Ekoan veya Aqun Bow

Başlatan Dread Biohazard., 28 Aralık 2015, 16:10:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Dread Biohazard.

# ilk uyarısını aldı
**
Üye
İletiler: 306
Audi, vide, tace, si vis vivere .
Konumu: Istanbul
2 adet alıcam hangisi olduğu farketmez akşama kadar biri yardımcı olursa sevinirim.
Alıntı yapılan: Vasilli Twilight - 21 Şubat 2011, 11:41:43Olympus-Revolution UO tarihine altın harflerle geçilmesi gerekir ki, Dying Wish kadar loser bir guild yoktur, olmayacaktır.

Juli

**
Üye
İletiler: 83

popkekja

Ziyaretçi
100k dostum alicaksan bulusalım bi yerde

Dread Biohazard.

# ilk uyarısını aldı
**
Üye
Beyler siz çıldırmış olmalısınız.

İkisine 15k veririm.
Alıntı yapılan: Vasilli Twilight - 21 Şubat 2011, 11:41:43Olympus-Revolution UO tarihine altın harflerle geçilmesi gerekir ki, Dying Wish kadar loser bir guild yoktur, olmayacaktır.

Jinn Biohazard.

**
Üye
İletiler: 487
Leader of Biohazard
Konumu: Hell
PATRON CILDIRMIŞ OLMALI ::)
AÇ2VURAM.

Juli

**
Üye
Maalesef durum böyle.Serverda ucuz log yok.Sadece ultrika,quakin ve ekroan çıkıyor.Bunlarda çok çıkmıyor.Ondan fiyatlar böyle.Eğer ucuz bir şey istiyorsan elven alabilirsin.

Jinn Biohazard.

**
Üye
İletiler: 487
Leader of Biohazard
Konumu: Hell
Bende 15 tane yeşil log var satın almak istersen sana çok ucuza satabilirim. Senin tarifen üzerinden ucuz olcak ama
AÇ2VURAM.

Dread Biohazard.

# ilk uyarısını aldı
**
Üye
İlk ultimaya bu sunucuda başladım yaklaşık 11 seneyi aştı pm'de yazdığım gibi Ulrika dışındaki Bowlar çöp actionda kullanmazsın. Kimse kullanmaz.

Ben sadece skill kasmak için almak istiyorum o kadar.

Ucuz log yok demek ne demek onu anlamadım zaten nasıl kafalar bunlar böyle bir bilsem.

Rorar

*
Yeni Üye
İletiler: 23
ekoan bow var elımde 2adet yaparım 25kya vereyım

Juli

**
Üye
ucuz log yok demek, normalde çıkması gereken ve zayıf olan choopa,caony,meona,aqun çıkmaması demek.Ucuz log yok demek, binlerce log kasıp 50-60 tane renkli log çıkarmak demek.

Dread Biohazard.

# ilk uyarısını aldı
**
Üye
Alıntı yapılan: Rorar - 28 Aralık 2015, 16:47:13
ekoan bow var elımde 2adet yaparım 25kya vereyım

Düelloda bekliyorum ama çıktın sanırım forumdan,gördüğünde özel mesaj atarsan sevinirim.