PH olsunmu olmasınmı?

Başlatan orfe, 22 Mart 2011, 19:14:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

_Sasu_

**
Üye
İletiler: 248
Alıntı yapılan: Tyalieva Biohazard - 22 Mart 2011, 22:37:44
Hacım dıyoruz en karlı ıs tamıng dıye ama ondada bır suru kısı bınek arıyor ya da sabıt spawn dolasıyor denk gelmek kolay degıl.

Ama craftta oyle degıl sabit olarak keg satımı,set satımı olsun golem satımı,ozel robe satımı her şey crafta ait.Adamın kasarken isyan edesi gelecektır belki ama kastıgında oh be sonunda bıttı dıyıp serverda sayılı craftlardan olması gerek.

Antı makro olmazsa ustune atıyorum bs kasıcak alır tonla ıron ıngotu(zaten maden kazarken ırondan bol ne var)yapar bir sürü dagger sabaha 10 skıll gelse kafi.Hatta 5 gelsın fark etmez sonucta her gece bıraksa gmlıcek.Ortada emek yokki aktıf olmadıgı zamanda char kasıyor.

Anti macro olsun hemde kesinlikle olsun...
Cratflar iş yapıyordu ama dupe olayı olduğu için hem item hem para kıymetsizmiş ve kimse bunun farkında değilmiş.
Şunu yazayım serverda herkesin taylor charı vardı değil mi ?
Benimde  vardı..
Res gelmeden önce iki hafta kadar önce deri set yapıp sattım haftalık vendor 8 m kadar kazandı vendor.
İnanılmazdı benim için , sadece günde bir kaç saat ayırarak deri topladım ve onları işleyip sattım.
Evet craftlar kazanıyordu ama dupe olduğu için kimsenin item satın almasına gerek yoktu.
Bin tane craft olsun yine para kazanırsın yine kazanırsın.

Leusyana

**
Üye
İletiler: 779
yanıyorsun fuat abiii
  1. isgudar@hotmail.com
Konumu: Istanbul
Sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz..

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
şunuda belırteyım benım kegım bıtse kendım,ozel robe ıhtıyacım olsa kendım dıkerdım ya da tpım bıttıgınde kendım yapardım,bow yapcagımda kendım yapardım.Yani bir craftın anlamı kalmıyorkı boyle olunca.Herkes kendıne aıt bır craft kasarsa e bu craftlar kıme satıcak urettıklerını?Skill gaini zorlastırmakla kalınmamalı,bu bır cozum degıl bunu kesınlıkle belırteyım craft skıllerının zor gelmesıyle bırlıkte antı makroda şart çünkü;

Adam aktıf olmadıgı zaman bıraksa(aktıf olmadıgı zamandan kastım uyurken,evde degılken yani iştedır okuldadır her neyse)bu surec atıyorum 8 saat surse ve 8 saatte 5.0 skıll gaın alsa 10 gun yapsa bu ıslemı gm olcak.Anlatmak ıstedıgım emek yok,pc basında durdugu yok.E pc basında durup kasıp emek harcayıp alın terıyle kasmak var,aktıf olmayıp tum gorevı makro programına bırakıp kasmak var.Anlatmak ıstedıgım bu.Online bir oyun oynuyoruz 2 saat oynayanla 8 saat oynayan arasında tabıkı fark olcak.Cıkıpta ben su saate kadar calısıyorum gunde su kadar gırıyorum ben nasıl kasıcam demektekı mantıgı hala cozemıyorum.

_Sasu_

**
Üye
İletiler: 248
Valla bende hep genel vendordan alıyordum...Kim uğraşacak.

Gwynhfar

**
Üye
İletiler: 149
GÖZTEPE
Konumu: İzmir
Alıntı yapılan: Tyalieva Biohazard - 22 Mart 2011, 23:43:09
şunuda belırteyım benım kegım bıtse kendım,ozel robe ıhtıyacım olsa kendım dıkerdım ya da tpım bıttıgınde kendım yapardım,bow yapcagımda kendım yapardım.Yani bir craftın anlamı kalmıyorkı boyle olunca.Herkes kendıne aıt bır craft kasarsa e bu craftlar kıme satıcak urettıklerını?Skill gaini zorlastırmakla kalınmamalı,bu bır cozum degıl bunu kesınlıkle belırteyım craft skıllerının zor gelmesıyle bırlıkte antı makroda şart çünkü;

Adam aktıf olmadıgı zaman bıraksa(aktıf olmadıgı zamandan kastım uyurken,evde degılken yani iştedır okuldadır her neyse)bu surec atıyorum 8 saat surse ve 8 saatte 5.0 skıll gaın alsa 10 gun yapsa bu ıslemı gm olcak.Anlatmak ıstedıgım emek yok,pc basında durdugu yok.E pc basında durup kasıp emek harcayıp alın terıyle kasmak var,aktıf olmayıp tum gorevı makro programına bırakıp kasmak var.Anlatmak ıstedıgım bu.Online bir oyun oynuyoruz 2 saat oynayanla 8 saat oynayan arasında tabıkı fark olcak.Cıkıpta ben su saate kadar calısıyorum gunde su kadar gırıyorum ben nasıl kasıcam demektekı mantıgı hala cozemıyorum.

