Şikayetçi oldugumuz gm leri nere bildireceğiz?

Başlatan revoplayer, 09 Ocak 2007, 18:18:06

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Kays

Ziyaretçi
Evet benim...
Emine laf gelmiş
Malum kardeşim meydan boşken ne olmuş diye bakıyorumda
Kim şikayetçi olan?

revoplayer

**
Üye
İletiler: 762
Konumu: 1,5 hafta sonra görüşürüz :)
bende severim emini ama ben değilim şikayetçi olan
bakıyorumda emini pek seven yok gibi. su an bu oyunu oynuyrsam onunu sayesindedir.
ora yok ders çalısıyor :)

Kays

Ziyaretçi
Olayın aslı eminle beraber ayrılırken herkes gibi bildiklerimizi foruma kusup ahahha nasıl dağıttık ortalığı demek wardı ama biz asil olanı tercih ettik ve susup köşeye çekildik şimdide kimseye laf söylettirmem ne pahasına olursa olsun zaten stafftaki en üst kadro bizim ne olduğumuzu biliyor öğrenmek isteyen playerlarlada tanışırıs...Saygılarla

Khanofer

Kıdemli Üye
İletiler: 1,297
Konumu: Arka kapıdan.
Alıntı yapılan: KaysOlayın aslı eminle beraber ayrılırken herkes gibi bildiklerimizi foruma kusup ahahha nasıl dağıttık ortalığı demek wardı ama biz asil olanı tercih ettik ve susup köşeye çekildik şimdide kimseye laf söylettirmem ne pahasına olursa olsun zaten stafftaki en üst kadro bizim ne olduğumuzu biliyor öğrenmek isteyen playerlarlada tanışırıs...Saygılarla

ben şikayetciyim varmı ?
color=brown]Ramses Biohazard

Saygı görmek istiyorsan saygılı ol
[/color]

Khanofer

Kıdemli Üye
bütün staff'ların hataları vardır adam dışarda bişeye sinirlenir o an karşısına biri çıkar sinirle neler yapar bi bakıma haklılar sinir anına denk geliyo ama bu çocuk oyuncağı deil emek var burda bi saçma olay yüzünden o kadar acc banlanmaz üste bide defol git lan denmez.

[/color]

Kays

Ziyaretçi
Konuş bakalım neymiş derdin Smart tan?

Alona Biohazard

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 4,970
  1. ICQ - 184728571
  2. sadasd@asdfds.com
Konumu: Ankara / Antalya
Smrt'a Laf yok..!!
b]Biohazard Family[/b]
Büyük Oynarim , Küçüklerle i$im Olmaz....

revoplayer

**
Üye
İletiler: 762
Konumu: 1,5 hafta sonra görüşürüz :)
bu topic kaç gundur burdaydı ama bazıları yazı yazınca ardından smart ı savunmam ilginç dogurus
ora yok ders çalısıyor :)

Khanofer

Kıdemli Üye
bu yaptığı saçmalıklardan sadece bi tanesi ay'da yıl da bi görürdüm oda yapmadıgını bırakmazdı.

[/color]

Kays

Ziyaretçi
Ya warya bana burda bayramlık ağzımı açtırtma birazcık güvenilir olmak istersen orda journali aç bakalım illaki elindeki sste wardır journalli hali emin orda senin gibi .......... playerlara değer verip sorduğun sorunu karşılığı LAN BAĞLANTISI ayarlarını kontrol edin yazıyor sen çapulculuk yapıp lan kelimesini alıyorsun tırnak üstüne şakşak....Saygılarla

Khanofer

Kıdemli Üye
bilmeden konuşma bayramlık ağzını açsan kaç yazar aslanım hem ben senin o dediğin player'lara benzemem daha çok şey yaptı bu adam bana ama elimde elle tutulur kanıt olarak bi tek bu var çıkıp'da bana bunu savunmayın.

[/color]

Asmeransa Delequante

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,005
#Emekli
  1. chaos_theory23@hotmail.com
Konumu: Avusturalya / Melbourne
:smt012

†Guildmaster of Kill For Win†

Kays

Ziyaretçi
Dayı ben laf delikanlılığını sevmem emine bok atacaksan gelirsin neresi uygunsa ben sana seçenekleri sayayım hangisi uygunsa gel ama hareketlerine dikkat etmen gerekir ya adam gibi çayımızı içier konuşursun tehdidede gerek yok al sana alternatifler:
Kocamustafapaşa- Cerrahpaşa Meydan
Zeytinburnu adliye
Avcılar İstanbul Üniversitesi
Çamlıca Tepesi
Seç birini buyur gel...

t0rett0

Ziyaretçi
İbo çocukla çocuk olma bee.
18'i geçmez o adamın yaşı.

Abzytn

Kıdemli Üye
İletiler: 1,843
  1. hakkidede77@hotmail.com
Konumu: Mahrumiyet Bölgesinden
ben smart neymiş benden şikayetin söyle bakalım. Öyle karşıma feyk ssler ile çıkma. Yaşın 16 büyüklerine saygılı ol herkes yerini bilsin. Bir yanlışım olduğunu ancak ve ancak Azrael Ares Ve Robert ten başkası söyleyemez. Mekanlar belii istiyorsan gel...
şte Ogun Ben Herşeyimi Sende Biraktim
Sif Aşkimi Aldim Yanima
Onuda Kaybettim
Hükümsüzdür...