Accontumdaki problem..

Başlatan Pskps, 03 Ocak 2007, 13:26:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Pskps

Ziyaretçi
Oyun hesabımdaki 4 karakterden sadece 1'iyle oyuna girebiliyorum. Diğer 3'üyle oyuna girmeye kalktığımda  "Either the account name or password you provided were incorrect. If this is a new account your account may not be activated yet" hatasını veriyor. Bu sorunum 2 gündür çözülemediği kadar forumlara yazma ihtiyacı duydum. Umarım bugün bir çözüme kavuşturulabilir..

Alona Biohazard

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 4,970
  1. ICQ - 184728571
  2. sadasd@asdfds.com
Konumu: Ankara / Antalya
Senius'a ulaş , ilgilenir.
b]Biohazard Family[/b]
Büyük Oynarim , Küçüklerle i$im Olmaz....

Pskps

Ziyaretçi
Senius'un dediği tek şey "makrolarını sil".. Ama sorun bundan çok farklı..

Ares 4 <Revolution>

Ziyaretçi
Sole bır sey var.Senın 1 accountun var.Bunun ıcınde de 4 tane karakterın var.Bırı ıle gırıyorsun dıger 3 ıle gıremıyorsun.Verrdıgı hatada yukarıda yazdıgın sey.Arkadasım sanırım bır yanlısın var accountun ıle baglanamadıgın zaman bu hatayı verır.Accountun ıcındekı karakterın herhangı bırısı ıle baglandıgın zaman bu tur bır hata vermez.

Eger 4 tane accountun var ıse ve bunlardan 3 ıle gıremıyorsan ve yukarıda yazdıgın hatayı verıyor ıse bole bır accountun olmadıgıdır.

Pskps

Ziyaretçi
Arkadaşım account ile char arasındaki farkı çok şükür biliyorum ve sorunum aynen yazdığım gibi. Orda sorunumu %100 eksiksiz yazdım. Umarım en yakın zamanda çözen biri çıkar...

blue_

Ziyaretçi
kesmeyin be
son girdiğin charı oyundan düşmesini bekle sonrada gir
eğer oyundan düşmüyorsa o girebildiğin charınla tekrar gir oyuna log out yap windows penceresinden kapatma