin değerlendirmen biraz uç ama neyse. Ph şu anki gibi kalmalı. Craftta açılmasın eyvallah stealing ve taming de de açılmasın ama diğer skillerde açılsın. Ben geçen hafta yaratık keserek kastım. Tamam hızlı geliyor ama kesecek yaratık yok ortada , birde şimdi başlıcaz mark yok runebook yok healing in az bandajın az setin yok ? Birde bu şekilde düşün 22 saatte server yeni açılınca warlock kasmak imposibble :)
Hep moderator olmak istemiştim (:

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Hocam buyuk harfle baslık acmak yasak edıtlede sonra uyarı almayasın.

Konuya gelcek olursak denıldıgı gıbı taming,hırsızlık ve tum craft skıllerınde skıll gaını mumkun oldugunca zor olmalıdır.Cunku kasınca emegının karsılıgını alabıldıgımız skıllerdır bunlar ama herkes kasarsa bır anlamı kalmıyor ne yazıkki.Serverda sayılı olması lazım bu classların.Ha kasmaya kafasını koyan kasar o ayrı mesele ama kasarken ınsana bıkkınlık gelmesı,ama kastıgındada oh be bitti denılmesı lazım bu skıllerde.

Savaşcı skıllerınde ıse eskısıne gore bıle mesela heal ve poi bi ara cok zor gelıyordu,hala öyleyse eğer onları bıraz kolaylaştırıp o sekılde acılmalı sunucu.En azından onları kasarken mıllet sıkılıp bırakmasın.

Riki Martin

**
Üye
İletiler: 549
A Dying Wish .
Alıntı yapılan: bowfinger - 22 Mart 2011, 19:31:29
Tabi senin değerlendirmen biraz uç ama neyse. Ph şu anki gibi kalmalı. Craftta açılmasın eyvallah stealing ve taming de de açılmasın ama diğer skillerde açılsın. Ben geçen hafta yaratık keserek kastım. Tamam hızlı geliyor ama kesecek yaratık yok ortada , birde şimdi başlıcaz mark yok runebook yok healing in az bandajın az setin yok ? Birde bu şekilde düşün 22 saatte server yeni açılınca warlock kasmak imposibble :)

Charlarımın hepsini tek acc'da topladığımdan ve yaptığım ortalama hesapla bu kadar zamanda bir char kasabiliyorum . Yaratıktan gelen gain kişiye vurduğundan daha iyi geliyor . 10'dan fazla mezar ve kanalizasyonu da işin içine katarsak , yeterli olur 22 saat bir warlock kasmak için .
in Zsasz we trust.

orfe

*
Yeni Üye
tskkurler deistim baslıgı
simdi diosunki 22 saatte söle tarif ediyim bir heal kasmak icin nebuladayken ortalama 6 saatten 1 hafta ugrasırdık zordu ama zevkliydi charin kiymeti vardi bu durumdada herkes düsünür la ben bunu bu kdr ugrastım sundan bundan bosa banlanmıyım diye vede nebuladayken ben baya eskiden bahsediorum bu arada 56k modemle baglanıoduk oyuna :D nese bi ticaret vardi brit te bagıranlar o satılır bu satılır su alınır bi ortam vardi tabi bu herkese göre deisir ama bilenler o tadı bilir.
Birde su var poi konusu tek tartısılır konudur sadece yaratıkla degilde farklı sekillerde poi kasılabilmeli gerekirse 1 hafta sürsün ama illa yaratıga deilde gidip paso silaha poi sürülerekde kasılabilmeli cunku bi warrior silahına poi sürmek icin mage yapcak onu sıfırlıcak poi kastıktan sonra vs. vs. vs.

Damla

*
Yeni Üye
İletiler: 20

Aragorn of Bia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,310
sanal azrail
Konumu: Gaziantep
healing anatomy meditasyon ve savaş skilleri bezdirmez umarım. zaten çar kasıp durmuştum başlayınca şimdi gene aynı çileyi çekecez. el insaf üstat. az bi ph olsun tabi bunlarda. daha farklı yerlerde de bahsi geçti zaten ki robert kendisi de yazdı craft skillerinde ph olmayacağını olacaksa savaş skillerinde ph olacağını, eths de yazdı tamingde ph felan olmucak.

bu arada neyin ticaretinden bahsedion üstat kimse ticaret skillerini bile geliştiremez olduktan sonra neyin ticaretini yaşıon. healingi 1 haftada kasınca mı değerlenecek server?

orfe

*
Yeni Üye
Alıntı yapılan: Aragorn of Bia - 22 Mart 2011, 19:53:10
healing anatomy meditasyon ve savaş skilleri bezdirmez umarım. zaten çar kasıp durmuştum başlayınca şimdi gene aynı çileyi çekecez. el insaf üstat. az bi ph olsun tabi bunlarda. daha farklı yerlerde de bahsi geçti zaten ki robert kendisi de yazdı craft skillerinde ph olmayacağını olacaksa savaş skillerinde ph olacağını, eths de yazdı tamingde ph felan olmucak.

bu arada neyin ticaretinden bahsedion üstat kimse ticaret skillerini bile geliştiremez olduktan sonra neyin ticaretini yaşıon. healingi 1 haftada kasınca mı değerlenecek server?

iste güzellikde burda sen pot kasmassın ins kasarsın mesela parayla satandan alırsın potu yada gider tp alırsın fish kasarsın bilmem kimden bisiler alırsın herkes her crafti kastiginda ticaret kalmaz pvp serverdan farkıda olmaz bu oyunda güzellik sirf pvp ile deildir bu oyunu n dierlerinden farkı daha reel calısmasıdır.

Lord Redd

**
Üye
İletiler: 143
Gamina Necro'fear
Bence kanaatim açıldıktan 2 gün sonraya kadar ph %50 oranında açılabilir.Daha sonra bu oranlar eski haline çevrilebilir.Tame hırsız hariç tabi...

_Sasu_

**
Üye
İletiler: 248
Ph açık olmalıdır...
Benim yüzümden gitmedi kastığım onca karakter.Bir daha uğraşamam.
Olsun herkesin craftı tamerı kime ne ?
Herkesin aksiyon charı olmasın diyen var mı ?

Blackrainbow

Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Alıntı yapılan: _Sasu_ - 22 Mart 2011, 20:56:51
Ph açık olmalıdır...
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Lord Redd

**
Üye
İletiler: 143
Gamina Necro'fear
Alıntı yapılan: _Sasu_ - 22 Mart 2011, 20:56:51
Ph açık olmalıdır...