Nasıl emek yok ya ? İronlar havadan gelmiyor loglar havadan gelmiyor ? Sen mage kasarken başındamı beklıyorsun sanki pc'nin ?Yada anatomy kasmak için.  Serwer kapanmadan 1 hafta önce craft kastım sabah akşam iron ingot çıkartmak için uğraştım emek değilmi bu ?
senin için yanan her meşale benim gençliğimin güneşidir GÖZTEPE'm

Aragorn of Bia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,310
sanal azrail
Konumu: Gaziantep
ya oh olmuş ii olmuş elinize sağlık ii ki sömürmüşünüz diyen bi insan gelip alın terinden emekten bahsetmesin şurda. al emek veren de ter akıtan da, bırakıp giden de burada aynı pozisyonda.

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Gwynhfar - 23 Mart 2011, 00:48:33
Nasıl emek yok ya ? İronlar havadan gelmiyor loglar havadan gelmiyor ? Sen mage kasarken başındamı beklıyorsun sanki pc'nin ?Yada anatomy kasmak için.  Serwer kapanmadan 1 hafta önce craft kastım sabah akşam iron ingot çıkartmak için uğraştım emek değilmi bu ?

oncesınde cok kolaydı craft kasmak.Dedıgım gıbı onceden kasmıs olsaydın 1 gunde nerdeyse full craft bıtıyordu.Tabi bu sayede herkes kendıne ait bir craft kastı.Şanssızmışın sen.

Alıntı yapılan: Aragorn of Bia - 23 Mart 2011, 00:51:31
ya oh olmuş ii olmuş elinize sağlık ii ki sömürmüşünüz diyen bi insan gelip alın terinden emekten bahsetmesin şurda. al emek veren de ter akıtan da, bırakıp giden de burada aynı pozisyonda.

Kim o?

Leusyana

**
Üye
İletiler: 779
yanıyorsun fuat abiii
  1. isgudar@hotmail.com
Konumu: Istanbul
aragorn, sanrılarda..
Sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz..

orfe

*
Yeni Üye
İletiler: 37
Alıntı yapılan: Tyalieva Biohazard - 22 Mart 2011, 23:43:09

iyi güzel diosunda üstüne alabildigi malzeme ne kdr süre yeticek 8 saatten bahsediosun :)

Zafiraa

*
Yeni Üye
İletiler: 42
Konumu: İzmir
@Tyalieva Biohazard

Söylediklerinin tamamına katılıyorum ama anti-makro işi yaş iş bence. Server kapanmadan 20 gün önce craft char kastım tam bitti dedim server patladı. Kastığım haliyle
Gm Bs için ortalama 90k iron ingot ve 90 saat
Gm Tailor için ortalama 60k folded cloth ve 70 saat
Gm Alch için ortalama 800k para ve 120 saat
Gm Tinker için ortalama 40k iron ingot ve 60 saat gerekiyordu. Bence zaten zordu ve makroya bırakırken kesilme sorunun var fazlasıyla. Aç insan çok yani...

Not: İnvis olan birisinin canımı aldıktan sonra invislikten çıkmama sorununun giderilmesini istiyorum. Kasmayı acayip zorlaştırıyor.
Yıkıcı dürtü yaratıcı bir dürtüdür.

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
En azından soyle saat bası bır antı makro gelebılır.Serverda cok craft olmaması gerek resten oncekı gıbı.Eskıden gm bs gordukmu ya da gm taılor felan oha adam nasıl kasmıs helal derdık.Tame ısıde boyle suan adam hıc pc basından ayrılmadan sureklı gel baban olacam gel yavrım felan ınsanın psıkolojısı bozuluyor :P Fark etmez gercı nasıl olcaksa oyle olsun server ıcın boylesı daha ıyı olur dıye dusundu***arar robertın ne yaparsa yapar.

Riki Martin

**
Üye
İletiler: 549
A Dying Wish .
Heeee , makelast'ı kaldırın . Sövdüreceksiniz şimdi yahu , ne demek anti makro gelsin arkadaşım ? O zaman karakter reset falan atılmayacaktı sunucuya . Skill'lerimizi kasalım , 1 ay sonra anti makro gelsin ; buna razıyım .

@ Tyalieva ,

Her başlıkta " oyunu bıraktım , artık oynamıyorum . " diye yazıyorsun . Ama saçma sapan düşüncelerini de bu başlıklar altında belirtiyorsun . Madem oynamıyorsun , bırak başkaları karar versinler . Seni pek alakadar edecek bir şey yok bence .
in Zsasz we trust.

Saldım Çayıra

Üye
**
Üye
İletiler: 428
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!
Sanane? Adam resle beraber başlıcak. Neyin derdindesiniz ya. Oadamın yazısı sana niye batıyo
HASTASIYIZ DEDDEEEEE!!!

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Once bır oku;

craft skıllerıne gelsın dedım sadece antı makro,sen yıne scrıbe kas ne yaparsan yap.Her onune gelen craft kasmasın dıye.

Ayrıca ıster oynaeım ıster oynamam bu senı ılgılendırmez.Zaten gerı donecem o yuzden yazıyoru***endını bu kadar yuce bır ınsan sanma.Haftada bır ban yıyıp sonra sunları yasaklayın demek kolayda.Neyse...

Saldım Çayıra

Üye
**
Üye
İletiler: 428
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!
Önce speedi kapasın sonra konuşur.
HASTASIYIZ DEDDEEEEE!!!