Sohbet-Muhabbet

Başlatan Eky, 04 Aralık 2011, 00:36:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Kael Legends

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 95
O alanda bulunmanızın yasak olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Ceza almanız lazım.(Jail kafi.)Böylece bulunmamanız gereken yerlere gitmezsiniz.

Lenore

**
Üye
İletiler: 209
Konumu: İstanbul
Bulunmanın yasak oldugu bölge değil,

Girilmesi Engellenmiş bölge,
Gidebilmişsem iyi engellenememiş demektir.

Ben oyun dışından bir program kullanıp oraya girmedim veya bişileri bozupta girmedim.

Duello alanından yurudum ve oraya gecebıldım bunun uzerıne sizde dikkat ederseniz duello alanının etrafı taşlarla kaplandı.

Amacınız tartışma çıkartmaksa sabaha kadar burdayım,

Bana Yaptığımın jail sebebi olduğunu gösteren bir kural bulun kendim gidicem jaile.

Kuralların neresinde Orasının yasak bolge ve girilemez bolge oldugu yazıyor.

Dolduruşa getirmeye çalışmayın.

ser el maestro.

Kael Legends

# Yörünge Dışı
**
Üye
Greende herhangi bir playerin dolaşması kesinlikle yasak.Bunun kurala dökülmesi gerekmiyor tek ileri zekalı siz değilsiniz orada dolaşıcaksınız.

Robert'e msn üzerindende sordum.Oradı bulunulmaması gerektiğini söyledi.Playerların O ekranı sadece yetkililer isterse görebilirler yani.Player kafasına göre gidip a şurda ne varmış diyip bakamaz...Guildinizde tecrübeli oyuncular çok,green'de playerların dolaşmasının yasak olduğunu onlardanda öğrenebilirsin.

Not:Amacım ne tartışmak ne gaza getirmek.Sadece gereken neyse o olsun.Sen yasak olmadığını söylüyorsun ben yasak olduğunu söylüyorum...Resimdende görebilceğin gibi orada bulunmamanız gerektiğini söylüyor açıkça.

Kael Legends

# Yörünge Dışı
**
Üye
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,51832.0.html

Kontrol ediniz...Eskı konu ama lonca arkadaşınız(DW)de belirtmiş sonucunun ne olucağını...

Biberon

Üye
**
Üye
İletiler: 264
no offense
oyuncu da garip ve neandertaler loncasında muhahaha. zihniyete gel auhuahauuha. olm ilkokul günlerim geldi lan aklıma. maıuhauha
Düşmesini bilmiyorsan uçmasını öğren.

Aragorn Cuiviene
Babango
Seyis
Npc

Lenore

**
Üye
Ben sorun etmıyorum jail yemeyi,
Yiyebilirim merak ettim orada ne oldugunu gezdim gordum :P
Mantık açısından düşünülürse,

Birşeyin yasaklanmış olması
Mesela

Res Taşını kapatmak Bu oyun içinde yapılabilir fakat yaptıgınız ve yakalandığınız an ceza yersiniz.Yani istersem yapabilirim ama bunu yaparsam cezamı çekerim.

Fakat Oraya gitmek istediginiz zaman gidemezsiniz oyun kuralları içersinde oraya gitmeniz engellenmiştir ve bunun için kural koyama gerek yoktur fakat oyun içinde doğan sorundan dolayı benim oraya gitmem engellenememişse gidebilirim demektir.

Şöyle bir durum var maksat beni cezalandırmaksa,

Bug Abuseden cezalandıralabilirim bilmiyorum bug abusenin cezasının ban mı veya jailmı oldugunu,

Bug Abuseninde manası bir açığı Kötüye kullanmaktır,
Yaptığım Bug abuse isede
Ben oraya gitmiş olabilirim fakat oyundaki herhangi başka bir oyuncuya karşı avantaj sağlıyacak veya başka bir şekilde kendime avantaj sağlıyacak bir durumda bulunmadım evet bug olabilir yaptıgım fakat bug abuse değil ki ayrıca cok defa page atıldı sorun oldugu hakkında.

Ben İleri Zeka olduğumuda söylemiyorum,

Yine gerginlik yaratıcak soylemlerde bulunuyorsunuz.

ser el maestro.

Lenore

**
Üye
Ayrıca Paylaştıgım resımdekı tarihe bakarsanız hani biraz incelerseniz,

4. ayın 2si oldugunu goreceksınız,

Yani Ben veya guidimden biri kafasına gore gezemıyor.

Nerdeyse 1 ay once yaşanmış bir problemdi,

Duello alanındakı sorun yuzunden girebilmiştik oraya,

Gun içersinde cok fazla sayıda page atmıştık sorun giderilsin diye cok bekledık cozulsun diye fakat ben dayanamayıp girip gezdim.

Dediğim gibi Ben Kendime fayda sağlayacak bir durum içersinde bulunmadım item dupelemedım veya başka şeyler yapmadım buldugum bugıda anında ilettim hatta Kimsenin Ruhu Duymayacagı şekilde binek elde edebilecek durumdayken ilettim.

Kendinden Şüphe ediyorsan benden şüphe etmen çok normal ama amacın garip veya bir başkası ceza alsınsa ben alırım ceza sorun değil ama bunun üstünde bu kadar ısrar etmen seni komik duruma düşürür.

Ben Cezayı sorun etseydim Buraya gelir fotografı paylaşmazdım ki bundan 1 ay önce yaşanan olaydanda Roberin haberi oldugunu dusunuyorum.

ser el maestro.

Orjhi

**
Üye
İletiler: 220
Dying Wish.
  1. hakan@revivaluo.net
Konumu: Tekirdağ
ver ulan iceyi.
[Dying Wish]

Orjhi
Orgy
Quaresma

Orjhi

**
Üye
Dying Wish.
  1. hakan@revivaluo.net
versene bi tur atayım diyip calıcam fsdkjsljgfdfsd
[Dying Wish]

Orjhi
Orgy
Quaresma

Lenore

**
Üye
alırım 7m
ser el maestro.

Caarii

Üye
**
Üye
İletiler: 113
Alıntı yapılan: Lenore - 26 Nisan 2012, 17:05:32
alırım 7m

serverda tek olan bineği satmaz zaten hani satsada 7m e satmaz (: boşa kırletme bu arada green ıcın haklısın bız atıyorum res tası kapattımız bı ss ı koysak 2 ay oncesının ne gıbı bı yaptırım olur hıc bıse yapmıstık gectı bıttı aynısı senın durumun içinde geçerli bence

Lenore

**
Üye
adam 25m dedi
ser el maestro.

Neandertaler

**
Üye
İletiler: 308
Şimdi gördüm yazılanları.
Bu nedir ya jaile girsin diye ağlamak.
Jaile girsin diye staffa msnden ulaşmak.
Vay arkadaş ne kadar gözü dönmüş hırslı adamlarsınız siz ya.
Silin oyunu falan yazık valla akıl sağlığınızdan olacaksınız.

Ss'e gelince daha neler var !
Hassasiyetlerime hassasiyet göstermeyenlerin hassasiyetlerine karsı olan hassasiyetsizligim 'saygısızlık' degil, haysiyetsizlige yönelik 'Meşru müdafa' dır..!

Orjhi

**
Üye
Dying Wish.
  1. hakan@revivaluo.net
Gözü dönmüş hırslı adam cihan! sfljfsdsldf
[Dying Wish]

Orjhi
Orgy
Quaresma