The Burn'Out

Başlatan Blackrainbow, 05 Mayıs 2012, 20:41:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Mystic

**
Üye
İletiler: 145
  1. wolkan@hotmail.com.tr
Konumu: YALOVA
server yok sanırım :) istanbuldayımda . bakayım dedim :)
Stradlin , Necrimus , Spirit ....

DAS AUTO

Phoenix ExBurn

# Lonca Başkanı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,014
Esta Noche Fénix
Konumu: Gr@v£¥@rd Øf N£¢RøpØli§
-Ozaman Client'ı Kuruyorum.Bir İki Olta Sallıyalım.
Vyhorenia

Phoenix ExBurn

# Lonca Başkanı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,014
Esta Noche Fénix
Konumu: Gr@v£¥@rd Øf N£¢RøpØli§
-Online Sayısı 233 , Heycan Yaptım Bak. >:D
Vyhorenia

Breaker

Kıdemli Üye
İletiler: 2,492
::)
  1. br3ak3r@hotmail.com
Konumu: Anywhere
Sistemleri gayet güzel görünüyor. En azından ev yapımı ve gemi yapımı olayı için materyal gerektirmesi gayet iyi. Farming gibi bir uygulama epey eğlenceli duruyor. Şu an yeni yükledim karakter açıp denemekten zarar gelmez  ::)

Micheal

**
Üye
İletiler: 976
Bende katılırım   :)
Rainz

Blackrainbow

Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Başladım.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Curtis

**
Üye
İletiler: 658
The Sosaria Is Yours
  1. keremakdas21@hotmail.com
Ben pazartesiden itibaren baslicam su an evde degilim izmirdeyim vent ayni vent mi ?
Dying Wish

Tony Cuiviene-Curtis Cuiviene

Tirasanagan Ex

**
Üye
İletiler: 535
~ korkun!
okul dershane evde test geri kalan vakitlerimde müzik dinliyorum beni affedin.
seviliyorsunuz
burn baby burn.

Barlow.

Kıdemli Üye
İletiler: 1,918
* Chronicles Company.
Şuan Revolution olmadığına göre oynanabilcek en iyi server. Ph combat skillerde filan açık, craftların bazılarında ortalama değerde sayılır, taming, stealing normal burası gibi belkide biraz daha zor. Sistemleri Revolution-nebula karışımı şeyler içeriyor, sade server herşeyden önce. ilk başta garip gelebilir ama hiç olmazsa player çok, eğlendiriyor. Ki ben çoğu şeye alışamasamda, ordaki guildleri beş para etmez bulsam da yinede bir şekilde zevk veriyor. peacmaking,provocation,farming filan gibi değişik skiller, saçmalık olmayan fakat eğlenceli gelen ve kazanılması kolay olmayan birkaç değişik title ile ( dragon slayer, forest warden, stonecracter, nightmare of chicken's gibi.. ) eğlendiriyor. Bi kere herşeyden önce +6 lar yeterli adam kesmek için, +9 lar filan çok kullanılmıyor, +15 çıksada arasıra pek kullanan yok. gold set filan 80k ve normal bi armor değeri var. rel por adama açık değil, warlocklar poison sürebiliyor, mageler kalkan kullanamıyor - kullanınca flamla pro.yu siliyor daha doğrusu-. Kısacası eğlencek farklı şeyler bulmanız münkün. Hele ki Revolution kapalı, nebula bu haledeyken daha iyi ve kalabalığı yok.

- warlocklar poison sürebiliyor dedim fakat genelde sürücek skili kasamıyorlar skillcap 7x ve resist spell önemli olduğu için onu kasıyorlar. çok farklı buildler var her buildin güçlü olduğu ve güçsüz oldu tipte buildler çıkıyor karşısına.

+ olarak 12 aralıkta askere gidiceğim için kastığım itemleri oraya başlayan birilerine bırakıcam. 1 aralıkta filan karakterlerin tamamını teslim edebilirim içindekilerle. nakit yok malesef :)

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
İletiler: 3,369
Karl Friedrich May
Konumu: Frankfurt / Almanya
Bizede bir link attın gençler, neymiş bu Shadow setin değerli olduğu sunucu bir bakayım.  :D

Curtis

**
Üye
İletiler: 658
The Sosaria Is Yours
  1. keremakdas21@hotmail.com
Dying Wish

Tony Cuiviene-Curtis Cuiviene

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
Karl Friedrich May

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
Karl Friedrich May
Ha birde log'lardan yakalıyorlarmış, kimin gözünü boyamaya çalışmış yetkili arkadaş onu anlayamadım..

Breaker

Kıdemli Üye
İletiler: 2,492
::)
  1. br3ak3r@hotmail.com
Konumu: Anywhere
Kesin buradan giden oyuncuların işidir. Yanlış anlaşılmasın kişi, grup kastetmiyorum ama pislik bir olay varsa kesin bu taraftan gitmiştir  ::)

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
Biri char kassın bana  2 hafta sonra gırebılırım
Afrodisiak Cuiviene