Hop.

Başlatan Sexy, 03 Aralık 2011, 13:42:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Sexy

Ziyaretçi
Kamiller nabıonuz oldunuzmu kaldınızmı :D

jackal numenor

Kıdemli Üye
İletiler: 2,860
Bokfa

Sims

**
Üye
İletiler: 393
biber gazına karşı %100 koruma. denedim çalışıyor.
ottoman app
garip bak bi
adan ol
zaman zaman mağlup olsam bile etime;
insan olmak dokunuyor haysiyyetime.

Neandertaler

# Lonca Başkanı
**
Üye
İletiler: 308
Herkez hata yapabilir.. Pardon Herkes...Ama Neandertaler yapmaz... Türk ölmez vatan bölünmez.
Hassasiyetlerime hassasiyet göstermeyenlerin hassasiyetlerine karsı olan hassasiyetsizligim 'saygısızlık' degil, haysiyetsizlige yönelik 'Meşru müdafa' dır..!

Sexy

Ziyaretçi

Jenas Cuiviene.

Kıdemli Üye
İletiler: 1,508
Dying W i s h
Konumu: Dying W i s h
//naber?
Alıntı yapılan: Tufii Cuiviene. - 27 Ocak 2011, 02:12:19
ölme de değil öldürmede frag birincisi  olursanız en iyi lonca heykelini alabilirsiniz.

Obua

**
Üye
İletiler: 65
noldu lan cem sırf senin için girdim ha :) olum telefonun slinmiş bu ara msj da yollayamadım ki neyse yeterince galatasaraylı arkadaşın vardır dıt dıt mesaj atmış :)
ouma uma guta
zak zak

Neandertaler

Neandertaler

# Lonca Başkanı
**
Üye
Fener için bana ms atan herkesi hatımdan sildim :=) Msj iletildi
Hassasiyetlerime hassasiyet göstermeyenlerin hassasiyetlerine karsı olan hassasiyetsizligim 'saygısızlık' degil, haysiyetsizlige yönelik 'Meşru müdafa' dır..!

Jenas Cuiviene.

Kıdemli Üye
İletiler: 1,508
Dying W i s h
Konumu: Dying W i s h
Alıntı yapılan: Obua - 07 Aralık 2011, 21:53:57
noldu lan cem sırf senin için girdim ha :) olum telefonun slinmiş bu ara msj da yollayamadım ki neyse yeterince galatasaraylı arkadaşın vardır dıt dıt mesaj atmış :)

sorma ya, ertesi sabah telefonu açtığımda okumadan sıldım alayını (:
Alıntı yapılan: Tufii Cuiviene. - 27 Ocak 2011, 02:12:19
ölme de değil öldürmede frag birincisi  olursanız en iyi lonca heykelini alabilirsiniz.

jackal numenor

Kıdemli Üye
Bokfa
>Zabanan istanbuldayım haberiniz ola.

* Dréad Biohazard

Ziyaretçi
Cem ile görüşücek olursan söylersin beni arasın,müsaitsem bende gelirim yanınıza.

Neandertaler

# Lonca Başkanı
**
Üye
Cem'le görüşmeme kararı aldık...Gizlice buluşuyoruz artık ondan.

Kan

**
Üye
İletiler: 74
Sevgili loncadaşlarım. lan yeter bıktım ev yenilemekten balık alacak param kalmadı lan ev yenileyin ayıptır yazıktır banada 2 gün girmedim 3 evlerden biri gitmiş ev yenileyin lan yada satın evleri kullandığımız yok zaten beni de bu dertten kurtarın allah allah. rica ediyorum canım kardeşlerim loncadaşlarım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim  8)

Neandertaler

# Lonca Başkanı
**
Üye
Kaldırın ne kadar ev varsa...

jackal numenor

Kıdemli Üye
Bokfa
Ayık olun guards oldum. Yılbaşından sonra maltepe tarafına gelcem orda görüşürüz.