Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying W i s h
realkhan:
Hayır tahminin yanlış. Kimse free değildir, çünkü eve girer girmez hemen banladım. Zaten orda birisi ölüydü diğeri viladeusuda attım... Kargaşa sırasında evin kapısını açtım eve girmeye çalışmıştım, o sırada beni ablukaya almaya çalışmalarınadn eve girmiştir o şahıs sonrada zaten diğeri ölüydü ve ölü olmayan playeride attım evden girer girmez... Hatta diğer elemanıda kendileri evin önünde kestiler evden attığım için aralarında kaldı...
Immortal:
Neyın acıklmasını yapıyorsunuz ıstedıgınıze dalar ıstedıgınıze dalmazsınız... Kişisel menfaatlerimiz ön planda... gerisini sallayınç
Rodion:
Burası guildin genel konusu galiba :) Bugün Dying Wish Hakkında öğrendiklerim (:
1) Aralarında Pvp'den 1 vs 10 anlayan playerlar var.(Dikkatinizi çekerim beni 10 kişi kestiler cok fena itemim gitti vah vah durumu filan değil olay :D 1vs 10 yaparken buradan iyi pvp- kötü pvp çıkarımı yapıyor. )
2) Sağır ve Dilsiz değillermiş. Baya baya konuşanları var. Numaracılar var yani (:
3) Guild'e app almıyorlarmış.(!)
Çok ilginç bir guild vesselam.
Nonserviam:
bu guildden değilim ama dikkatimi çektin
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,40953.210.html
burda bu guilde başvurmuşsun :)))
red mi ettiler ? =)))
Rodion:
evet işte onun üzerine yazdım. 10 kişi, 10 dakika kovalayıp kestiler. sonra (kaçtığım için olsa gerek) pvp bilmemekle itham edip reddettiler. üstelik de app leri guilde almıyorlarmış. app değilsen 1) bi adama 10 kişi zaten dalmazsın. 2) oyun halidir dalabilirsin. birer kere vurur zaten yatırırsın 10 dakika kovalamazsın :) dedimya ilginç bir guild işte.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git