Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying W i s h

<< < (31/38) > >>

Led Zeppelin:

Anceliga:
Arkadaş kapının önünde duruyor, hatta sadece resmi koysan, derdim ki sizinle dost olmuş pasazadelere dalıyor :P Bilmiyorum ya dediğim gibi dostluk sözkonusu değil, bizim tek dostumuz Burn'out loncasıdır...

Led Zeppelin:
gece boyunca beraber takıldılar sizin eve dostlardı falan onu belirtiyim dedim bab teşekkür ederim bilgi verdigin için bazı loncalara soyleyınce ya terslenıyoruz yada ilgilendik diyip savuşturuyorlar :) kolay gelsin

realkhan:

--- Alıntı yapılan: Led Zeppelin - 15 Haziran 2009, 05:17:42 ---gece boyunca beraber takıldılar sizin eve dostlardı falan onu belirtiyim dedim bab teşekkür ederim bilgi verdigin için bazı loncalara soyleyınce ya terslenıyoruz yada ilgilendik diyip savuşturuyorlar :) kolay gelsin

--- Alıntı sonu ---

Hocam yanlış anlama söz konusu... Kimse guıld olarak burn out hariç dostumuz değildir... Sabah saatlerinde saat 4 civarlarında action atarken sizlerle beraber action ettik.. DÜşman oalrak takıldık ki öyle olmasıda lazımdı.. Ben size dalarken paşazadelerden 2 kişininde size dalması ve bana dalmamasıyla bir alakam söz konusu olmamıştır... Herkezin kendi fikridir... Evin içinde değildim o ss de zaten sonrasında o kişiyi banladım ve aranıza alarak kestiniz... Oyun içerisinde de ettiğiniz laflar sonrasında bu başlığa yazı yazmanızı anlamadım ben... Neyse ortada yanlış anlama vardır eve dost edilmemişlerdir asla olamazlar böyle birşey söz konusu olamaz... Not : Eve ortak değilim...

GrumTor:
olayın açıklaması şudur :

sasu cuiviene o eve ortaktır.
ve sasu cuiviene'nin accountu "hossman" tarafından hacklenmiştir.

hossman, o acc ile girip paşazadeleri eve dost etmiş olabilir.

(oyuna bir süredir girememekteyim, oldukça bir süre de giremeyeceğim gibi duruyor. sadece tahminimdir.)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git