Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying W i s h

<< < (24/38) > >>

killbill fontana.:

--- Alıntı yapılan: Lamlarcee - 24 Haziran 2008, 19:51:38 ---Masterınız aşağıda Aç İnsanlar diye başlık açmış.Ama asıl aç sizin guildeki bazı ezik playerlarınız bence. MAdenci kesip

duruyorlar Minocta ve üstlerinde ünvan var. Yasak mı diceksiniz değil ama açlık emeğe saygısızlık.

--- Alıntı sonu ---

niye böyle bi'şey yapıyorsun halil abi .  :'(  :o

gözün cinsel organından başka yer görüyor mu ?  :o

Buffavento:
Çoluk çocuk var ayıp hakan.. 'cıss' hem sonra .. :o

Lamlarcee:

--- Alıntı yapılan: Buffavento - 25 Haziran 2008, 05:56:13 ---Çoluk çocuk var ayıp hakan.. 'cıss' hem sonra .. :o

--- Alıntı sonu ---

Karşındaki çocuk 7 yıldır ultima oynuyor. Sizin alayınıza gidicem oyunda az bekleyin kurukalabalıklar sizi.

Buffavento:
Eşşek sıpası 25 sene oynasan ne olacak ? hadi git şimdi.

Tufii:

--- Alıntı yapılan: SeGa - 25 Haziran 2008, 01:43:39 ---Bence o öyle değil arkadaşım siz ne kötüsünüz nede iyi bir player ben sana o şarkıyı seni imha eder şekilde yazdım ...

Eziksiniz siz eziksiniz eziksiniz ancak madenci kesersiniz kesersiniz itemli adam görünce an exlersini an exlersiniz çünkü

siz bir eziksini ve eziksiniz .... Şarkımı beyenenler birer gülücük beyenmeyenler 2 Yörünge dışı olsamda bunu yazmaya

mecbur ettiniz artık beni yani .

--- Alıntı sonu ---

Bizi imha eder şarkı yazcaktın bumuydu :D ahaha

Onur duyduk Cok güzeldi bab bizim icin böyle ez ikleyici şarkılar üret. daha yaratıcı olabilirsin bence.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git