2007'den beri KUZU

Başlatan Blackrainbow Ex., 11 Haziran 2010, 02:59:33

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Blackrainbow

# Lonca Başkanı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
O değilde forumu marta atıp hiç açıklama yapmayan staffın tutumu öldürüyor beni.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Tirasanagan Ex

**
Üye
İletiler: 535
~ korkun!
Europe Universalis III oynamaya başladım (:

Bu arada artık Screen Shot falanda çekmiyorum yedekler 5 ay geriden geliyor (:
burn baby burn.

Tirasanagan Ex

**
Üye
~ korkun!
Heyyy !

Unuttunuz mu burayı ?!
burn baby burn.

Panraquezkov

Kıdemli Üye
İletiler: 1,173
Scuderia .Tantuni
Mıh
This fire is out of control .

Panraquezkov

Kıdemli Üye
İletiler: 1,173
Scuderia .Tantuni
Şiiii napıyonuz forum a yeni girebildim. Alo şiiiiiii
This fire is out of control .

Tirasanagan Ex

**
Üye
~ korkun!
Sakin ol dostum :D
Sakin ol :D

Kimseden tık yok yahu.
burn baby burn.

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
hello
Afrodisiak Cuiviene

Tirasanagan Ex

**
Üye
~ korkun!
BS'yle kafasına kafasına vurduğum adamları bile özledim. :'(

Guildi kuralım Charı MF yabıcam.
burn baby burn.

Excalibur

Kıdemli Üye
İletiler: 1,476
Oğlum alın dinleyin, elektronik davul aldım bu sene. İlk kaydım.

http://soundcloud.com/hotmail982/epc-roland-td9k-ilk-kayit

Yorum yapana +ReP KanQa

Phoenix ExBurn

Kıdemli Üye
İletiler: 1,014
Esta Noche Fénix
Konumu: Gr@v£¥@rd Øf N£¢RøpØli§
-Senin Hakkında Düşününce Kendimi Akıl Oyunlarının Setinde Gibi Hisediyorum.İlkan Hmm... Taylan Hmm... Baylan ?? İlginç Bir Algoritma Var Sizde Yıllardır Hala Çözemedim,Yorma Daha Fazla Beni Ve Açıkla Bu Bağlantıyı Birde Hak(an) Asl(an) Var Hepsi "AN" İle Bitiyor.An Ex? Aklımı Yitiriyorum Senin Yüzünden,Sesi Sır,İsimler Aztek Takvimi Gibi...
Vyhorenia

Excalibur

Kıdemli Üye
Alıntı yapılan: Phoenix ExBurn - 26 Kasım 2011, 08:12:10
-Senin Hakkında Düşününce Kendimi Akıl Oyunlarının Setinde Gibi Hisediyorum.İlkan Hmm... Taylan Hmm... Baylan ?? İlginç Bir Algoritma Var Sizde Yıllardır Hala Çözemedim,Yorma Daha Fazla Beni Ve Açıkla Bu Bağlantıyı Birde Hak(an) Asl(an) Var Hepsi "AN" İle Bitiyor.An Ex? Aklımı Yitiriyorum Senin Yüzünden,Sesi Sır,İsimler Aztek Takvimi Gibi...

Meselam Anka var, o da ''An'' ile hmmm. ''Ka'' var bi de o da kader işte. Düşün abi neler dönmüş. 2012 dünyanın sonu dediler, bekliyoruz. Gelişmeleri bilsem  çaktırmadan aktarıcam ama yok bizle de paylaşmıyolar.

Bir senaryo yazdım. Dünyanın sonu aynen oluşmasına sebep olan büyük patlama şeklinde olucak. Ama daha farklı, daha sinsi. Kulakları sağır eden bir patlamayla dünyanın kutupları arasında silindir şeklinde bir delik açılıcak ve zamanla gittikçe genişleyecek. Zamanı bükülebilir ve iki ucu birbirine bağlanabilir diye düşünürsek, şimdiki teknolojik makineleşmiş insanla, ilk insan tarihi bir buluşma yaşayacak ve nüfus %50 şeklinde büyük bir artış bulucak. Ve tabi ilk insanlar sadece apprenticeler olarak değil, yüce ve bilge emmilerle birlikte tekrar hayatlarına hiç alışmadığı bir ortamda başlayacaklar. Kim bilir belki ilk defa bir ejderha ve bir jet uçağını aynı saflarda savaşıyor olarak görebileceğiz.

Jeti süren pilotumuz kalkışa hazırlandığında '' OK '' komutu verirken ejderhayı ehlileştiren Dragonborn emmimiz de göğe doğru bir alev püskürtüp yükselmeye başlayacak. Vay arkadaş.

Ne yapıyonuz abi.

Phoenix ExBurn

Kıdemli Üye
İletiler: 1,014
Esta Noche Fénix
Konumu: Gr@v£¥@rd Øf N£¢RøpØli§
-Uzun Uzun Yazmana Gerek Yoktu,Skyrim Oynuyorum Rahatsız Etmeyin Desen Yeter.Bitirebildinmi Bari?Yoksa Bug'lı Questler Yüzünden Tekrar Tekrarmı Başlıyorsun. >:D
Vyhorenia

Flood2

**
Üye
İletiler: 198
Selam The Burn'Out üyeleri,nabersiniz.
Habkey Ex'burn,Jared Ex'burn
''Yükseldikçe;uçma bilmeyenlere,daha k-ü-ç-ü-k görünmemiz kaçınılmazdır''
Frederich Wilhelm Nietsche

Excalibur

Kıdemli Üye
Alıntı yapılan: Phoenix ExBurn - 26 Kasım 2011, 17:10:09
-Uzun Uzun Yazmana Gerek Yoktu,Skyrim Oynuyorum Rahatsız Etmeyin Desen Yeter.Bitirebildinmi Bari?Yoksa Bug'lı Questler Yüzünden Tekrar Tekrarmı Başlıyorsun. >:D

Yok abi uzun süredir doğru düzgün oyun oynıyamıyordum pc'de. Buglarını falan halledip bitirdim, gayet güzel ve doyurucuydu. Ama tekrar yan görevlere devam edilecek kadar  mükemmell değil, en azından ben öyle düşünüyorum. Yardırdım yine warrior'la sdfsdf

http://www.youtube.com/watch?v=UxenADDtB80

Şu videoyu rastgele gördüğümden beri Diablo 3'den soğumuş durumdayım. Fazla naz aşık usandırır derler o hesap. Bir bak. Oyunu yapan adamlar koreli, yapacak birşey yok.

Alıntı yapılan: Flood2 - 26 Kasım 2011, 22:12:21
Selam The Burn'Out üyeleri,nabersiniz.

İyidir Fırat'ım, siz nasılsınız inşallah   8)