PH olsunmu olmasınmı?

Başlatan orfe, 22 Mart 2011, 19:14:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Sims

**
Üye
İletiler: 393
biber gazına karşı %100 koruma. denedim çalışıyor.
olympus zamanındaki gibi zor gelse güzel olur.
zaman zaman mağlup olsam bile etime;
insan olmak dokunuyor haysiyyetime.

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
o kadar zoru kaldırabılecegını sanmıyorum serverın
Afrodisiak Cuiviene

Hphsts

Kıdemli Üye
İletiler: 1,478
  1. demonhunter1905@hotmail.com
Konumu: Çnky/Ankr
Önceki res gibi olur diye tahmin ediyorum.Tabii Robert'ın işi belli olmaz..
Duc.Brothers

todori

*
Yeni Üye
İletiler: 4
Bu bencillik neden ? Yok PH açılsın haftaya kapansın. Eee haftaya oyuna girecekler ile senin aranda oluşacak adaletsizliğin farkını sen neyle ödeyeceksin? Tekrar Tekrar söylüyorum.Bazı arkadaşların neredeyse işi gücü yokmuş gibi bütün gün onlinelar.Ama işi gücü olanlar var o insanlarda tamer kasmak isterler.Locksmith kasmak isterler.Neden kasamasınlar ? Bu sebepten tüm skiller aynı seviyede olmalı ? Oyunu illa ki alışmış olduğunuz gibi oynamanız gerekmez.Biraz farklılık herkes için iyidir.
Benim fikrim olabildiğince zor olsun tüm skilller.İlla action yapmak için skillerin 100 mü olması lazım. Bence App iken çok daha zevkli olur !

mustang77

**
Üye
İletiler: 61
Konumu: Yalova
bana göre herzaman zor iyidir

tabi actionun hızlı başlaması açısından combatlar için birşey demiyeceğim ama bana göre bir kişinin hem craft hem tamer hem hırsız hem fisher hem ins hem combat karakterlerinin olmaması , olamaması lazım. Bana göre özellikle tamer craft ve hırsız karakterler çok zor kasılmalı min 3 4 aya geceni gündüzünü versen anca gm leyebilmek.Burda playera kalmış bir tercih ömrünü herzaman kasmaya adamayacağından craft kasar ins kasar veya tamer veya hırsız hepsini kasamaz bir kişi ; bu bence oyundaki denge için gerekli. herkesin craft çarı olursa craft bence ölür diğer skiller içinde geçerli

zor iyidir iyi
combat hariç yeni gelen combatini hızlı kasar ;gereksinimleri için craft kasmazda craft kasabilenlerden alışveriş yapar

neyse diceğim bukadar  ; şahsi fikrim
Montaigne , Grifin , Mettaworldpeace !

1907 UNİFEB !

Dirty Sanchez

Kıdemli Üye
İletiler: 1,889
Alıntı yapılan: Sims - 26 Mart 2011, 04:27:44
olympus zamanındaki gibi zor gelse güzel olur.

Katılıyorum. 1 günde kasılan charlarla, oyuncular çok rahat davranıyorlar. Banlansalar bile kimseye koymuyor aynı gün yeni bi char kasılıyor.
http://www.erepublik.com/tr/referrer/Osmangul (kayıt olana Revoda suprız ıtemler)

Blakess Biohazard

**
Üye
İletiler: 394
  1. ICQ - 564157
  2. dogukan_blakessuo@w.cn
Konumu: Karşıyaka
Ya ben okuyan adamım, günde 1 saat ya da 2 saat girebiliyorum bu oyuna. Sebepsiz yere bir acc res geldi diye bunun cabasını ben mi çekmek zorundayım ? Ki burda benim durumumda olan bir sürü insan vardır eminim. Bütün gün çalışıp akşam 1-2 saat action atmaya giren vs.. Bu acc res herkesde craft var falan filan diye gelmedi mi ? Tamer karakterlerin, hırsız karakterlerin, craft karakterlerin zor kasılmasını anlarım çünkü amaç da buydu ama combat skillerinin de zor olması aşırı derecede SAÇMA.

