Acil YArdım ..!!!!!

Başlatan Leaf, 01 Ocak 2007, 22:25:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Leaf

*
Yeni Üye
İletiler: 48
  1. serhat_alemdar07@hotmail.com
Konumu: Antalya-Kemer
Merhaba arkadaslar ..!
29,12,2006 tarihinde Kendime bir adet Safe Box..yaptım..Ve tum degerli Bınek ve paralarımı bu kasanın içine attım..bayram hazırlıgı nedeni ile tatile cıktım ve askerde olan abim haftalık iznine cıktıgında bankasını açtığında şu şekilde bir olayla karşılaşıyor ve beni cep numaramdan arıor..Olay şu..!!!

12 haneli Safe box içindeki tüm İtemler Silinmiş Sadece kasanın içine a bow atılmiş bir adet.şaka gibi geldi..inanamadım. Ve şuanda uo oynayamıyorum çunki tatildeyim..Bana acil Yardım ederseniz sevinirim..!! Öncelik staff arkadaşlardan yardım bekliorum..!!!

Ve özelikle şunuda belirtiyimki  Sadece O safe Box KAsası içindeki itemler kaybolmuş Diger İtemler Yerinde Duruormuş Hatta altımdaki binek ve üstümdeki sete kadar duruormuş Nasıl oluorda 12haneli kasa içindeki itemler kaybolur..!!!
vatarınız silinmiştir//Azrael

Ares 4 <Revolution>

Ziyaretçi
Account adını ve kullandıgınız karakterın ısmını p.m olarak bana gonderın.Durumu loglardan arastıracagız.

Raxor Twilight

Ziyaretçi
Yahu neden benimle ilgilenilmedi benim nelerim gitmişti birde üstüne azar işitmiştim
biz item vermiyoruz demişlerdi
yahu ben item flan istemedimki nası oldu bakın dedim geri atın serverı dedim ama nafile
şimdi bu ilgi bana neden gösterilmedi die üzülmüyo deilim..

-Haki-

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 3,308

şaka bi yana bunlar da zaten safe boxtan bir şey silinmiş mi diye bakacaklar.Yokse pek yardım edebileceklerini sanmam
kela dümbeleği bir forum kullanıcısı

Maserati Catlakgil

Kıdemli Üye
İletiler: 3,139
Emekli Player
  1. akin-ozen@hotmail.com
Konumu: Yalnızlığın paylaşıldığı yerden

-Ezgihan-

**
Üye
İletiler: 153
Alıntı yapılan: -Haki-

şaka bi yana bunlar da zaten safe boxtan bir şey silinmiş mi diye bakacaklar.Yokse pek yardım edebileceklerini sanmam

offffff öldürdün yine beni  :smt044
emember, remember, the fifth of november

Maserati Catlakgil

Kıdemli Üye
İletiler: 3,139
Emekli Player
  1. akin-ozen@hotmail.com
Konumu: Yalnızlığın paylaşıldığı yerden

Arpeggios

Kıdemli Üye
İletiler: 1,099
Konumu: Magusa/Kıbrıs
bu aralar herkesin itemi siliniyo..
uor Lossëhelin

Abzytn Pashali

**
Üye
İletiler: 346
  1. hakkidede@hotmail.co.uk
Konumu: Bahcelievler
Safe boxlarin şifresini hiç kimse sahibinden başka acamz.
robert dahill.

-Ezgihan-

**
Üye
İletiler: 153
Alıntı yapılan: Arpeggiosbu aralar herkesin itemi siliniyo..

Bende onu söyleyecektim tamda bunların üstüne M*ondain'in stafflar banlı charlardaki itemleri çekti demesi...
emember, remember, the fifth of november

czz

Kıdemli Üye
İletiler: 1,029
  1. xxl_aq20@hotmail.com
Konumu: Çivril
Alıntı yapılan: Abzytn Pashalirobert dahill.
O nasıl oluyor
zz Catlakgil

ben salagım

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Abzytn PashaliSafe boxlarin şifresini hiç kimse sahibinden başka acamz.
robert dahill.

Eminmisin ? Bi ara safeboxlara xbounce komutunu kullandıgında çeken staff kim olursa olsun şifresiz açabiliyordu, bunu kapattırmıştım roberte banada azrael söylemişti, eğer sonradan tekrar açtılarsa bilemicem tabiki..Ama plvl yüksek kişi açabilir xbounce yapar itemi toplar sonra tekrar bankana koyar ve senin ruhun duymaz.

Mon...

-Massacre-

Ziyaretçi
Sırada ne var Osman abi :P
SenRelaxOlYeter ;)

czz

Kıdemli Üye
İletiler: 1,029
  1. xxl_aq20@hotmail.com
Konumu: Çivril

ben salagım

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: -Massacre-Sırada ne var Osman abi :P
SenRelaxOlYeter ;)

Hakancım ssler var banlanan charların boşaltılan banka ssleri ne dersin gönderemmi  :) Ama artık baydı ya ss isteyen alsın msnden gönderiyim :) Ayrıca Ultima Strikeye yazdıgım yazıda silinmiş, buradada siliyorlar  :D Yazımızı silmeyecek forum arıyoruz varsa irtibata geçin :D Kesin forumda patlama olur unutmayın :D  :D Forum tanıtımı yaptırmak isteyen varsa düşünebiliriz , ihale yaparız yani :D