Gitmek istediğiniz her yere bu runebookla ulaşın!

Başlatan mythive, 22 Aralık 2015, 07:56:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

mythive

**
Üye
İletiler: 372
Aşağıda sayfalarında belirtildiği gibi neyin neresi olduğu gözüküyor. Tek bir mark isterseniz fiyat 5k. Kitap kopyasını isterseniz 50k arkadaşlar. Ve evet alıp bütün guildinize verebilirsiniz, etik izni veriyorum  :)

Resimlere bakmadan önce sembol açıklamaları;

"-" : bu işaretli olan bankalar aynı zamanda lockpick kasalarının olduğu noktalar.
"+" : Bu işaretli sheep noktalarında aynı zamanda deri de var.
"!" : markın bulunduğu noktadan çok daha geniş bi alana bakılması gerekiyor demek.
"Tame" : taming kasmak için ideal bölgeler.

ve evet gemim yok napim yani alal.

Luse16

**
Üye
İletiler: 449
Kardeşim pm lere bakmıyorsun sanırım ama ?
Vulcanus Kharadun's & Catherina Unforgiven

mythive

**
Üye
aynen çünkü alışık değilim en tepede pm felan görmüyorum :) . 60'lık krystal ile geliniz eğer kopya istiyorsanız

Nazgul De'mor

**
Üye
İletiler: 307
Hoş bi pazarlama stratejisi akşama buluşuruz brt.bankada :)
Heil Fuhrer!!!

Heil Heinrich Himmler!!!

mythive

**
Üye

mythive

**
Üye
Up. Bugün tüm gün online'ım arkadaşlar. Pm değilde burdan yazarsanız sevinirim. Gün içinde runebook'u güncellicem

Eklenecekler :

Adalar
Hytlot
Nujelm
Deceit
Occlo

Basten

**
Üye
İletiler: 56
Daha evvel senden runebook alan kişilere de patch cıkartıp bunları eklemeyi dusunuyor musun mağduruz :D

mythive

**
Üye
7/22 müşteri hizmeti sunuyoruz. Önceki modele sahip olanlar 60'lık reg crystali ile gelirlerse ücretsiz yeni modele yükseltiriz :)

appnin biri

*
Yeni Üye
İletiler: 37
Alıntı yapılan: mythive - 23 Aralık 2015, 13:13:47
7/22 müşteri hizmeti sunuyoruz. Önceki modele sahip olanlar 60'lık reg crystali ile gelirlerse ücretsiz yeni modele yükseltiriz :)

kardeş pm attım ama bı baka bılcen mı
Lord Waffen SS

Deviltry

**
Üye
İletiler: 208
Dying Wish
  1. ICQ - 123123133
Konumu: Usa
Beğendim kardeşim, çalışan insanlar olduğumuz için 50k bırıktırmek bile zor. Maddi durumu toparlar toparlamaz pmden ulaşacağım sana. :)

mythive

**
Üye
beklerim (:

hepsi olmasa da adalar eklendi. diğer eksikler tamamlandı. artık tama yakın runebook arkadaşlar.

Esmeralda

**
Üye
İletiler: 215
Konumu: KKTC
Alıntı yapılan: mythive - 23 Aralık 2015, 13:13:47

Aahah dostum eline koluna sağlık online olabileceğim bi zamanda ulaşacağım sana. Çok hoş olmuş.
Zxcv

mythive

**
Üye
Yups. Yavaş yavaş kapatacağım konuyu. herkeste olmasınız istemeyiz :) Son gün runebook için :)

Doprowski

**
Üye
İletiler: 74
Konumu: İzmir
Merhaba, runebooku aldım ama parayı verırken server düştü oyun gelir gelmez paranızı vereceğim merak etmeyin
Kodum mu K.O

mythive

**
Üye
Runebook sahibi arkadaşlar, 60 lık reg crystali ile yeni modele yükseltebiliriz aklınızda olsun. Bugün birkaç sipariş daha aldım bu yüzden satışı kapamadan önce son halini koyuyorum yapılan eklemelerin.