Sims

**
Üye
İletiler: 393
biber gazına karşı %100 koruma. denedim çalışıyor.
imzana alıntı yaptığın abilerin kasar sana.
zaman zaman mağlup olsam bile etime;
insan olmak dokunuyor haysiyyetime.

caleb

Kıdemli Üye
İletiler: 5,939
Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
combat dısında hicbişide ph olmamalı. meditation un ph ı artırılabilir.
Prostartic
Frumpshkin

Blakess Biohazard

**
Üye
İletiler: 394
  1. ICQ - 564157
  2. dogukan_blakessuo@w.cn
Konumu: Karşıyaka
Alıntı yapılan: Sims - 27 Mart 2011, 15:26:55
imzana alıntı yaptığın abilerin kasar sana.
Ya sen ne kadar boş bi insansın öyle ? Alıntı yaptıgım abilerim kasarmış.. Ukala herif ya.

ZeratuL

*
Yeni Üye
İletiler: 4
Ph açık olursa oyunun kalitesi düşer.

Deviance

**
Üye
İletiler: 155
Ph açılmasın, bu şekilde güzel sonradan gelenlerede iyi olur, her önune gelende 8 10 tane acc kasıp banlansamda yedeği var mantıgından kurtuluruz.

Tame için cok cok zor olsun demişssiniz. O kadarıda bayar. Ondan sonra bi hayvana 50 m 70 m fiyat biçiyorlar. Bide zor olursa 1.000.000 M isterler. Zor olsun fakat bıktırmasında (1 ay ortalamasında tame gayet mantıklı ). Bu şekilde ayarlanırsa kalite bauyağı artar, herkez yapacağı iş için ( küfür , bug abuse vb. ) 10 kere düşünür.
Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ;)

Nicholas

Eskilerden, biryerlerden..
{ D'eviance Family }

ZeroGabriel

*
Yeni Üye
İletiler: 2
herşey iyi güzel de ultima ne zamandır sadece action düşünülerek ayara tabi tutuluyo anlamıs değilim
misal benim gibi sadece craft oynayan insanların sucu günahı ne ?
herkezin craft charı olmasın mantıgınıda anlamıs değilim sadece warrior kasıp plate set a katana 10 bandaj ile koşan appler ultimayı bırakalı bi 5 sene oluyor sanırım hala kaldıysa böyle birileri soylarını tüketmek bize yakısır mı ?

action char kasıp craft kasmayan biri var mı bu serverda ?
yada craft skillerinde ph muslugu kapalı diye action charını besleyecek craftı kasmam diyen biri ?
misal meraktan soruyorum warrior kasıp bs kasmayacak miner kasmayacak biri var mı ?

_Sasu_

**
Üye
İletiler: 248
Alıntı yapılan: ZeroGabriel - 29 Mart 2011, 20:21:28

action char kasıp craft kasmayan biri var mı bu serverda ?
yada craft skillerinde ph muslugu kapalı diye action charını besleyecek craftı kasmam diyen biri ?
misal meraktan soruyorum warrior kasıp bs kasmayacak miner kasmayacak biri var mı ?

Ph açıkken kasmamıştım.
Diğer ikisine de konuştuğum herkes karekterlerini açmış yavaş yavaş kasıyorlar bile.Oynasam bende kasardım

Feronia Untouchables

**
Üye
İletiler: 580
The Untouchable's
Konumu: izmir
Alıntı yapılan: Riki Martin - 22 Mart 2011, 19:26:32
Toplam 5.5 saatte poison ve heal gm oluyordu . 2.5 saatte de yaratık keserek 1 kombat skill ve taktik kasılabiliyor . Aralıksız olarak 22 saatte falan bir warlock char kasabiliyoruz ya da warrior . Bence şuanki durum yeterli ph için . Oranlarla oynanmamalı .
Biz Biz Olduğumuz İçin Sevildik
Bizi Satanları Bir Bir Sildik
Geride 3-5 Kişi Kalsakta İçimiz Rahat
Mutluyuz
Kral Olmayanlara Taç Taktırdık
İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptık
izmir web tasarım